Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
35
Favori
99.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4080 kart takibinde değilim ama sadece fiyat yönünden bakıldığında son altı ayın en düşük fiyatı olarak gözüküyor üstelik 2 puanlık kdv bindirimine rağmen. Eğer karta ihtiyacınız var ve yorumlar olumlu ise düşünülebilir. Gün içinde daha uyguna giden ve indirimden ya da stoktan kalkan kartlar oldu fırsat gördüğünüz yerde yapıştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla yapıştırdım. axess vade farksız 9 taksit. teşekkürler

• Roundpi R kullanıcısına yanıt
    Akakçe’den uygun bir fiyat ise ihtiyacınız da varsa işlemciniz kartı sorunsuz besleyebilecekse ve maddi açıdan bir sorun yoksa alınır geçilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartı arıyordum ve kafamda rog var, kredi kartıma peşin fiyata 9 taksit yapıyor. Fiyat aşıyor beni ama şunu alsam mı;

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    ASUS GeForce ROG STRIX RTX 4070 TI GAMING OC 12GB GDDR6X 192Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-rog-strix-rtx4070-ti-o12g-gaming-12gb-gddr6x-192nvidia-ekran-karti.html
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

Şuan fena üzüldüm bende senin gibi dün geceden beri inceliyorum ve dediğin gibiydi.

Sebebini söyleyeyim ben sana %99 ihtimal sipariş iptali gerçekleştirmiş birisi ve stoklara otomatik geri eklenmiş gören arkadaşta tamamen bu sebeple görmüş sanıyorum.

Biraz fazlasını verdik ama olsun 2000 serisinde istediğim bir modeldi şimdiye kısmetmiş.

Edit; Aldığım kart web için tükenmişti son 1 stok var şuan düşünen kaçırmasın.

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkan0606 -- 28 Temmuz 2023; 23:46:36 >

• hDundar kullanıcısına yanıt

Amazon Prime günlerinde o kart 29999 TL'ye düşmüştü bir kaç saatliğine hocam. Başka marka 4070 Ti almamış olsam kapacaktım.

34.5K yine sınıfının en tepe modeli için fena sayılmaz ama daha ucuza 4080 varken almazdım ben açıkcası.

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE GeForce RTX 4080 AORUS MASTER 16GB GDDR6X 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-geforce-rtx-4080-aorus-master-16gb-gddr6x-256bit-nvidia-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 29 Temmuz 2023; 0:20:59 >
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Hangisi daha ucuzdu acaba yetişemedik :)

• bLooP B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın bahsettiği Asus Rog 4070 Ti hocam.

Ha pardon ben daha ucuz 4080 var sandım zaten o da bitmiş :)

• bLooP B kullanıcısına yanıt
    33.5K lcd ekranlı bir 4080 için güzel fiyattı valla hocam. İçim gitti bu karta da :)

Elimde 3070 Aorus Master vardı onunla değiştireyim yine aynı model derken bitmiş :)
    Alanlara hayırlı olsun

• Gerçekten almak isteyenler var ise gece boyu takip etmenizi tavsiye ederim alıcılar bazen kararsız olup siparişini iptal edebiliyor.

Aldığım halde takip ettiğim için söylüyorum 2-3 kez tekrardan 1'er adet olmak üzere stoğa girdiğini kendim gördüm bilginize.

Asus Rog Helios kasam var ve Asus Rog kart alayım diyordum, gece gece başımıza iş aldık Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Sağolun

• hDundar kullanıcısına yanıt

Güzel günlerde problemsiz kullanman dileği ile.

o attığın 4070Ti'ı HB üzerinde 27.249'a gördüm birebir bu karttı OC versiyonu, o sıralar kafamda git gel yaşıyordum çünkü 4K kullanıcısıyım global forumlarda 12GB belleğin yetersiz olduğu sürekli yazılıyordu ve sırf ikilemde kaldığım için söylediğim fiyattan almadım zaten 1 saat durdu durmadı kaptılar hepsini.

Yani gördüğün fiyatlar uçuk saçma fiyatlar belki şu aldığımız kart bile uçuk ama şuan ki piyasada verdiğine göre aldığı sanırım gayet uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkan0606 -- 29 Temmuz 2023; 3:20:45 >
  • Ben de böyle birşey yaptım ama sonumuz hayırlı olsun

• erkmenson kullanıcısına yanıt

Güzel parçalar hayırlı olsun. Yalnız bu kadar vermişken biraz daha katıp ssd yi KC 3000 filan alsaydın keşke.

• erkmenson kullanıcısına yanıt

Nvm2 ssd’yi değiştir hocam. Arkadaşın dediği gibi en azından kingston kc3000 daha isabetli olur. Senin seçtiğin anca mid level bir ürün.

• Çok kararsızım. 4070 Ti aldığım için 11400 yetersiz gelmeye başladı sanırım. Yeni Anakart + CPU alayım diyorum ama ramlerimden de memnunum. Öte yandan sistemi değişmişken DDR 4'te kalmak yerine DDR 5'e geçmek de lazım artık DDR 6 sesleri çıkmaya başlamışken. Nasıl bir DDR 5 ram kiti alsam 3733 Mhz CL 14 DDR 4 ram kitinden iyi performans verir onu da bilmiyorum.

1440p çözünürlükte 11400'ten 13600K'ya geçiş performans artışına değecek mi ? Veya 14.nesili mi beklemeli ?

Kafa allak bullak.

Merhaba rtx 4070ti ekran kartı için sisteminizi değiştirmeye kalkmanızı önermem çünkü fizibl olmaz. Ddr5 ram için cl30 ve 6000-6400 mhz kit alınırsa memnun kalınır. Ekran kartı yenilenmesi genelde sistemin diğer parçalarını da yenilemeyi teşvik eder ve masraf katlanır. En azından atx 3.1 standartı, yeni intel işlemciler ve ddr6 oturana kadar bekleyin. Eğer 4090 ekran kartınız olsa idi hiç beklemeden tüm parçaları değiltirn derdim çünkü bugün almadığınızı yarın hiç alamayacaksınız.

RTX4070ti denen kart bir nesil önceki RTX3090 kadar güçlü bir kart olduğu için işlemciyi yetersiz hissetmeniz normal. Piyasa ve teknoloji asla durmayacağı için yapabileceğiniz en iyi sistem güncellemesini araştırıp geçişinizi yapın derim.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.