Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (26. sayfa)
-
-
%15 başladı vatanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam 5600 ü stock fanla kullanıyorum biraz gürültülü gibi geldi bana
uzun yıllardır masaüstü kullanmıyordum
kasa corsair 4000x
sıvı soğutmada ses azalır mı acaba ?
-
Farkı hissedeceğiniz kadar azalır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sürekli 1.5voltla çalışmayana zorlanan işlemci için sıvı soğutma bile fayda sağlamaz bios'dan voltajı 1.2 veya 1.3 hızıda 4.5'e sabitlersen stok fan yeterli gelebilir gene yetmezse 4 bakır borulu hava soğutma yeter
-
Kampanya ne kadarda bir tekrarlaniyor bilen var mi? 1 ay gecmis sanirim.
(Duzenli araliklarla %10-15 tekrarlandigi icin hort olmayacagini dusundum)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde 3 haftada bir yapıyorlar ama bazen yapmadıkları da oluyor indirimi görenler konuya yazıyor. Ama Varan fiyatları dolara bağlı her gün ufak ufak arttığı için artan fiyattan %15 indirseler bile Akakçe fiyatlarından pahalı kalan çok ürün oluyor.
Tesekkurler hocam, su siralar es gectiler sanirim.
İsin ilginci indirimsiz haliyle bile aradigim ram en ucuz vatanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya başladı ilgilenen varsa.
25'ine kadar sepette %15.
-
www.vatanbilgisayar.comSeçili Oem Ürünlerinde Sepette %15 İndirimhttps://www.vatanbilgisayar.com/secili-oem-urunlerinde-sepette-yuzdeon-bes-indirim/
Edit: Genel anlamda dolar kuru kaynaklı 4 hafta önceki (seçim öncesi) %15 indirim fiyatlarla bu indirimin arasında ciddi fiyat farkları var. Bunun en önemli nedeni dolar kuru diğer bir nedeni de Vatan'ın dolar kuru artışını günlük parça fiyatlarına yansıtması. %15 indirimli fiyatlarda bile Vatan'ın Akakçe fiyatlarından yukarıda kalması Vatan'ın ne kadar tok satıcı olduğunu gösteriyor. Bazı kişiler için Vatan ile Akakçe fiyatları arasındaki farklar önemsiz olabilir ama eski Vatan indirimlerini bilen biri olarak bu indirimlerin bence bir artısı yok. Fiyatlardaki artışın en net halini birkaç mesaj önce önerdiğim parça listesinin yeni fiyatlarına baktığınızda anlayacaksınız. Vatan artık fiyatlarıyla komikleşen sepette %15 indirim kampanyasını yapmasa da olur. Çok zorunlu olmadıkça OEM parça ve gerçek kampanya harici toplama pc alınmasını şahsen önermiyorum.
Diğer taraftan Influencer'lar ve bazı yüksek takipçili Youtube kanallarının firmalarla anlaşarak önerdikleri ve kendilerinin suratına bile bakmayacakları toplama pc'leri almanız ancak onların ekmeğine yağ sürer. Alacaksanız da 2.elden güvenilir kişilerden OEM parça veya kaliteli parçalardan oluşan 2.el toplama pc almanızı öneririm. Parası çok olanlar için bu dediklerim müstesna. Herkese iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 16 Haziran 2023; 13:24:46 >
-
Yapı kredi kartlarına taksit çıkmıyor sadece tek çekim aldırıyor. Bir hata mı var? en azından vade farklı taksit çıkması lazım değil mi?
usta itopya başlığını sal millete laf anlatmaya değmez zaman kaybı :)
Vatanda MSI parçalı toplama sistemler denk gelirse belki windows alırım eve bir tane ama merak ettim yeni nesil inteller ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı
-
Yorumları okudum da cevap vermeye dahi değmez mutfakta anakart üretmek isteyen üretebilir mesela Nvidia CEO'su Jensen Huang daha önce fırında ekran kartı üretip servis etmişti olmayacak şey değil, saçmalamak isteyen saçmalayabilir özgür bir ülkede yaşıyoruz, 10 bine 3070 ti sistem hayali kuranlar hayalinin peşinden koşabilir, armut piş ağzıma düş sistem önerisi bekleyenler beklemeye devam edebilir, en alt giriş seviye parçaları F/P sistem diye yutturmak isteyen yutturabilir hatta F/P kralı sistem dizdim diye havalara girenler kendini avutabilir kim ne istiyorsa yapabilir milletin parasının derdi bana düşmez :)
-
Asus tuf 4070ti fiyatı nasıl sizce? Kışa doğru yükseltmeyi düşünüyordum sistemi ama beklemek çok mantıklı değil gibi şu piyasada. 12gb vram mevzusu kafamı kurcalıyor bir tek, 2K'da sıkıntı olur mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deorvine -- 20 Haziran 2023; 11:44:57 > -
modemi kapat aç düzelir bende ilk başta saçma demiştim sonra düzeldi başkası söylese inanmazdım
-
Gençleştim resmen
-
2K'da mevcut AAA oyunlar bile şimdiden 12 GB bandına ulaşmışken geleceğe de yatırım olarak baktığımızda 4080 tavsiye ediyorum. Üstelik Ray Tracing hala gittikçe gelişiyor ve daha da fazla VRAM talep edecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhodope Thrax -- 22 Haziran 2023; 10:52:7 > -
Dolar artınca şlak siye 3k zam koymasını iyi biliyor ha vatan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X