Paylaştığım OC olan model zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
Pardon hocam. Gördüğümde bu bitmişti, düz model aynı fiyattı ondan karışıklık oldu. Bu çok mu hızlı bitti?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
OC model için online stok hiç yoktu hocam. Düz modelde stok vardı sadece o da sabahı çıkartamadan bitti.
TUF alınacaksa OC model daha avantajlı iadeden ötürü. Diğerleri çok pahalı zaten.
-
Kesinlikle katılıyorum. Ben de çok hızlı bitti sandım göremeyince.
Ryzen 3600 kullanıyorum. 5700x 4408 TL ye geçilir mi?
Oyunlarda ekran kartını darboğaza sokmadığın senaryoda %15-25 arasında daha iyi. Toplam işlem gücü olarak %50 civarında daha iyi.
-
hocam önceden belirtmem gerekirdi affedersiniz. ekran kartım 1070 ti. muhtemelen 4070'e veya 6800xt'ye yükselteceğim. bir de 2k monitör düşünüyorum. planlanan setupda işlemci yeterli olur mu=? anakart msı x470 pro carbon.
-
Estağfurullah. Anladığım kadarıyla monitör hariç 20k civarı bütçeniz var. Yetip yetmeyeceği beklentinize ve kullanım şeklinize göre değişir. Ben sizin oyun zevkinizi bilmiyorum o yüzden örnekle gideyim.
Bazı rekabetçi/simulasyon kategorisindeki oyunlar işlemci çekirdeklerini verimli şekilde kullanamıyor. Eğer bu tip oyunlarını seven biriyseniz yani grafiklerin low veya high olmasından ziyade amacınız monitörün tazeleme hızına ulaşmaksa (144hz gibi) 5800x3d işlemci alıp rtx 4060ti bekleyin.
Bahsettiğim tipteki oyunlara escape from tarkov, rust, squad, armayı örnek gösterebilirim.
Eğer ben single player severim grafikleri fulleyip cyberpunkda 2k oyun oynayacağım diyorsanız işlemcinizi değiştirmeden bütün parayı 4070ti'a gömün.
-
cevabınız için teşekkür ederim hocam. ryzen 3600 ile cs go oynuyorum. 1280x1024 çözünürlük ile supreme rütbesine yükseldim.global olamasam da gelebileceğim üst noktaya ulaştığımı düşündüğümden dolayı bundan sonra yoğun bir şekilde fps oynamam sanırım. yaş itibari ile (37) biraz daha hikayeli oyunlara yönelmek istiyorum. özellikle death stranding oynamaya başladıktan sonra böyle bir eğilimim oldu
7000 TL+ ile 5800x3d de alacak olsam AM5'e geçip devam etmek isterdim ancak bütçeyi aşar ddr5 ram+anakart maliyeti ekleniyor. dolayısıyla elimdeki parçalar ile optimum bilgisayarı oluşturmak istiyorum. desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim. iyi bayramlar.
-
www.vatanbilgisayar.comTHERMALTAKE TOUGHPOWER GF 850W 80PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-toughpower-gf-850w-80plus-gold-full-moduler-guc-kaynagi.html
Arkadaşlar bu supply nasıldır. Fiyatı iyi mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu yeni nesillerden alın bence. Msi geri ödemesi kampanyası ile aşağı yukarı aynı paraya gelir.
itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıMSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold PCIe 5.0 Full Modüler 135mm Fanli PSU | ITOPYAhttps://www.itopya.com/msi-mpg-a850g-pcie5-850w-80-gold-pcie-50-full-moduler-135mm-fanli-psu_u21391tr.msi.comGeri Ödemenin Ötesinde | Anakart, PC Kasası, Sıvı Soğutma ve Güç Kaynağı .| MSIhttps://tr.msi.com/Promotion/betterbeyondcashback
-
Hocam peki almışken 1000w mi almak mantıklı ? Zamanında yeter diye 550w aldık 2 senede yetersiz kaldı.
4090 gibi tepe kartlar kullanacaksanız 1000w alabilirsiniz.
-
Tepe aistem kullanacaksanız kesinlikle 1000w olsun hatta butce sıkıntısı yoksa 12vhpwr çıkışı olanlar da olabilir.
Şuradan tierlara bakın derim tercih yaparken
TİER LİSTESİ
www.vatanbilgisayar.comCOUGAR GEX1050 1050W 80PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/cougar-gex1050-1050w-80plus-gold-guc-kaynagi.html
Hocam bu ürün tier b diye geçiyor ve ucuz. 6900xt almayı düşünüyorum. İlla tier a olması lazım dermisiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu paraları eski psu lara vermeyin. 12vhpwr çıkışlı modeller daha ileriye yönelik olur.
-
Tier a olmasina gerek yok ama dip notlari okuyun derim misal Asus Thor cok tutan bir psu oldu ama sorunlari olan bir model ve revizyon yaptilar. 6900xt kullanmistim zamanind ahatta pau degistirme sebebim de oydu. fsp hydro g pro 1000w oneririm rüstünü kanitlamis 10 yil garantili guzel psu su an 4080 ile kullaniyorum. Yok daha ileri donuk ve 12vhpwr girisi olsun diyorsaniz Fsp PTM PRO 2 1000w platinum bakın derim. F/P oldugu icin onerdim.
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar ben en basit PSU yu alırım dedim en zoru bu çıktı :D iyice bakmam gerekecek
amazonMSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLYhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B434DB7Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
Hocam bunu sipariş verdim. Geri ödemeye de gelince başvurucam. Ekstra olarak yapı kredide 350 puan verdi. Fena fiyata gelmedi Yardımlarınız için teşekkür ettim.
-
Uzun süre PSU derdiniz olmaz. Güle güle kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X