Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
35
Favori
99.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel mouse'dur. Orta elli ve yayvan mouse tutmayı sevenler için ergonomisi de çok iyi bence. Bunu kullandıktan belli bir süre sonra g305 aldım. O da aynı ergonominin wireless ve hero sensörlü olanı. Kablosuz mouse sevdiğimden yoksa bu mouse da f/p olarak iyiydi.

• Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

https://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-bilesenleri/

Şenlik varmış da ben göremedim onu gören varsa bana da haber edebilir mi? Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

• Sabah bazı ürünlerde yüzde 10 indirim diyordu sepette şimdi gözükmüyor.

https://www.vatanbilgisayar.com/secili-bilgisayar-parcalarinda-sepette-yuzde-onbes-indirim/

Toplaşın DH ahalisi SEÇİLİ BİLGİSAYAR PARÇALARINDA SEPETTE %15 İNDİRİM tekrar geldi. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    GSKILL 16GB (1x16) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-1x16-ripjawsv-siyah-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-tek-modul-ram.html

Ram fiyatı sepette : 780 TL, 32 gb ram yapmak için epey uygun gibi.

• https://www.vatanbilgisayar.com/kingston-500gb-snv2s-500g-serisi-nvme-m-2-ssd-okuma-3500mb-yazma-2100mb.html

Vatan 'cım burayı şayet okuyorsan lütfen iyi dinle şu linkini verdiğim M.2 SSD 'yi milli SSD 'miz olur kendisi neden indirime dahil etmezsin de gidip insanları başka sitelere yönlendirirsin bana bunun açıklamasını yapar mısın? Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 21 Nisan 2023; 1:15:51 >
  • %45 bindirim +%15 indirim gibi geldi bana

• Vatancım burayı okumaz . Nerde o eski yüzde 25ler ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasaya göre uygun ekran kartı gören var mı?

Birde internette stok olmayan ürünlerde mağazadan da aynı fiyata alabiliyor muyuz? Önceki kampanyada bir arkadaş mağazadan aynı fiyata aldığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

Aynı fiyata alabiliyorsunuz . Ben de RX 6700 alacakken netteki fiyata verebiliyoruz demişlerdi .

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    ASUS GeForce TUF RTX 4070 TI GAMING OC 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-tuf-rtx4070-ti-o12g-gaming-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-ekran-karti.html

26.164 TL

%15 indirim ile 22.239,4 TL yapıyor. TUF geri ödeme kampanyası ile de 1320 TL geri ödeme geldiğinde, 21K civarına geliyor. Görebildiğim kadarıyla piyasaya göre en iyi fiyat bu model bazlı olarak.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben de önce arada 3 bin lira fark var diye TUF yerine Strix 4080 almıştım, para iadesi de işin içine girince fark 5 bin liraya çıktığı için Strix'i iptal edip TUF aldım. Dolar aldı başını gidiyor, Nvidia'ya rakip de yok fiyatları indirmeye zorlayacak. El mahkum aldık.

Bunu kaçırma artık:)

• Sintai kullanıcısına yanıt

Tuf olmasa iyiydi ama yapacak pek bir şey kalmadı artık. Bizim mağazada da varmış. Yarın ola hayrola. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

• Düz 4070 'lerin başı kel herhalde gerçek anlamda bir indirim vardı da biz mi göremiyoruz?

vatan yarın acık mı baskan teyitten sonra cevaplarsanız sevinirim...iyi bayramlar

• VgrooveR kullanıcısına yanıt

2 adet alayım dedim sepette sadece 1 tane eklettiriyor dual kit olanda 100TL fazla. Sadece 1 tane alabilirsin saçmalığı nedir yahu sanki %50 indirim yapmış yada 20 tane stok koymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeratull

2 adet alayım dedim sepette sadece 1 tane eklettiriyor dual kit olanda 100TL fazla. Sadece 1 tane alabilirsin saçmalığı nedir yahu sanki %50 indirim yapmış yada 20 tane stok koymuş.

2 adet denememiştim hocam. Ben Amazon’dan 2x16 kit bekliyorum. Amazon’dan almasaydım buradan tekli de olsa alırdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @FerreT

Bilgim yok hocam. Müsait olduğumda bakacağım.

@zeratull

2. hesap açıp sipariş verin hocam.

Geri ödemeye bu dahil değil. OC model dahil.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.