Sizce bu alınır mı? Renk önemli değil 750w veya üstü psu bakıyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-rm750-750w-tam-moduler-80plus-gold-guc-kaynagi-beyaz.html |
Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
www.vatanbilgisayar.comMSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-a850g-pcie5-850w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu kadar üst seviye psu bana gereksiz, fiyatı tuzlu geldi yine de teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yatırım olarak düşünün. İlerde bütün kartlar tek kablo olabilir. Siz bilirsiniz.
evet ordu şubesine geçenlerde ben bir ürün sordum internet fiyatından yardımcı oluyoruz dediler ama orduda birçok ürün yok , yani stokta yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
psu yatırım olmaz şu ana kadar 5 yıldan fazla dayanan bşr psu görmedim malum ülkemizdeki elektrik akımı dengesiz
Bunca lira verip UPS olmadan kullanmam cihazları. O yüzdenUPS kullanıyorum içinde otomatik regülatör var. 5 yıl iyi bi oran. İlerde ATX 3.0 Almak zorunda kalacak zaten.
haklısınız 4 yıl önce psu aldım , gerçekten yıllardır sisteme yazık etmişim ... upd yanş kesintisiz güç kaynağı hem sistemi elektrikten koruyor hem de ani kesintilerde hayat kurtarıyor
Şu eksik alayım, bu zayıf güçlendireyim derken sıfır toplamış kadar oluyorum. Monitör klavye komple verip Laptop mu alsam ne yapsam
-
Katılıyorum..
İçlerinde ki kuru akülerin zaten 1 yıl ömrü var o da en babası yuasa marka akü ise.. aküleri değiştirsen zaten psu fiyatı ile aynı oluyor :)
-
hp güç kaynağım vardı 10 yıl kullanıp güncel kartlar için portu olmadığı için 2.el satmıştım aynı modelin güncel modelini almıştım güncel model çok daha hafifti
-
Madem öyle ben de bi soru sorayim. Sistemim i5 10600k gigabyte rtx 3070 16gb ddr4 ram 1 tb m2 ssd 2x8 ram 700W 80 Plus Gold pubg mobile oynuyorum emulatorden. kalabalik yerde drop fps düşmesi baya oluyor. Youtuberlarda olmuyor. YouTube daki onerilen butun ayarlarla denedim yine ayni. İşlemci ekran kartı da ısınmıyor oyun icinde kontrol ediyorum. Acaba ryzen 5 5600 gibi bi işlemci alsam problem çözülür mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sisteminiz orta yüksek seviye bir sistem. Değil pubg mobil, pubg pc versiyonunda dahi takılmaması gerek.
Msi afterburner gibi cpu gpu ram değerlerini gösteren bir fps programı ile değerlerinizi kontrol edin. İşlemciniz ısınıyor olabilir termal macun yenilersiniz intelden amdye geçmeye 1.5k anakart 2 - 3k işlemci parası ve ölü soket am4 biraz gereksiz ve 10600k kötü bi işlemci değil 5 yıl daha taş gibi götürür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hitman 47 -- 26 Mart 2023; 18:52:15 >
Herkesin takılır, takılmıyor sanıyorsunuz ama herkeste takılıyor. Oyun mobil tabanlı ve emulatör ile çalışıyor, bu zaten sistemin tüm kaynaklarını kullanmasına engel ve dediğim gibi oyun mobil için optimize edildiğinden sadece belli bir alanı render yapıyor, ilerledikçe render yapmaya devam ediyor. Bu render çalışması hiç bir zaman bitmiyor çünkü mobilde her yeri görmenin donanıma verdiği yük çok fazla olacağı için bunu sınırlamak zorundalar, e emulator için bunu özelleştirme yapmayacakları bunun mobil/emulator arasında avantaj/dezavantaj sağlama durumu olacağından bunu böyle kabulleneceksiniz.
-
Üç gün önce farklı bi yerden 1400 liraya aldığım anakartı 1800 liraya koymuş indirimle 1600 liraya satıyor. Sorarsalar indirim yaptık dersiniz aynen.
Reis afterburner ile ekranda kontrol ediyorum zaten isinma anlik da olsa artmiyor. Kule sogutucum var ayrica
Reis öyle de aşırı kalabalik yere atlıyorum bir sürü insan rahat rahat adam vuruyor brnim pc orda baya zorlaniyor tabi kontrol zorlaşıyor. Youtuberlari izliyorum ayni senaryoda cok nadir takilma oluyor.
indirim 23.59 da sona eriyor.
Evet arkadaşlar %15 Vatan indirimi birkaç dakika sonra 23.59 'da sona eriyor bu fiyatları muhtemelen 3 hafta sonraki (yaparlarsa şayet) yeni indirim kampanyasında göremeyeceğiz konu başlığına [ANA KONU] tagı ekleyip sonuna - BİTTİ şeklinde güncelleyeceğim yeni indirimler olduğunda konu altından bilgilendirme yaparız bir başka indirimde daha görüşmek üzere sevgiler.
-
"indirim mindirim anlamam da Vatan dikkat etsin hareketlerine. amazon kıralıdır Türkiyenin, hem de Amerika'nın pırezidın pırezidıntıdır." - Yurttaş Keyn -
Vatan nasibini aldı şimdilik, sırada amazon var. Amazon Bahar Fırsatları bugün başlıyormuş.
Neyse, amazon konusuna yazdım ama buraya bakan arkadaşlar içerisinden de değerlendirmek isteyenler olabilir:
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Mavi ... 288,71TL
https://www.amazon.com.tr/Logitech-Lightsync-Kablolu-Gaming-Uyumlu/dp/B07W5JKFDQ?th=1
180 TL'lik ürün 380 TL'lere geldi aylar içerisinde. Yine de mavi renk problem olmaz diyenler için 288 TL iyi fırsat sanırım, daha düşük bir meblağ görmüyorum uzun süredir.
Oyuncular bunun sensörünün idare eder seviyede olduğunu belirtiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Onun haricinde ergonomisi ve diğer bazı özellikleri de çokca tercih edilmesine sebep oluyor gördüğüm kadarıyla.
Standart vasat fareler bile 150 TL olmuşken bu fiyata aldım bir tane denemek için. İhtiyacı olanların haberi olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X