Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
34
Favori
99.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.000 TL altı sistem isteyenler ilk mesajdaki linkler ve fiyat güncellendi anakartı Vatan'dan alamayanlar Amazon'dan alabilir.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 22 Mart 2023; 18:4:56 >
  • Ryzen 7000X işlemci alan varsa BIOS'dan Eco Mode açmayı ve undervolt yapmayı unutmasın. YouTube'da çok kaynak var basit bir şekilde uygulayabilirsiniz.

Yükteyken stok haliyle 95 derecelere kafa atan 7600X, işlemlerden sonra 60-65 derecelerde kalıyor.

• arkadaşlar 7900xt almıştım yoğunluktan geç gönderdiler bende o ara vatanın yanından geçiyordum elden 1adet daha aldım.

1-2 gündür müsait olamadığımdan iade sürecini başlatmadım.

sanıyorum ekran kartının indirimi bitmiş 20 bin olmuş tekrar.

almak isteyen arkadaş varsa fatura fiyatı ne ise aynı şekil ankara içi elden açılmamış kutu (vatanın kendi kargo kutusu dahi açılmadı) verebilirim.

1-2 güne iade süreci başlatıp ups ile göndereceğim almak isteyen olmaz ise.

almak işteyen birden fazla kişi olursa'da ilk mesajı atan arkadaş hallederim.

not: fatura fiyatı 17.100 tl gibi birşey.

• HWS kullanıcısına yanıt

Tomahawk olanınla arasında ne gibi farklar var acaba?

www.vatanbilgisayar.com
    MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AMD B650 Soket 1700 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-b650-tomahawk-wifi-amd-b650-soket-1700-ddr5-6600mhz-oc-m-2-anakart.html

Her ne kadar ihtiyacım olmasa da, daha farklı bir kasa planı yapsam da emeğinize sağlık. Teşekkür ederim.  

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Rica ederim faydalı olduysa ne mutlu bana memlekette her şeye her an zam geldiğinden herkesin hakkı olan uyguna kasa toplama olayı en alt konfigürasyonlarda olsa bile ancak bu kadar olabiliyor ama sistem bileşenleri yine de güzel anakart fiyat olarak daha da düşük olan GIGABYTE B450M K modeli ile de değiştirilebilir o zaman dibin dibi olur ama o anakartta ram hızı 3600Mhz limitli yine istenirse ekran kartı Hepsiburada 'dan 3 fanlı Gigabyte RTX 3070 Eagle (en giriş seviye) modeli https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rtx-3070-eagle-8gb-gddr6x-256-bit-rgb-led-nvidia-ekran-karti-p-HBCV000034DSIQ?magaza=Hepsiburada 11.449 TL ile değiştirilebilir DLSS 2.0 ile güzel hikaye tabanlı oyunlar oynanır ayrıca ekran kartı üzerinden işlemciye ekstra yük bindirmeden canlı yayın da açılabilir ramler marka olsun diyenler için de Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 3600Mhz CL18 2x8GB Kit N11 'de şuan Tekramarket satıcısında https://www.n11.com/urun/team-t-force-vulcan-tuf-gaming-alliance-tltyd416g3600hc18jdc01-16-gb-2x8-ddr4-3600-mhz-cl18-ram-2763430?magaza=tekramarket 958,55 TL vade farksız 5 taksit avantajı ile değerlendirilebilir.

Nasipse 1 Ağustos'ta EYT'den emeklilik başvurusu yapıp emekli olabilirsem güzel sistemleri uygun fiyatlarla bulabileceğiniz güzel bir site açıp ticarete atılmayı planlıyorum o zamana kadar Akakçe fiyatlarını değerlendirebilirsiniz.  

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Carbon modeli 19 fazlı VRM yapısı ile geliyor Tomahawk 'da bu sayı 17 faz, fabrikasyon olarak Carbon modelinde bellek saat hızları 6600Mhz 'e kadar çıkabiliyor Tomahawk 'da ise 6400Mhz 'e kadar destek var, Carbon modelinde daha büyük heatsink tasarımı ve ortak heatpipe yapısı bulunurken Tomahawk modelinde parçalı 2 ayrı heatsink tasarımı var ve heatpipe yapısı da yok, Carbon modelinde 4 adet her birinde pasif soğutma ile desteklenmiş M.2 SSD takılabiliyor ve bunlardan biri PCIe Gen.5x4 (16GB/s) hızında çalışabiliyor, Tomahawk modelinde ise 3 adet M.2 SSD yuvası var ve bunlardan sadece 2 'si pasif soğutmaya sahip ve maksimum desteklenen hız tüm yuvalarda PCIe Gen.4x4 (8GB/s) ayrıca Carbon modelinde arka panelde ekstra olarak Clear CMOS düğmesi var Tomahawk modelinde bu özellik yok ve Carbon modelinde anakart üzerinde MSI Dragon logosu RGB LED aydınlatmalı geliyor Tomahawk modelinde anakart üzerinde herhangi bir LED aydınlatma yok, Carbon modelinde 7x USB 3.2 Gen2 Type A bağlantısı var Tomahawk modelinde bu sayı 3x USB 3.2 Gen2 Type A + 4x USB 3.2 Gen1 Type A şeklinde yani Carbon modeli özellik bakımından daha üstün özelliklere sahip haliyle fiyatı daha pahalı ama bu saydığım özellikler sizin için önemli değilse Tomahawk modelini de tercih edebilirsiniz her ikisi de bana göre çok güzel anakart.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 23 Mart 2023; 1:34:50 >

İlk dizdiğim intel sistemden o kadar memnunum ki anlatamam... Elimdeki 2. bilgisayarıda amd yükseltmek yerine intel geçirmek istiyorum 13. nesile Güzel bir işlemci anakart önerisi alabilir miyim? i5 13400f yanına 3000tl bandında bir anakart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajea- -- 23 Mart 2023; 1:38:6 >

Detaylı anlatımınız için çok Teşekkürler şu an bu anakartı listeme ekledim ama gördüğüm kadarıyla itopyada da aynı fiyat yani vatanın bi espirisi yokmuş. M.2 SSD olarak zaten 3 tane yeterli olacaktır. İki modelin arasında bir model olan MSI MPG B650 EDGE WIFI AM5 modeli de çok satanlarda geziyor. Bir de beyaz olması beyaz kasama daha iyi uyum sağlayacak ama nedense carbondan bile pahalı :)

https://www.itopya.com/msi-mpg-b650-carbon-wifi-6600oc-ddr5-soket-am5-hdmi-dp-m2-usb-32-atx-anakart_u20475

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 23 Mart 2023; 2:0:39 >

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

AMD övenler bu mesajları hiç görmüyor maalesef, ben ise yıllardır aynı şeyi kimseden çekinmeden söylüyorum yani doğru neyse onu ama birileri hem gerçeği kabul etmiyor hemde üstüne zoruna gittiği için ileri geri konuşuyorlar. AMD sadece cebe çok uygun gelirse alınır öteki türlü Intel / Nvidia bu işin Apple'ıdır sen ister kabul et ister etme...

Apple telefonu bugün al 1.5 sene sonra daha pahalıya koyduğun gün satılır, altını bile o kadar hızlı satamazsın, bu iş böyle değerli ve kaliteli olanın alış satışı hiç problem olmaz ama diğerinde fiyatı kırmak durumunda kalırsın yetmez birde karşı tarafın nazını çekersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Mart 2023; 1:54:39 >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Rica ederim zaten Vatan indirimindeki tüm ürünlerinde fiyatlar hep uygun değil aslında çoğu piyasa fiyatları veya piyasadan 150-200 TL civarı daha uygun olan ürünler var ama yine de hiç yoktan iyidir bazı ürünlerde fiyatlar gerçekten rakipsiz ama o ürünler genelde indirimin ilk günlerinde hemen bitiyor işin garibi 3 hafta önceki Vatan indirimindeki fiyatlar daha uygundu ilk mesajdaki ürünlerin bazılarında bunu yazdım ama yine de alan alıyor 3'üne 5'ine bakmıyor.

• Ajea- kullanıcısına yanıt

Bios güncel değilse günceller 13. nesil işlemci takarım derseniz bunu alın geçin.

amazon
    ASUS Prime B660-PLUS D4 B660 5333 MHz DDR4 LGA1700 ATX Anakart, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/ASUS-Prime-B660-PLUS-LGA1700-Anakart/dp/B09P3TTXPT
  • damn2u kullanıcısına yanıt

Bu hem daha ucuz hem daha yüksek versiyonu değil mi?

www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE B760M DS3H 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b760m-ds3h-5333mhz-oc-ddr4-soket-1700-m-2-atx-anakart.html

B760M D3sh ile farkları nedir? b760 olmasının ilerde avantajı olmaz mı ?

Olur tabii daha güncel chip B760 ama Intel 14.nesilde zaten soket değiştireceğinde pek ileriye dönük bir sistem de olmaz eğer bu geçiş dönemini kurtaran ucuz yollu bir anakart alayım işimi görsün diyorsanız her ikisi de uygun ben en ucuzunu alır geçerdim.

• özellikle intel de eskisi gibi değil ama amd gerçekten gitmiyor bunu anladım bu süreçte. forumlarda AMD övenler ölümüne övüyor şöyledir böyledir. yok abi sorunsuz kart var elimde, 4070ti ile rekabet gücünde rt dışında ama gitmiyor.

• Gskill 6800mhz rami aldım bugün vatandan her 6600+ gibi a-die tabi asıl güzelliği de Mart 2023 üretim bellekler.

• 13600KF alacaktım zam yapıp %15 indirince eski fiyatına gelir şekilde satmaya başlamış Vatan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vatan indirimin sonuna doğru çoğu ürünlerdeki fiyatlara zam yapıp sonra üstünü çizip %15 indirimli fiyat demesini geçen %15 indirim kampanyasından biliyoruz yeni bir şey değil. Azıcık ticari ahlakı olan firmalar indirim süresince belirledikleri fiyat neyse onu korur kampanya için ayırdıkları stok bitince o ürünün indirimini sonlandırır olması gereken etik açıdan budur ama bunlar indirim devam ederken zam yapıp milletle dalga geçiyor söylenecek laf yok o yüzden ilk 1-2 gün ne alınacaksa alıp bu işi bitirmek gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.