Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
34
Favori
99.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim. Ben de onu farkettim herhalde amazon ürün numarasını yanlış yazmış. Aldığım ürün bu, başlıkta 64GB (4x16GB) 6400MHz olarak yazmasaydı 2 paket 5600mhz olan gelecek derdim. En doğrusunu gelince paketine bakarak öğrenebileceğim sanırım. Şu an Ryzen 7600X ve ramlere uygun anakart bakmaya başladım.

amazon
    Corsair Dominator Platinum RGB 32GB (2X16GB) 5600Mhz CL36 1.25V DDR5 Ram
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09R7TDMSW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 22 Mart 2023; 0:49:29 >
  • amazon
    Corsair Dominator Platinum RGB DDR5 32GB (2x16GB) 6000MHz C36 AMD Optimize Edilmiş Masaüstü Bellek (12 Ultra Parlak CAPELLIX RGB LED, Patentli CORSAIR DHX Soğutma, Özel AMD® Expo Profilleri) Soğuk Gri
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BFNBJ8J4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt

3 aydır kullanıyorum, gayet iyi sorunsuz bir ssd. Sağlık halen 100. Tavsiye ederim.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Geleceğe dönük olsun diyorsanız x670e den ilerleyin derim. İmzadaki sistemi kullanıyorum öncesinde 7600x vs Asrock x670e steel legend kullandım.

• Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

7600x kesin diyelim. Ancak x670 modelleri 10k civarı ve bi anakarta bu kadar para gereksiz geliyor nedense...

MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI çok satanlar arasında Fiyat/Performans gibi duruyor.

Hayırlı olsun bedavaya gelmiş ne için kullanacaksanız bilmiyorum ama oyun içinse fazla overkill olmuş ben alacak olsam 7800X3D 'yi beklerdim tam F/P olacak diye düşünüyorum bir de bu işlemciyi çalıştıracak yeterlilikte bir anakart ile güzel ikili olurdu bir alt model alacak olsam 7700X alırdım gayet yeterli bir işlemci ekran kartı alacak olsam da 4070 Ti veya 7900XT alırdım ama büyük ihtimalle Nvidia seçerdim.

• HWS kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Oyun, yayın ve render için. Şu an 6900XT ekran kartım hazır kutusunda bekliyor. 7800X3D beklerim ama Anakart olarak F/P hangi model olur?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

MSI MPG B650 CARBON WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600MHz (OC) M.2 Anakart (sepette % 15 indirimli! 7.548,85 TL)

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-b650-carbon-wifi-amd-b650-soket-am5-ddr5-6600mhz-oc-m-2-anakart.html

Tam F/P  

• Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

bence de muazzam bir kart ama ben satamıyorum ikinci elde 6950yi :)

• tr.msi.com
    Geri Ödemenin Ötesinde | Anakart, PC Kasası, Sıvı Soğutma ve Güç Kaynağı .| MSI
    https://tr.msi.com/Promotion/betterbeyondcashback

Vatan dahilmiş. MSI ürün alan varsa kontrol etsin.

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

Satamıyorsanız fiyatınız yüksektir.

Çok büyük ihtimal 32 GB 5600 MHz gelecek, para sizin için önemliyse şimdiden iptal öneririm. Değilse bekleyip şansınızı deneyin iade edersiniz gelince. Hayırlı olsun hocam.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Anakartlar dışında bir güç kaynakları biraz mantıklı duruyor. Kalanlar pahalı, 200-300 geri ödemeyle de ucuz olmuyor maalesef.

• Kampec kullanıcısına yanıt

Hocam, alacak olan kişi belli oluyor. AMD'ye yanaşmıyor insanlar. Mesela sizce sıfır bir 6950xt kaçtan gitmeli ?

• 7 Mart itibariyle Vatan'dan AMD 6000 veya 7000 serisi ekran kartı alanlar The Last Of Us 1 oyun kampanyasını unutmasın.!!!

"7 Mart 2023 ve 15 Nisan 2023 tarihleri arasında aşağıda belirttiğimiz anlaşmalı satıcılardan birinden yukarıdaki ekran kartlarını aldığınızda bu kampanyaya katılabiliyorsunuz. Yani bu tarihlerin dışında alınan kartlar bu kampanyaya dahil değil. Anlaşmalı Satıcılar Gamegaraj Hepsiburada İncehesap Itopya Vatan Bilgisayar Kampanyaya Türkiye’de katılan satıcılar şu an için bunlar. İlgili tarihlerde alım yaptıktan 15 gün sonra satın aldığınız yerle iletişime geçip oyun kodunuzu talep edebilirsiniz. Daha sonra www.amdrewards.com web sitesi üzerinden kodu aktif edebilirsiniz.

Kaynak: Seçili AMD Ekran Kartı Alımlarında “The Last of Us Part 1” Hediye! | Donanim Arşivi (https://donanimarsivi.com/secili-amd-ekran-karti-alimlarinda-the-last-of-us-part-1-hediye/)"

Uygulamasını anlatıyorum:

1. kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com e-posta adresine ekran kartı sipariş numaranız ve e-faturanızı iletin, en geç bir gün sonra oyun kodu geliyor.
    2. Sonra ekran kartının takılı olduğu bilgisayar üzerinden www.amdrewards.com adresine girip kayıt olun, sonrasında sizden "Donanım Doğrulama Yazılımı" nı indirmenizi isteyecek, basit bir program, o onay verdikten sonra e-posta ile gelen oyun kodunu girdiğimizde oyunu görmüş olacaksınız, sepete ekle diyip oyunu hesabımıza kaydediyoruz.
    3. Oyunun çıkış tarihi 28.03.2023, yayınlanma tarihinde sanırım Steam üzerinden indirebileceğiz.

Kampanyalar ile 18 19 liraya 7900xt veya 70ti bulunuyorken 14 15 den fazla etmez. Onuda meraklısı alırsa alır.

• BhdrBss B kullanıcısına yanıt
    Benim rakamım 14 sorana indirim de yaparım diyorum. Yok gitmiyor abi.

Sorsan taş gibi kart gerçekten öyle rt meraklısı değilsen.

Rt dışında 1440p için en ideal kartlardan biri. Elden çıkarması zor. İllaki meraklısı gelicektir. Zamanında üç tane 6900xt denedim ve sattım. Amd'nin satılması zaman alıyor.  

• BhdrBss B kullanıcısına yanıt
    Bakalım bekliyoruz sıfır bir de yani enterasan şekilde bekliyor. Gerçekten sağlam kart bir de. Hayırlısı nasibini bekliyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.