Gördüm paylaşayım dedim... INTEL I5 12400F-ASUS ROG STRIX RTX3060OC-PRIME B660M-K-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-asus-rog-strix-rtx3060oc-prime-b660m-k-kioxia-500gb-ssd-16gb-ram.html |
Vatan Bilgisayar Sistem - 12400f- 3060 vs.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
çok iyi fiyat
-
+290 TL farkla 12600 almak çok daha mantıklı tercih olacaktır.
GarantiBBVA'da 600 TL puanı da unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 19 Ağustos 2022; 21:49:32 > -
Harbiden iyi fiyat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Al sat için bile alınır. İstanbul'da olmadığım için ben elendim 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfırdan yeni nesil bir bilgisayar almak isteyen biri için fiyat hiç fena değil. PSU nun renkli kabloları hariç:)) Taksit vs derken makul görünüyor.
-
valla bonusa 6+6 taksiti var birde ihtiyacım olmadığı halde elim ayağım titredi :)
-
Islemci 12600
Ram 3600mhz
Ssd wd olan yapilir
Gelen psu satilir yerine guzel psu alinir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 19 Ağustos 2022; 21:52:11 >
nasıl satın alacağız anlamadım stoktaki mağaza tıklıyorum bisey acılmıyo bende bu arada gerçekten bilgisayar ihtiyacım var yeni sattım kendi pcmi suan yok laptoptan giriyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Ağustos 2022; 21:54:42 > -
M.2 'yi wd yapmak lazım sankim:) .... Ben yazana kadar değiştirmişsin zati:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sintai -- 19 Ağustos 2022; 21:57:29 > -
Telefondan girince çıkıyor. Bonus kart var ise bonuş flaş uygulamadından vatan kampanyasına dahil olun. +6 taksit ve 600tl bonus kazanırsınız.
Ödeme ekranında diğer kartlar diyip garantipayi seçmeyi unutmayın.
tekrar girdi stoğa
-
Arada stok geliyor arkadaşlar.
-
kaç paraydı fırsat kimse yazmamış merak ettim
-
sepete eklenebiliyormu hocam
-
15k hocam
-
Sürekli kontrol edin. Ara ara stoklara giriyor.
Fiyat soran arkadaşlara 14.999₺
12600 işlemci ve 3600mhz ram ile 15.337 lira gibi bir şey yapıyor öyle alın tadından yenmez
Ekran karti bitti. Modeli degisirse baska 3060 olursa yine alirsiniz. 3060 isinan ekran karti değil. Model onemli degil.
2 tane mi stok vardı acaba
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
5500 ve 12400 un performansı kafa kafayaymış
![]() |
uygun falan değil altı üstü 3060 250 300 dolarlık kart |
Benzer içerikler
- msi shout out
- phanteks t30
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- epson l3260 yorumlar
- terabox güvenilir mi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X