Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar yıl sonu indirimi yapmış efsanee !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
14.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.uzun

Arkadaşımla gittim aldık diyosun, kendin vatan bilgisayar çalışanısın, önceki bir konuda başka biri ifşanı yapmıştı. O zaman çık adam gibi ben vatan çalışanıyım mağazamızda indirim var gelin beklerim de. Böyle yok insertten aldım ordan aldım diyerek insanları kandırma.

Burada satıcıların/çalışanların konu açmasını engelleyen bir kuralımız yok,

Gereksiz yere yalan konuşulmasına gerek de yok...

Ürünler SF ise konuyu kimin açtığı hiç önemli değil....tabii diğer kurallarımızı da unutmamak kaydıyla...
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Objektif yorumun için teşekkür ederim kardeşim kolay gelsin
  • fiyatlar gayet makul görünüyor.. sitesinde 4200tl olan tv mağazaya özel 3250tl olarak belirtilmiş.diğer yerlerde en yakın 3700tl civarı, şu veya bu şekilde piyasadaki birçok yerden uygun olduğunu görüyorum.. sıcak fırsatlarda gelip sırf trol yapmak için boş muhabbet yazanların da yaşından zekasından şüpheliyim. paran yoksa iki laf sokacağına sessizce çık topicden anlaşılmasın işsiz..

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-58uh635v-58-147cm-4k-ultra-hd-webos-3-0-colorprime-pro-smart-led-tv.html

•  Vatan Bilgisayar yıl sonu indirimi yapmış efsanee !!!

Alan aldı bize babayı kaldı işte gerçek efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 21 Aralık 2016; 20:8:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Yuhh ciddimisin sen ya takipçisiyim artık bu sitenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

fiyatlar gayet makul görünüyor.. sitesinde 4200tl olan tv mağazaya özel 3250tl olarak belirtilmiş.diğer yerlerde en yakın 3700tl civarı, şu veya bu şekilde piyasadaki birçok yerden uygun olduğunu görüyorum.. sıcak fırsatlarda gelip sırf trol yapmak için boş muhabbet yazanların da yaşından zekasından şüpheliyim. paran yoksa iki laf sokacağına sessizce çık topicden anlaşılmasın işsiz..

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-58uh635v-58-147cm-4k-ultra-hd-webos-3-0-colorprime-pro-smart-led-tv.html

Aynı tv'yi biraz önce Niğde mağzasında sordum 3600 dedi adam mağzaya özel olarak. Acaba mağzadan mağzaya fark ediyor mu ki?

• Kardesim bu indirimin oldugu vatan magazalari Beylikduzu ve esenyurttaki subeler.Bu subelere ozel indirimler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2899 tl 55uh635 50 adetle sınırlı araştıran bulur. Yine vatan bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yatsigobek -- 21 Aralık 2016; 22:26:56 >
  • EF SA NEEE
    abi böyle bişey nasıl oluyor ya ? ekran kartı fiyatına herşey dahil pc. valla ben alsam bunu bu fiyata ömrüm boyunca diyeceğim şey :

Casper Dünyanın En İyi Bilgisayar Üreticisi !!!

yok yok fiyat hatalı girilmiştir
  • rapstar338 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle fiyat hatalı ama alan var onu söyleyeyim arkadaşım bir facebook grubuna üye oda oradan görmüş tam alırken fiyatı değiştirmişler.
    Zaten bana söylediğinde dedim bu fiyata ya 1070 hediye yada işlemci dedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GeCCe kullanıcısına yanıt
    Magazada vestel ve samsung ürünlerini yanyana karsilastirirsaniz neden samsung onerildigini cok rahat anlarsınız. Resmen bulanık görüntü veriyor.Tabi yerli malı alınmasını isterim paranın ulkeden cikmamasini isterim ama tüm parcayi disardan alip montajlayip üstüne marka basinca gururla yerli olmuyor sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: rmdy

Magazada vestel ve samsung ürünlerini yanyana karsilastirirsaniz neden samsung onerildigini cok rahat anlarsınız. Resmen bulanık görüntü veriyor.Tabi yerli malı alınmasını isterim paranın ulkeden cikmamasini isterim ama tüm parcayi disardan alip montajlayip üstüne marka basinca gururla yerli olmuyor sanki.

Hiç alakası yok... Ben şu an kullandığım tv yi alırken mağazada bizzat gözlemleyerek aldım. Vestelin 4k modellerinden ikisini kullanma şansım oldu ki şu anda da evimde 55ua8300 modeli var, ondan önce de 50ub8300 aldım, ikisi de 4k ve görüntüleri gayet net.

Şimdi sapla samanı ayırmak lazım şöyle ki;

Teknomağazalarda test yaparken söz konusu ürünlerin aynı kaynak görüntü kalitesini aldığından emin olun. (1080p-4k vs)

Yine test yaparken belki gözününüzden kaçar full hd ile 4k bir model üzerinde göz gezdirmediğinizden emin olun.

En garanti yöntemi de söyleyeyim, usb belleğinize birkaç tane 4k ya da 1080p video atıp bakacağınız tv lere takıp gözlemleyin.

Dipnot olarak;üretim aşaması ile ilgili tüm parçayı dışarıdan mı alıp montajlama yapılıyor yoksa burada direkt üretim mi yapılıyor net bilgim yok ama öğrenirim.

• Yerli üretim mantığını hala anlayamadık, millet sanıyoki biz üretmiyoruz dışardan alıp birleştiriyoruz eee yerli üretim olmuyor, peki söyle bakalım hangi büyük firmalar %100 yerli üretiyor, bensöyleim hiç biri, burada amaç zaten o değil amaç verdiğin paranın ülkede kalması ve ülkeye yatırım yapılması o zaman işte milli oluyor, uyanın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

Yerli üretim mantığını hala anlayamadık, millet sanıyoki biz üretmiyoruz dışardan alıp birleştiriyoruz eee yerli üretim olmuyor, peki söyle bakalım hangi büyük firmalar %100 yerli üretiyor, bensöyleim hiç biri, burada amaç zaten o değil amaç verdiğin paranın ülkede kalması ve ülkeye yatırım yapılması o zaman işte milli oluyor, uyanın artık.

O beğenmediğiniz büyük firmalar önce prototip üretip sonra onu ucuz iş gücünün olduğu ülkelerde ürettiriyor.
    Yani kısacası adam kendini yormuyor.
    Unutmadan bizim çakma yerli bir arabamız vardı akıbetinden haberiniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuventhh

quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

Yerli üretim mantığını hala anlayamadık, millet sanıyoki biz üretmiyoruz dışardan alıp birleştiriyoruz eee yerli üretim olmuyor, peki söyle bakalım hangi büyük firmalar %100 yerli üretiyor, bensöyleim hiç biri, burada amaç zaten o değil amaç verdiğin paranın ülkede kalması ve ülkeye yatırım yapılması o zaman işte milli oluyor, uyanın artık.

O beğenmediğiniz büyük firmalar önce prototip üretip sonra onu ucuz iş gücünün olduğu ülkelerde ürettiriyor.
    Yani kısacası adam kendini yormuyor.
    Unutmadan bizim çakma yerli bir arabamız vardı akıbetinden haberiniz var mı?

Yani diyorsunki sen, önce %100 yerli prototip üretiyorlar sonra bunu çinde çoğalttırıyorlar öylemi, bunu düşünmek için kendini çok yordunmu

elinin altında internet var gir bir araştır bakalım samsung,lg,sony,apple işlemcisini hangi ülkeden alıyor paneli çipini bataryasını ramini hangi ülkeden alıyor, montajını nerelerde yaptırıyor, aç araştır bak ondan sonra gel burada yorum yap, boş konuşup bilgi kirliliği yapma.

• Tez zamanda cumburlop olurlar. Aklıma meltem cumbul geldi.
    Hocam büyük ihtimalle dolar yerine tl yazmışlar. yani sizin görseldeki 1843 * 3,5 = 6450 gibi bi rakam çıkıyor bu da satmak istenilen gerçek fiyat. kaldı ki bu fiyattan alsanız göndermezler. forumda kaç defa örneğini gördük
  • dip not; bir çok LG - SAMSUNG modelin üretimi türkiyede yapılıyor .. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Yerli markalar kendini bu kadar geliştirmişken samsung philips lg gibi markalara yatırım yapmak mantıklı ve milli bütçe düşünüldüğünde doğru değil diye düşünüyorum. Bütün bunları bir kenara bırakın, müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek konusunda da bizimkilerin çok uzağındalar şu an. Fiyat/performans da işin içine dahil edilirse özellikle vestel arçelik gibi yerli üretim ürünlerini değerlendirmenizi ve düşünmenizi öneririm.

İyi forumlar.

Evet doğru söylüyorsunuz destek konusunda bizimkilerden baya bir uzaktalar.
    Logitech ses sisteminin kablosu koptu.Yurtdışı merkezi ile iletişim kurdum. Adamlara dedim ücreti ne kadardır nasıl ödeme yaparım alırım. Adamlar yerine ses sistemi yolladılar. Eskisini geri yollamak istedim kabul etmediler. Bizimkilerde 6 kez aynı arızayı yapan çamaşır makinesine 7. sinde kullanıcı hatası var dedi. Hakem heyetiyle anca ürün para iadesi yapıldı.

Ürün geliştirmek kolay iş değil. Elbette markaların emekleme dönemleri olacaktır. Ama ne yazık ki müşteriye bakış kafaları belli "Mal bunlar mal". Çok nadirdir Türkiye'nin dünya çapında bir markası olmasını istemeyen insan. Ama bu işler öyle olmuyor. Gerçekten kaliteli ürün yapacaksın ve müşteriye destek sunacaksın. Yurtdışında kimse Türkiye milli sermaye kazansın diye bizim markamızı almaz. Ama işini iyi yapıyorsan Türkiye kazanacak diye almamazlıkta yapmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.