Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar yıl sonu indirimi yapmış efsanee !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
14.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımla gittik Beylikdüzü Vatan bilgisayar mağazasına yapılan indirimleri dahada aşağıya çekmişler rekabet fena olunca fiyatlarda fena olmuş :) (yine sadece Beylikdüzü ve Esenyurt şubelerine özelmiş)
    Aldığım fiyatlar aşağıdakiler insertteki

LG 58UH635V - 3249 TL
    LG 50UH635V - 2450 TL
    LG 32MB17HM - 599 TL
    SONY KD-49XD7005 - 2549 TL
    SAMSUNG 49KU7350 - 2599 TL
    SAMSUNG 40KU7000 - 1799 TL
    PHILIPS 65PUS6121 - 3999 TL
    SEG 32SCF5660 - 699 TL
    VESTEL 65UB9100 - 3199 TL

• Legennnnnn wait for it çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp değil fiyatlar değerlendirilebilir. Ama efsande de değil.
  • LG 32MB17HM bu ürüne ne diyorsunuz arkadaşlar sadece film izlemek için alınır mı ?
  • Yarı fiyatına seg - hi-level vs. alınır geçilir zaten böyle billurlu TV alacak adam 3'e 5'e çok bakmaz alır geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakses

LG 32MB17HM bu ürüne ne diyorsunuz arkadaşlar sadece film izlemek için alınır mı ?

Ben aldım pc oynamak için gayet güzel filmde izliyorum işimi fazlasıyla görüyor ben 799'a almıştım
  • Teknosa ile 2017 de batmasını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sitesinde eski fiyatlar yazıyor.
    Örneğin LG 32MB17HM 799 TL.
  • Herhangi bir notebook yokmu
  • hakses H kullanıcısına yanıt
    TV veya film izlemek için alınmaz. PC monitörü bu hiç bir özelliği yok, bomboş. Full HD bile değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 te 32mb25 modelini kullanıyorum fullhd olan model bu işimi görüyor.
    fakat babaanneme 32 ekran tv ararken buldum bu 32mb17 modelini, ama tv bölümünde çalışan hiçbir arkadaş tavsiye etmedi (lg personeli dahi) 729 tl ye kipadan 32 ekran seg aldım uydusu içerisinde görüntü mükemmel hd kanallarda özellikle. kanal geçişleride idare eder. ama lg nin küçük ekranda hiçbir esprisi yok artık.
  • Dolar 3.5 ve 2017 de 4 olacak. yerli markalar bile montaj yaptiklari icin fiyatlarini arttirmak zorunda kalacaklar. bunlar iyi gunler daha ve ne yazikki yil sonu kapatildiginda artik bu fiyatlari ruyada gorecegiz. son 10 gun .. :/
  • 65PUS6121 Alınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Ya şunu artık bannlayın. Bide utanmadan her konuda yok arkadaşımla gittik, onu o kadara bunu bu kadara aldım diye yalanlar söylüyor.

arkadaşıyla vatanın önüne gidip tv atan vatandaş olabilir
  • Yerli markalar kendini bu kadar geliştirmişken samsung philips lg gibi markalara yatırım yapmak mantıklı ve milli bütçe düşünüldüğünde doğru değil diye düşünüyorum. Bütün bunları bir kenara bırakın, müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek konusunda da bizimkilerin çok uzağındalar şu an. Fiyat/performans da işin içine dahil edilirse özellikle vestel arçelik gibi yerli üretim ürünlerini değerlendirmenizi ve düşünmenizi öneririm.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 21 Aralık 2016; 13:37:40 >
  • makelonur kullanıcısına yanıt
    Boş muhabbet yapmayın kardeşim uygun fiyatlar kampanyalı fiyatlar diye yazdım ihtiyacı olan araştırsın gitsin alsın alacaksa trollük yapmak isteyenler oyun oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Yerli markalar kendini bu kadar geliştirmişken samsung philips lg gibi markalara yatırım yapmak mantıklı ve milli bütçe düşünüldüğünde doğru değil diye düşünüyorum. Bütün bunları bir kenara bırakın, müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek konusunda da bizimkilerin çok uzağındalar şu an. Fiyat/performans da işin içine dahil edilirse özellikle vestel arçelik gibi yerli üretim ürünlerini değerlendirmenizi ve düşünmenizi öneririm.

İyi forumlar.

SEG 32SCF5660 - 699 TL
    VESTEL 65UB9100 - 3199 TL Yani vestel hocam

• alonew kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımla gittim aldık diyosun, kendin vatan bilgisayar çalışanısın, önceki bir konuda başka biri ifşanı yapmıştı. O zaman çık adam gibi ben vatan çalışanıyım mağazamızda indirim var gelin beklerim de. Böyle yok insertten aldım ordan aldım diyerek insanları kandırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 21 Aralık 2016; 13:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonew

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Yerli markalar kendini bu kadar geliştirmişken samsung philips lg gibi markalara yatırım yapmak mantıklı ve milli bütçe düşünüldüğünde doğru değil diye düşünüyorum. Bütün bunları bir kenara bırakın, müşteri hizmetleri ve satış sonrası destek konusunda da bizimkilerin çok uzağındalar şu an. Fiyat/performans da işin içine dahil edilirse özellikle vestel arçelik gibi yerli üretim ürünlerini değerlendirmenizi ve düşünmenizi öneririm.

İyi forumlar.

SEG 32SCF5660 - 699 TL
    VESTEL 65UB9100 - 3199 TL Yani vestel hocam

Onları gördüm.

Öngörü olarak direk ithal marlalara yönelinebileceğini düşündüğüm için ufak bir not düştüm sadece. Ek olarak forumun özellikle tv tavsiyeleri bölümünde de bu işlerden çok iyi anladığını iddia ederek insanlara sürekli ithal marka pompalayan arkadaşlar var, bu tip kişilere takılıp gözlerinin önündeki diğer seçenekleri atlamasın insanlar diye arada bir yazıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.