Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR'DA TARTIŞMA ÇIKTI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatana mouse değiştirmeye gittim. Dün almıştım sonra orda çalışan eleman geldi '' sen kardeşim bunu savaş açarak mı içinden aldın'' dedi. Ben de '' Abi başka türlü nasıl alayım illaki yırtılıyor kutu'' dedim. O da '' benimle düzgün konuş bunu şimdi kimse almaz'' dedi.

Gittim sen neden bu kadar sinirlendin dedim o da bana ''sen'li'' konuşma benimle dedi. Dangalak bana ilk başta sen demişti halbuki. Tamam istemez ver geri dedim o da tamam dedi o da. O sırada orda tanıdık bir abi var hayrola noldu dedi. böyle böyle dedim tamam boşver dedi değiştirdi.

20'li yaşlarda bir abi olsa çoktan kavga çıkarırdı kesin. Ben 16 yaşındayım. Belki de adamına göre muadele yaptı.

• Kesınlıkle yasınız kucuk diye aşşağılamaya calıstı , Zaten boyle tekno-marketlerin çalışanları bi halt bilmez kendini bişey sanar. Şikayet edecektin orda ki üst yetkililere gorecekti musteriye nasıl davranılıyomuş
  • Aylar önce vatan computer topkapı magazasının o teknik kısımdaki bi elemanla kavga etmiştim çıldırmıştım mağazayı birbirine kattım müdüründen tut elemanına kadar hepsi tamam abi diye diye işimi hallettiler. Polis çağırmışlar hemen dışarı bi çıktım polis . Bişey olmadı tabiv.
  • meXel_ kullanıcısına yanıt
    Değmez ya. İllaki bir hatası daha olur yollarlar onu. Bence adamına göre muamele yapıyor.
  • Foruma sesleniyorum Bu olaydan ders çıkarın ve vatana bulaşmayın.
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Daha çöp bile almam oradan.
  • En büyük dileğimdir çok sinirli gözü dönen ama dışardan göstermeyen birisi gitsin Vatan'a aynı şeyi ona da yapsınlar da tekme tokat dalsa orda ki kendini bilmez çalışanlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olay sati bellidir kameralar illaki cekiyordur yonetime sikatette bulunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Değmez boşver Allahından bulsun ne diyeyim.
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Genel - lememek lazım. Ben 3 hafta önce aldığım ürünü iade ettim. Sorun çıkarmadılar, bağırıp çağırmadılar, şefleri ile görüştüm ve geri aldılar. İstisnalar kaideyi bozmaz bi tatsızlık olmuş ama tüm firmaya mal etmemek lazım durumu düşüncesindeyim.
  • Vatana mumkun oldukca bulasmayin,her seyi dert heriflerin.Piyasada kusursuz firma yok,orasi ayri ama vatan da apayri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac yasinda olursaniz olun kendinizi ezdirmeyin...

Sen adama duzgunce cevap vermissin
    Sana '' benimle düzgün konuş bunu şimdi kimse almaz'' diyicek sende orda ses cikarmassan kusura bakma kardesim sen 20 yasindada 30 yasindada ayni muameleyi gorursun

• hiç acıma yap şikayetini, müşterinin yaşına, maddi görünümüne bakarak aslan veya yavru köpek arası kişiliği olan adamlar dayaklık bu dünyada.
  • bugter kullanıcısına yanıt
    Yaşın kaç olursa olsun, hizmet sektöründe müdüründen tutunda elemanına kadar müşteriyle her zaman "efendim, beyfendi, hanımefendi" şeklinde hitap edilmesi zorundadır. Müşteri memnuniyeti adına iyi bir izlenim verilmesi için hele ki böyle büyük kurumsal firmaların daha da temkinli davranıp elemanını o derecede seçilmesi için uğraşmalı ya da eğitim verilmeli.

Ben senin yerinde olsaydım orayı bildiğin yıkardım ...
  • Haklısınız ama bu saatten sonra şikayet etsem elime ne geçecek ?

Bide bana bu zamana kadar hiçbir müşterimden şikayet almadım diyor.
  • Bu çalışanları sokaktan bulmuşlar herhalde. Yaş kaç olursa olsun 30 yaşındaki adama da aynı şekilde davranacak 15 yaşındaki çocuğa da aynı şekilde davranacak. Böyle saçmalık mı olur adama bak.

• bence artık bu teknoloji mağazaları kapansın. Tek yaptıkları bilmeyen anlamayan insanları kandırıp adam kazıklamak. İnternetten etsin alışverişi herkez
  • öyle bir olay benimde başıma geldi. ben gidemedim birader sistem istiyordu dedim vatana git hallederler. biradere teşhir ürünlerini vermişler o da sağolsun sessiz sakin bir kimse. hayır teşhir ürünlerini de sineye çektik anakart amd işlemci i5 parçaları bir gördüm direk uçtum vatana. dedimki birader ürün almış yanlış almış sanırım bu ürünleri iade alıp değişim yapalım.personel ne dese beğenirsiniz " her teknoloji özürlü bilgisayar alırsa böyle olur. allahın kroları parayla oynuyor hammallığı bizi yoruyor " çıldırdım tuttum yakasından o satış yaptığı standa vurdum. hiç konuşmadım olabilecek en yüksek sesle alın bu iti burdan bana bunun çobanını çağırın dedim. zaten o hıyara bu tepki yetti şef geldi olay halloldu. vatan aslında güzel firmadır 5-6 ay kadar bende çalıştım ama o kadar cahil personel arasında olmaktan ve gün içinde yaptıkları aptallıklardan gına geldi ve bıraktım çokda iyi bir karardı. oysa çalışma şartları olsun, şefleri, süpervizörü ve en başta firma sahibi o kadar değerli insanlar dı ki. lafı uzatmayalım ne yazık ki lise üniversite bitirmek o kadar kolayki keşke almanca fransızca öğretene kadar insanlık dersi verilse.

• Abi parayı alana kadar canım cicim parayı aldıktan sonra teknoloji özürlü oluyoruz. Gerçi vatandakiler müşterilere cahil demekle bir nebzede olsa doğru söylüyor. Yahu zaten akıllı bilinçli adamın vatanda ne işi var ? Gider alır inventusdan veya eksenden en kötü ihtimal n11'den. Yok yani fiyatlarıda uygun olsa eyvallah diyeceğim Millet Mağazası var diye birazda reklam yapmış diye vatanı seçiyor. Sonrada forumda böyle konular görmek kaçınılmaz oluyor. O değilde bu bilinçsiz insanlarımız yüzünden Hasan Vatan Ferrariyle geziyor.
  • Bir tane angut yuzunden firmaya cephe almaya gerek yok. Evet, o angutu ise aldigi icin esas sorumlu firma, aziz yildirimin da dedigi gibi kisiler ve kurumlar meselesi :) Ancak, fiyati makul ise sirf vatan diye oradan alisveris yapmazsak bir tane angut yuzunden para kaybetmis de olacagiz. Tuketici haklarinda kutu yirtilarak acildiysa iade edilmez gibi bir sey yok, mal sorunluysa degistirecek, bu kadar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.