Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR'DA TARTIŞMA ÇIKTI ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayarda çalışan elemanların hepsi EZBERCİ SATICILARDIR

Misal:

Bana Dolby digital sistemi tanıtır mısın?
    EL CEVAP:ÇOK GÜZELDİR UUKKK!

2 Alışveriş yaptım 2 si de ayıplı MAL idi değişime götüremedim logitech mx400 fare zaten arızalıymış bana çakmışlar eve geldim fare ÖLÜÜÜ! Garantiden sıfırını bana ithalatını yapan firma 3 gün içinde yenisini gönderdi böyle YIRTTIM PAÇAYI

HDD Aldım jelatin ambalajında içi görünmüyor eve geldim açtım baktım düşmüş darbe yemiş neyse ki sorunsuz çalıştı çalışmasa elimde kalır direk SEN YAPTIN Olurdu.

TA TA TA TA TAAAN VATAN DİBİNE KADAR MÜŞTERİYİ KAZIKLAYANNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgem -- 11 Ağustos 2015; 18:19:06 >
  • siz bi de teknosa çalışanlarını görün, full hd laptop bakıyorum diyorum geliyor bana 1366x768 çözünürlüklü laptopu aldırtmaya çalışıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugter

AİLEM BOŞVER DİYOR. İŞİNDEN ETME DİYOR.

Şikayet et işsiz kalsın aklı başına gelir belki iş bulamayınca.Bugün sana yarın başkasına yapar o hareketi."Susma sustukça sıra sana gelecek" felsefesi gibi düşün
  • momenty kullanıcısına yanıt
    Verirdin sonra da mahkemeni beklerdin tatilinde haram olurdu benim gibi.Öyle burun kırmayı falan kolay sanıyosunuz heralde
  • Teknosa extra forum istanbul şubesine geçen ay gittim kulaklık almak için babam vardı yanımda iftara 20 dk civarı vardı neyse kulaklığı aldım o sırada da hiç kimse yardımcı olmadı kulaklık diyorum görevliye telefon da kullanmak için kurabiye olsun bana kafa üstü 3 tane kulaklık olan reyonu gösterdi neyse dedim indim aşağıya orada buldum aldım neyse kasaya doğru gidiyoruz kasada elemanın biri telefon satmaya çalışıyor bizi takmadı yana geçin dedi orada da burası arızalı dediler 15 dk boyunca biri oraya gönderiyor biri oraya neyse Teknosa müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım bu görevlilere dükkan emanet etmeyin müşteri kaçırır bunlar dedim bana bu olay sonucu ürün alıp almadığını sordu bende sinirlendim ve ürünü bıraktığımı söyledim ertesi gün sabah uyurken aradılar şikayetini değerlendirilmiştir bir daha aynısını yapamayacağını belirtmek ister teşekkür ederim dedi bir patronun en sevmediği şey müşteri kaçıran elemanlar aklınızda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T3RR1BL3WH1SP3R -- 8 Ağustos 2015; 14:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

10 küsür yaşındaki çocuğa "oyun bilgisayarı" diye gt 820m li bilgisayarı satmaya çalışan insanlardan ne beklersin
    İşinde çok iyi çalışanları da elbet vardır onları ayrı tutuyorum

10 yasindaki velet PC almaya mi gitmis ?

Yanında ailesiyle beraber gelmişti karne hediyesi içindi sanırım

• quote:

Vatana mouse değiştirmeye gittim. Dün almıştım sonra orda çalışan eleman geldi '' sen kardeşim bunu savaş açarak mı içinden aldın'' dedi. Ben de '' Abi başka türlü nasıl alayım illaki yırtılıyor kutu'' dedim. O da '' benimle düzgün konuş bunu şimdi kimse almaz'' dedi.

Gittim sen neden bu kadar sinirlendin dedim o da bana ''sen'li'' konuşma benimle dedi. Dangalak bana ilk başta sen demişti halbuki. Tamam istemez ver geri dedim o da tamam dedi o da. O sırada orda tanıdık bir abi var hayrola noldu dedi. böyle böyle dedim tamam boşver dedi değiştirdi.

20'li yaşlarda bir abi olsa çoktan kavga çıkarırdı kesin. Ben 16 yaşındayım. Belki de adamına göre muadele yaptı.

Bu sana ders olsun küçük kardeşim böyle durumlarda hangi mağaza olursa olsun, müdürünüzle görüşmek istiyorum diceksin sönücek balonları. O da olmadı bul hemen googledan merkez telefonlarını böyle böyle diye şikayet et

• Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Kimseye durup dururken zarar vermiyoruz savunmami yapardım bana yaşım için öyle davranacaksa herturlu burnunu eline almayı hakediyor demektir

• 16 yaşındaki çocuğu kimse adam yerine koymaz güzel kardeşim boşver.

• samsun vatana otobüs kaldıralım beyler herkes pek meraklı adamı dövmeye nasılsa
  • 16 yaş küçük değil ki sana ters yaptığı anda cevabını verecektin he illa küfür, hakaret etmek zorunda değilsin ki benimle senli konuşma dediği anda seninle istediğim gibi konuşurum kimsin sen dediğin anda afallar kalır sen başta abi çekerek hata yapmışsın
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    alakası yok hocam tamamen konuşmayla ilgili ciğeri beş para etmez adama abi çekersen oda kendini bir halt sanıp seni iğneler.
  • Gerek teknosa olsun gerek vatan olsun gerek herhangi bir teknomarket hepsi insanları aldatmak için kurulmuş firmalar çalışanları da bir ayrı havalı sanki kendi ceplerine gidiyor ama konuda bir yorum gördüm akıllı müşterinin vatanda işi ne diye çok güzel özetlemiş bugün dahi teknosa reklamlarında yok teknosa nın hattına geçin şu televizyonda bu bu kadar indirim diye gerçekten çok komik ya sen zaten belki kaç katına satıyorsun da indirim diye sunuyorsun

Ürün alacaksam illa teknosadan vatandan sıcak fırsatlarda vb ürün takip ederim 1 liraya iphone 4s kılıf almıştım asla geçmedi ürün el,ime 5 gün art arda şubeye gittim (şirinyer izmir teknosa) tekno asistan mıdır nedir aradı daha yetkili kişileri şöyle oldu böyle oldu ama ürün asla evime kargolanmadı gelmedi 1 liralık ürün ya nasıl olsa ....

ve maalesef bir gerçek de var ki alacağımız ürünlerin garanti işi olsun arızalanma problemleri olsun maalesef yüzde 60 bu teknomarketlere muhtaç durumdayız aldığımız ikinci el bir ürün bozulursa elimizde patlarsa hiç hoş olmaz n11 hepsiburada vb sitelerde ürün garantisi konusunda yeterli değil maalesef bu ülkede zor işin dandik bir mouse ı bile asıl fiyatına almak için çaba göstermen gerekiyor ki teknosada vatanda vb rahat 2 kat kar payı vardır

dolar kurunun da yüksek olması amazon ebay tercihlerini kapatıyor bir 8 yıl önceki kurlar olsa hangimiz bu durumda soymayacaktı amazonu ebay i ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 8 Ağustos 2015; 17:40:21 >

• bende onlarım teknik servisdeki kızla tartışmışdım alayı mal içlerinde 3 4 tane anlayan diğerleri sadece amaçları para zamanında girip çıkıyorlar
  • Geçen yine birinin burnunu kırıyorum...
  • Şikayet edecektin abicim benim.Devlet kurumu değil bu, özel sektörde adamın bir yerinden kan alırlar o personeli mahvederlerdi.
    Bu tür kurumsal mağazalarda gizli müşteri olarak denetmenler gelip alışveriş yapar ve personelin durumunu sürekli denetler.
    Firmanın marka değerini sürekli yüksek tutmak isterler, dolayısıyla senin bu anlattığın gibi öküzleri o dakika kapı dışarı ederler.
    Ekmeğiylr oynamak muhabbetini de bırakın.Öylelerinin ekmek yemeğe hakkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: at bükücü

siz bi de teknosa çalışanlarını görün, full hd laptop bakıyorum diyorum geliyor bana 1366x768 çözünürlüklü laptopu aldırtmaya çalışıo

demek projector sorsanız sizi "SOKAK Projectörü mü?" Diyerek Elektrikçiye gönderecek
  • ah bana denk gelmez böyleleri hem işinden olur hem davayla 1000 mause parası :D
  • quote:

Vatan bilgisayar çoğu şubesi böyle. Bir sürü konu var.

kardeşim bak şimdi o adamı seni falan hayal ettim biran canım sıkıldı gözlerim doldu bu ülke kaynaklı bir durum sen hevesle belki bayram paranla gittin mauseni lol oynamak için aldın sorunlu çıktı o adam sana öyle yapamaz kardeşim orda olsaydım samsunda adamı bulurdum sakat bırakırdım ben 19 yaşındayım ben oyun hevesinin yeni alınan ne olursa olsun o kutu açma hevesini çok iyi bilirim babasının firması gibi hangi müşteri alcak diyor bide he?
    hayatında 1 kere bir siteye shell atmamış bir kere sql inj yapmamış hayatı hazır source ile geçip pc mühendisi olan bir ülkede yaşıyoruz sen sen ol saygı duymadıkça kimseye abi deme sen müşterisin kral sensin orda tavsiyem git adam et müdürüne anlattır yufkalığa gelince sen ben dur demezsek bu zincir büyür.

• Kendini niye ezdirdinki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.