Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR'DA TARTIŞMA ÇIKTI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende teknoloji mağazasında çalışıyorum ama emin olun illa bir tane sorunlu geliyor senin iyi niyetini kötüye çeviriyor. Geçenlerde yaşadığım olay PC topladık bana yarına lazım dedi tamam dedim özel olarak ben yapacağım dedim telefon numaramı istedi verdim ben montaja başlayıp bitirdikten 2 saat sonra aradı parçalar iptal değiştirilecek dedi :D Dalga geçer gibi iş yapanda var azıcık kafanızı çalıştırın bir şeyi almadan önce inceleyin farklı farklı yerlerde çoğu kişi kendisini çalışan görevliye bırakıyor siz ilk önce planlayın alacağınız şeyi sonrasında akıl danışın. Boş olmayın 16 yaşındaki arkadaş da kutuyu açmayı öğrensin bir an önce kural gereği ürünün kutusunun durması gerekiyor yırtılması değil !!! Kimse kimseye zorla bir şey satmıyor o yüzden kendiniz seçip alıyorsunuz. Adam geliyor bana Everest nasıl diyor kötü diyemem tabi başka bir şey al dediğimde fiyatı pahalı geliyor 2 TL olsun güvenilir marka olsun diyor :D yok öyle bir dünya.

• Bu yuzden vatani suclamamalisiniz bence , sadece o elemanda sikinti olabilir. Sonucta konustugun kisi muduru degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yuzden vatani suclamamalisiniz bence , sadece o elemanda sikinti olabilir. Sonucta konustugun kisi muduru degil.

• Bizimkiler boşver şikayet etme işinden olur diyorlar. Yufka yürekliler biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugter

Bizimkiler boşver şikayet etme işinden olur diyorlar. Yufka yürekliler biraz.

Buğün sen onlara acıyıp şikayet etmeyeceksin ama Onlar hergün birinin canını yakacaklar. Gerçi şikayet etsen ne olacak ki ? Dünyada Adalet mi var ?
  • Zaten sattıkları herşey 2 senedir fahiş fiyatta.Kendi kendilerini baltalıyolar haberleri yok.Eskisi gibi güzel fiyatlara satsalar yine herkes ordan alırdı.Foruma bakınca geneli almıyor burdan daha ucuz diğer yerlerden alıyor.Bende hdd hariç hiçbir parçayı ordan almadım yeni sistemde.Ordan alıyım desem cebimden 200-300 fazla çıkacaktı.Bide çek kampanya kollayıp toplayınca 300 400 lira cebimde kalmış oldu.
  • Bende 16 yaşındayım bana öyle bir şey diyecek elimden kimse alamaz. Kaç yaşında olursa olsun.
  • bunlari var ya ibret olsun diye... gece gece gene sinirlendim
  • Git şikayet et acıma boşverme kendini ezdirme git yarın şikayet et. Hatta utanma çekinme babanla git dikkate alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyon35 -- 6 Ağustos 2015; 22:09:02 >
  • hangi şube. Merak ettim şindi

• Hangi şube ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen günlerde ben de RT-AC68U almaya gitmiştim. Oradaki eleman ısrarla AirTies övdü yok TTnet Asus'u desteklemiyormuş, yok kullanıcılar hiç beğenmemişmiş. Senin internetteki incelemelerden kullanıcı yorumlarından haberin var mı abi dedim verdiği cevap Asus DH ve SDN gibi sitelere para veriyormuşmuş da onlar da ürünleri övüyormuşmuş. Böyle siteler insanları bilinçlendirdiğinden istedikleri gibi ürün satamıyorlar kuyruk acıları kalmış herhalde. Hiçbir zaman teknoloji mağazası yetkililerine hiçbir konuda güvenmeyin ve kendinizi ezdirmeyin. Onlar 1 bağırıyorsa siz 5 bağırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUN MERKEZ
  • http://forum.donanimhaber.com/m_108858911/f_//tm.htm#108858911

bimekste benim başımdan da böyle bir olay geçti ama galip ayrıldım buraya yazıcaktım konu açayım dedim
  • Arada bir Stres atmak gerekiyor bu gibi şahısların üstünde
  • Böyle birşey ben yaşayacağım affetmem her kim olursa olsun karışırdı ortalık, karakolluk filan umrumda değil yaşamadığım şeyler değil zaten. Bakmayacaksın kimsenin gözünün yaşına birader, sana bunu bir abi kardeş olarak diyeyim.
  • Herkes Vatan'da bir sorun yaşamış sanırım.

Arkadaşlar ben Bornova Vatan'dan yapıyorum alışverişimi buradakiler gayet güler yüzlü ve anlayışlı.

Ekran kartı hariç tüm parçaları ordan aldım sürekli yeni bir parça alıyorum artık ordakiler de beni tanıyor sayılır.

Ve geçenlerde soğutucu aldım , anakartı montelemek için vida yoktu rica ettim vida verdiler teşekkür edip çıktım.

Demekki her Vatan şubesinde durum aynı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 7 Ağustos 2015; 14:47:50 >
  • Hayta Bey kullanıcısına yanıt
    Neyi takip ediyorsun ki ?
  • Seni küçük görmüş ondan boyle yapmış. Olayin vatan ile de alakası yok. Burasi Türkiye. Esnaf zihniyeti hakim her yerde.

Gerci eskiden esnaf adam diyince iyi anlama gelirmis artik kotu anlama geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.