Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR'DA TARTIŞMA ÇIKTI ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2008'de birinin burnunu kırdım hakettiği muameleyi bir güzel yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Eylül'de yeğenime laptop almaya gittik.Mall of Istanbul mağazasında ASUS'un N551JW modelini beğenmişti fiyatı 4.200TL civarıydı. Kapalı kutusu sadece Avcılar mağazasında varmış. Telefon ettiler bizim için ayırttılar. Avcılara yola çıktık ama akşam üstü trafiği malum yolda kilitlendik ve dayanamayıp arada bir çıkış bulunca kaçtık.Dedik yarın alırız.Ertesi gün yani 8 Eylül gittik Avcılar Vatan'a ismimizi söyledik, vatan görevlisi "evet ayırdık bilgisayarı ama şöyle birşey oldu,bu sabah herşeyin fiyatı arttı" dedi. Artan fiyat 5.200 TL. Dedik dünkü fiyattan veriyorsan ver yoksa gidiyoruz. Aradı biryeri sordu ve "veremiyoruz" dedi.
    Web sayfasında da fiyatı arttırmayı ihmal etmemişler. Ama aynı ayardaki MSI laptop'ların fiyatında değişiklik yok.

Neyse çıktık oradan dönerken Topkapı mağazası önünden geçiyorduk. Girelim bir bakalım dedik. Aynı mal orada duruyor etiketi üstünde fiyat 4.200 küsür TL. Kapalısı varsa istiyoruz dedik adama. "Var efendim" dedi. Ne aradığınızı söyleyin size alternatifler sunayım dedi. Sağol bunu istiyoruz dedim. Stokta varmı? Var. Gitti baktı "teşhir haricinde başka mal yok ve fiyatı 5.200 olmuş" dedi. E burada etiket var 4.200 yazıyor dedik.
    Tahmin edeceğiniz gibi dansöz nanay gibi kıvırmaya başladı.Etiiketi yok etmeye çalıştı vs.Detayları anlatmayım.

Bugün 13 Eylül, web sitelerine baktım aynı mal fiyatı 4.233 TL.

Şimdi şöyle birşey var. Gerekirse müdürleriyle konuşursun bu anormal ve müşteri aleyhine hizmet ve davranışları söylersin vs. ama şöyle düşünün: 4.200TL'ye mal almaya hazır müşteriyim.Mal öyle hergün satılabilen bir mal değil.Pahalı. Nasıl bir satıcı böyle ahmakça bir iş yapabilir? Yani sonuçta kaybeden ben değilimki. Onlar hem malı satamadılar hemde sürekli müşterilerini kaybettiler.

Bunlar ne kafası yaşıyor bilmem ama bayağı sıyırmışlar. Her türlü dalavere var.
    Vatan bilgisayara gitmeden önce 2 kez değil 12 kez düşünün.

• Vatanda bir kere biriyle girtlak girtlaga giriyordum olayda su gittim ssd alicam o gun yanimda kartta yok nakit parayla gitmistim ssd alacaktim fiyatini sordum soledi ve 3.5 ten 2.5 e ceviren bir adaptor vardi onunda fiuatini soyledi bende bu 2 si ne kadar ediyo diye sordum bana senin matematigin kac diye sordu bende benim matematigim seni hicmi hic ilgilendirmez fiyati soyleyecekmisin soylemeyecekmisin dedim sonra pardon abi saka yapiyodum muhabbetine dondu olay zaten cabuk sinirlenirim baska bisey deseydi olay cikabilirdi o vakitten beridir bornova vatana gitmiyorum
  • YAHU SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ ? ÖLEN KONUYU NEDEN HORTLATIYORSUNUZ ?
  • vatan tatatatan

şaka maka ara sıra bostancı,gebze,pendik şubelerine falan giderim ama hiç böyle bir olay denk gelmedi bir gelse o zaman işte kimbilir neler olur
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    YAHU SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ ? ÖLEN KONUYU NEDEN HORTLATIYORSUNUZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugter

YAHU SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ ? ÖLEN KONUYU NEDEN HORTLATIYORSUNUZ ?

sanane kardeş ne oluyor forumu sen mi yönetiyorsun triplere bak
  • KONU BENİM KONUM. BENİM OLMASA BANANE.
  • quote:

KONU BENİM KONUM. BENİM OLMASA BANANE.

Arkadaşım önce forum nedir onu öğren. İsterse 10 yıllık konu olsun o konuyla ilgili bilgisi varsa yazar.

Sizin gibi insanların foruma bile alınmamasi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

quote:

Arkadaşım önce forum nedir onu öğren. İsterse 10 yıllık konu olsun o konuyla ilgili bilgisi varsa yazar.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

quote:

+1
  • Sanırım yaşın küçük diye yapmış,ailenden biriyle gitsen mum kesilirler . yoksa o mouse un kablosuyla boğarlar adamı süs içinmi diktiler seni oraya sanki cebinden veriyor.

Not: Giresun Vatan şubesi çok iyi elemanları olsun hizmeti olsun değişim falan sorunsuz 3 4 kere yaptım . Ama ürün değişecekseniz ürünü ilk aldığınızda kutuyu biraz özenli açın bu gibi cahil elemanlara söz hakkı bırakmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RayMcCall -- 14 Eylül 2015; 4:23:33 >
  • Hocam haklısınız bende vatandan işlemci macunu almaya gittim babam pazarcı onunla beraber pazardaydım
    pazar sakindi bende gittim vatana macunu alamaya (üstüm de biraz batıktı) içeriye girdim adama soru souyosun
    sanki adamın anasına sövmüşsün gibi cevap veriyor neyse oem bölümü görevlisi başka bi müşteriyle konuşuyodu
    sonra yanıma geldi adama aynen şu soruyu sordum "abi bu güncel oyunları çalıştıracak güncel ekonomik bi sitem önerirmisin dedim"
    yüksek kalitede adamın önerdiği işlemci amd a8 zaten doğru düzgün anlamayıp geçiyorlar oraya bişeyden anlarmışçasına
    benimde yaşım 16 şikayet edicektim ama nedense vaz geçtim
    ama bir daha olursa kesin basarım şikayeti biraz uzun oldu kusra bakmayın
    iyi geceler
  • Hocam haklısınız bende vatandan işlemci macunu almaya gittim babam pazarcı onunla beraber pazardaydım
    pazar sakindi bende gittim vatana macunu alamaya (üstüm de biraz batıktı) içeriye girdim adama soru souyosun
    sanki adamın anasına sövmüşsün gibi cevap veriyor neyse oem bölümü görevlisi başka bi müşteriyle konuşuyodu
    sonra yanıma geldi adama aynen şu soruyu sordum "abi bu güncel oyunları çalıştıracak güncel ekonomik bi sitem önerirmisin dedim"
    yüksek kalitede adamın önerdiği işlemci amd a6 zaten doğru düzgün anlamayıp geçiyorlar oraya bişeyden anlarmışçasına
    benimde yaşım 16 şikayet edicektim ama nedense vaz geçtim
    ama bir daha olursa kesin basarım şikayeti biraz uzun oldu kusra bakmayın
    iyi geceler
  • Çıkarıp varsaydın masaya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.