Şimdi Ara

Vatan bilgisayarda en çok satan 20 telefonun 18'in iphone modeli olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu-modelleri/?srt=ES
    Burada bir gariplik var.Bence vatan bilgisayar burada insanların düşüncelerini manipüle yapıyor.
    Sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

• bilemiyorum ama zaten teknoloji alışverişini vatan gibi kazık bi yerden yapan biri pek de anlamıyodur teknolojiden o yüzden iphone alması normal.
  • Gayet normal bilinçsiz kullanıcı o fiyatlara oradan alır zaten bilinçli olsalar iphone almazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ntikor

Gayet normal bilinçsiz kullanıcı o fiyatlara oradan alır zaten bilinçli olsalar iphone almazlar.
    bilinçli kullanıcılar telefonu nerden alıyor??
  • 4ntikor 4 kullanıcısına yanıt
    Bilinçli kullanıcı iphone almaz haklısın 2 bin verir 1.5 - 2 yıl kullanır satamazda annesine verir ya da yatar. Bilinçsiz kullanıcı 3bin 4bin verir iphone alır 4 yıl kullanır. Ya da daha da bilinçsiz kullanıcı 3 bine aldığı iphone u 2 binden satar 1500 ekler yeni modelini alır. Çünkü çok bilinçsiziz ya samsungdan 3600’e alınan telefon 1000 liraya zor satılınca otomatikman size bilinç yükleniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemix00 kullanıcısına yanıt
    internetten n11den hepsiburadadn. vatan teknosa vb fiziksel mağazalarlar bu internet fiyatlarını karşılaştırın arada uçurum var. sadece teknolojide değil her alanda mağazadan almak inanılmaz kazık artık. mesela geçen floda internet kampanyasıyla 3 tane ayakkabbıyı 100 tlye aldım mağazadan alsam toplamda 280 tl ödeyecektim. %300 kar koyuyorlar fiziksel mağazalarda. hepsinde böyle.
  • Osman_E kullanıcısına yanıt
    Satılmak için telefon alınmaz bilinçli kullanıcı bunu yapmaz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.