Şimdi Ara

Vatan Bilgisayarda Yine %30 İndirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ms sine dikkat etmemişim aynen hocam öyleymiş evet 6 ms az değil.zaten misal olsun diye yazdım.sıralamada o philipsden sonra gelen ilk hdmi oydu.
  • saat 12 yi geçti ama bi indirim sesi yok şuan sitede. Bu arada oem'de vatandan ucuzu yok çoğu üründe %30 indirimle birlikte özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rf.id -- 21 Aralık 2013; 0:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Dün akşam üzeri telefonla bildirdiler. Bu hafta sonu %30 indirim olacakmış. Bekleyen arkadaşlar varsa duyurayım.

arkadaşlar işletmiş olmasın
  • Dün %30 vardı, bugün alacaktım bir ürün. Fakat bugün yok sanırım.

Edit: Sanırım dün benim baktığım 2 üründe vardı %30. Genel anlamda yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anexilea -- 21 Aralık 2013; 11:32:41 >
  • Hani yok bişey. %25 bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Hani yok bişey. %25 bile yok.

Aynen normalde %20 olurdu o bile yok
  • OEM HARİCİNDE uygun fiyat zor...
  • Yılbaşı geliyor diye yemedi ki %30 bitmiş vatanda
  • Sony VAIO 1699 to. Fiyat nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

Dün %30 vardı, bugün alacaktım bir ürün. Fakat bugün yok sanırım.

Edit: Sanırım dün benim baktığım 2 üründe vardı %30. Genel anlamda yokmuş.

Paraf günüm ile birleştirip bir şeyler alacaktım yahu.
  • iPad fiyatları fena değil gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror42

saat 12 yi geçti ama bi indirim sesi yok şuan sitede. Bu arada oem'de vatandan ucuzu yok çoğu üründe %30 indirimle birlikte özellikle.

Adamlarda kafa var abi ne diyeyim.

Öncelikle Adında bilgisayar var. Oem de uygun fiyat vermese zaten ayıp olur.

Bunun dışında.

Şimdi ben burada işin müdavimiyim. Yani buranın Bill Gates i, Steve Jobs u benim. E bakıyor bana sürekli Vatan dan kutular geliyor. Adam görünce diyor ki ; bu adam araştırmadan almaz. Demekki Vatan iyi bir yer. Gidiyor elektrik süpürgesinden TV ye her şeyi oradan alıyor. Biraz abartı gibi ama cidden mesela benim Vatan dan aldığı görüp telefon almış adam var.

Yani sanırım bir nevi reklam olayı OEM kategorisi Vatan için. Üstelik sektördeki konumunu kullanıp zarar da etmiyor. Sattığından kar sağlıyor hem de bir nevi reklam yapmış oluyor.

Ya bu arada. Bu DH nin R9 290X incelemesi nerede kaldı yahu. Yuh. R9 incelemesi gelmedi. R9 un rakibi 780Ti diye inceleme geldi yahu. Yuh yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 22 Aralık 2013; 8:10:23 >

• Dün vardı %30 indirim şu anda yok böyle saçma iş mi olur.
    Döviz yükselecek diye mi yapmıyorlar diyeceğim ama zaten kur 1 USD = 2,1 TL olarak alıyor uyanıklar.
  • daha çok %30lar olur
  • Ben de buradaki yazıyı okuyup sabah erkenden mağazaya gittim. 25 km boşu boşuna yol yapmışım; mağazada %30 indirim falan yokmuş
  • oem dışındaki ürünler kazık ...

normal fiyatı 1500 tl iken 1900 yazıyorlar %30 indirim 1499 yaptık falan ...
  • Ben böyle terbiyesizlik görmedim, 3-4 gündür fotoğraf makinesi bakıyodum, nikon d3100 alıcaktım daha önce kullandım memnundum, fiyat olarak baktık nette bazı 2. sınıf sitelerde 950 ye fln vardı ama vatandan alalım dedik 18-55 vr lens ile tam 999 liraydı hafta içi.Pazar günü müsait olduğumdan yarın almayı düşünüyodum, şimdi siteye girdim baktım fiyat 1070 tl olmuş, sağolsun vatan a haftasonu indirimi gelmiş

Sitede ''18-55'' vr olmayan lens ile şuanda 900 tl ye var, onla karıştırtırmış olabileceğimi düşünmeyin çünkü özellikle vr lens kitli olana bakmıştım haftaiçide
  • her zamanki vatan klasiği ya bindirimden indirim olur, ya indirimli hali piyasanın üstünde olur ya da esas ürün bulunmaz stokta yok yazılır indirim bitince hemen stoklara girer. Vardır ciddi indirimin olduğu bir iki ürün ama onada ihtiyacın olacakta yakalayacaksında alacaksın vs vs. Broşür reklam vs görürsem fiyatlarına bile bakmıyorum artık vatan indirimlerinin.
  • 269 du
    275 olmus %30 indirim gelince :)

http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-stbv3000200-3,5-3tb-expansion-usb30--usb20-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=65520

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 21 Aralık 2013; 23:16:46 >
  • 2tb seagate 169tl yine olmadı kaç haftadır bekliyorum yav
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.