Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYARDAN HİÇBİRŞEY ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sakın vatan bilgisayardan bişey almayın lenovo y510p modelini mağazada kurulum yaptırıp herşeyi çalışıyor denilip teslim ettiler evde kamerasının çalışmadığını 2 gün sonra farkedebildim geri götürüp ambalajıyla birlikte sorununu söyledim değişim istediğimi bana ne yapılmasını sormalarına rağmen değişim yapmayıp 2 günlük laptopu teknik servise gönderip değişimin teknik servisin karar vereceğini söyleyince şoke oldum 20 gün servis süresinin olduğunu söylediler ve cihazım 13 gün sonra teknik servisten tamir edilmiş şekilde gönderdiler arıza kaydında benim değişim istediğim yazdığı halde 2 günlük cihazı tamir edip yollamışlar vatan bilgisayar sitesinede mesaj yolladım aynı şekilde onlarda teknik servisin değişim kararının kendisine bağlı olduğunu söylüyorlar 15 günlük değişim hakkımı resmen çiğnediler hem vatan hemde lenovo

• geçmiş olsun.

ben de yeni sistem toplamaya çalışıyorum. zaten bi halt anlamıyorum bi de böye başlıklar görünce iyice paronayağa bağlıyorum :D

alalım mı almayalım mı kesin bilgi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyckety -- 24 Ekim 2014; 3:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyckety

geçmiş olsun.

ben de yeni sistem toplamaya çalışıyorum. zaten bi halt anlamıyorum bi de böye başlıklar görünce iyice paronayağa başlıyorum :D

3-5 kurus daha fazla verin inventustan alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyckety

geçmiş olsun.

ben de yeni sistem toplamaya çalışıyorum. zaten bi halt anlamıyorum bi de böye başlıklar görünce iyice paronayağa bağlıyorum :D

Al hocam al. Arkadaş kamerayı evdede bozmuş olabilir birde vatan pcnin gözünden bakalım.Hem orada suçlu olan vatan değil lenovo bence
  • Vatanı sadece 1 alışverişe gÖre karalamak çok ynlış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Welcome to Turkey

Turkiye'de garanti işi sakat iş. Elektronik tamamen şans işi. Aldigimiz urunler Allah'a emanet.

Genel olarak konusuyorum istidnalar olabilir ama %80 durum budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Believe

Welcome to Turkey

Turkiye'de garanti işi sakat iş. Elektronik tamamen şans işi. Aldigimiz urunler Allah'a emanet.

Genel olarak konusuyorum istidnalar olabilir ama %80 durum budur.

Satın alana kadar kralsın. Alınca bir sorun çıkarsa hadi eyvallah !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef oyle hocam

Alana kadar babam pasam, aldiktan sonra yallah yallah

• http://forum.donanimhaber.com/m_96648796/tm.htm

Türkiye'de ne yazıkki çoğu firma böyle.10 iş günü içinde parayı iade edeceklerdi halen etmediler.
  • vatandan monitör aldım.leş gibi pis bir kutuda gönderdiler depoda kalmış belli yinede çıkarttım taktım 2 adet ölü piksel çıktı. adamlar bile bile göndermişler belki yer hesabı..
    iade ettim paramı 1 ayda zor aldım..
    aynı siparişte ekran kartı aldım açılmış kutusu yırtık vaziyette geldi bende bir daha vatandan bir şey almamaya yemin ettim..
  • Ben suana kadar vatandan bir çok alışveriş yaptım sıkıntı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermuda23

sakın vatan bilgisayardan bişey almayın lenovo y510p modelini mağazada kurulum yaptırıp herşeyi çalışıyor denilip teslim ettiler evde kamerasının çalışmadığını 2 gün sonra farkedebildim geri götürüp ambalajıyla birlikte sorununu söyledim değişim istediğimi bana ne yapılmasını sormalarına rağmen değişim yapmayıp 2 günlük laptopu teknik servise gönderip değişimin teknik servisin karar vereceğini söyleyince şoke oldum 20 gün servis süresinin olduğunu söylediler ve cihazım 13 gün sonra teknik servisten tamir edilmiş şekilde gönderdiler arıza kaydında benim değişim istediğim yazdığı halde 2 günlük cihazı tamir edip yollamışlar vatan bilgisayar sitesinede mesaj yolladım aynı şekilde onlarda teknik servisin değişim kararının kendisine bağlı olduğunu söylüyorlar 15 günlük değişim hakkımı resmen çiğnediler hem vatan hemde lenovo

suç sende kardeşim. 2 günlük cihaz değişmiyorsa iade edeceksin.

• tamam
  • adamların yapacağı birşey yok bazı prosedürler var orada vatan pc o laptopun kamerasının bozuk olduğu kararını kendi vermez ve karar o markanın teknik servisinin doğal olarak, ben şuana kadar vatandan bir sürü şey aldım fotoğraf amkinam bozuldu servise yolladılar sonra geri iade aldım aldığım monitörü gidip bunu hmi girişi yokmuş yanlış almışım diyip hiç bir sorun olmadan değiştirdim vs bu tarz durumlarda birazda firma tarafından düşünmek gerek hemen vatandan birşey almayın demek çok saçma
  • Banada kullanılmış,arızalı laptop satmışlardı.3150 tl ödemiştim. Paramı geri almak içinde aylarca bekledim. Sinir streste cabası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.