Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYARDAN HİÇBİRŞEY ALMAYIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatan mağzadan mağzaya çok farkediyor kimi mağzaya gitsen bitane düzgün eleman bulamazsın hepsi kurt olmuş kapıyor hemen , kimi mağzaya gitsen müşteri memnuniyeti ilk sırada ..

ama genel olarak gitgide çok bozulmaya başladı vatan bende 2 günlük ekran kartında aynı sıkıntıyı yaşadım adamlar 2 günlük kartı servise yollattırdı bende peşini bırakmadım yolladıkları servisi flan aradım iade istiyorum dedim şak kart iade geldi gittim paramı aldım vatandan bişey almıyorum artık, eskiden daha iyiydi en iyisi pahalı bişey alcaksanız internetten alın bırak arızayı canınız sıkılınca iade edersiniz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 10 Mart 2015; 15:01:03 >
  • https://www.sikayetvar.com/ a şikayet et kardeş veya tüketici haklarına başvur
  • Adam gibi paketleyip geri goturduğum telefon kablolarını bile değişiyolar :D
  • Tuketici haklarini devreye sokun ozur dileyerek soyluyorum hangi magaza, firma olursa olsun elleri g.tleri tutusuyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bermuda23 kullanıcısına yanıt
    Lenovonun ürünlerini zaten almam.
    Vatandada kullanilmis ssd den tut iade edilmis ekran kartına kadar herseyi gördüm.
    Ondan dolayi parcalari ve urunleri bizzat kendim gostererek secerim cunku calisanlar genelde ezik buzuk kutular getirir.

Benim zamaninda almis olduğum bir Gtx 760 vardi HDMI girisi bozukdu ve guc de olsa iade edebilmistim.
    isin garibi ayni ekran karti ertrsi gün raf larda duruyor du

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.