Şimdi Ara

VATAN Bilgisayardan PC topluyacağım bir sorum olacaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatandan pc toplayacağım her şeyim hazır adamlar her şeyi burdan alırsan montajını fln biz yaparız dediler.Şimdi sorum şu kurdukları PC direkt bas düğmeye-aç'mı olacak içine windows fln yüklüyorlar mı yoksa onu sonradan biz mi yükleyeceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: RHN397

Arkadaşlar vatandan pc toplayacağım her şeyim hazır adamlar her şeyi burdan alırsan montajını fln biz yaparız dediler.Şimdi sorum şu kurdukları PC direkt bas düğmeye-aç'mı olacak içine windows fln yüklüyorlar mı yoksa onu sonradan biz mi yükleyeceğiz?

windows a para verme sen eve gelince yükle bu seni 300 400 tl masraftan kurtarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar vatandan pc toplayacağım her şeyim hazır adamlar her şeyi burdan alırsan montajını fln biz yaparız dediler.Şimdi sorum şu kurdukları PC direkt bas düğmeye-aç'mı olacak içine windows fln yüklüyorlar mı yoksa onu sonradan biz mi yükleyeceğiz?

windows a para verme sen eve gelince yükle bu seni 300 400 tl masraftan kurtarır.

Peki bilgisayarı aldığım zaman bir bilgisayarcıya götürsem ortalama ne kadar para tutar windows fln yüklemek?Veya windows fln olmadan PC açılır mı?Bu arada meslektaşız :)
  • quote:

quote:

quote:

Peki bilgisayarı aldığım zaman bir bilgisayarcıya götürsem ortalama ne kadar para tutar windows fln yüklemek?Veya windows fln olmadan PC açılır mı?Bu arada meslektaşız :)

yahu biraz kurcala sana video atayım hatta izle çok basit kurmak internet gelsin ben pc ne girip herşeyi yaparım 5 kuruş ta istemez.

formatta nette atılsa atardım

• RHN397 R kullanıcısına yanıt
    50tl civarı alırlar fazla isteyen olrusa verme zaten :) işletim sistemi olmadan pc çalışırda bi işine yaramaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yahu biraz kurcala sana video atayım hatta izle çok basit kurmak internet gelsin ben pc ne girip herşeyi yaparım 5 kuruş ta istemez.

Yok hocam dediğim o değil benim format atmayı fln biliyorum ama bilgisayar sıfır iken açılır mı yani işletim sistemi olmadan?Onu soracaktım :)

• Fanlar calisir boot ekranina kadar gelirsin orda kalir bilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam dediğim o değil benim format atmayı fln biliyorum ama bilgisayar sıfır iken açılır mı yani işletim sistemi olmadan?Onu soracaktım :)

Acılıor anakartın bios menusu geliyor cd tak diyor sana ben netten indirdim win8 iso yazdım dvdye kurdum bana 50 kurusa patladı bilgisayarcıları bosver dırek 10 tlye cd al kendın yap turkce zaten

• Tamamda internetten indirilenler ve bilgisayarcılardan 10 tlye fln alınan korsan cdler
    güvenilir oluyormu?Ayrıca suanda hangi işletim sistemi oyunlarda en iyi performansı
    ve genel olarak iyi bir etkisi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reey34

Tamamda internetten indirilenler ve bilgisayarcılardan 10 tlye fln alınan korsan cdler
    güvenilir oluyormu?Ayrıca suanda hangi işletim sistemi oyunlarda en iyi performansı

Gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi Windows8'dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reey34

Tamamda internetten indirilenler ve bilgisayarcılardan 10 tlye fln alınan korsan cdler

Windows 95 den win8 e kadar hepsini kullandım win8 candır :) korsan CD olayı sudursen denemesürümü kuruyorsun crack vasıtasıylaOrjinal sürümeceviriyorsun bu deneme sürmünü windowsun kendi sitesinden de indirebiliyorsun zaten... öenmli olan sağlam crack bulmak onuda buldugunda orjinalgibi kullanıyorsun windowsun kendi güvenlik testi bile bunu anlamıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Windows 95 den win8 e kadar hepsini kullandım win8 candır :) korsan CD olayı sudursen denemesürümü kuruyorsun crack vasıtasıylaOrjinal sürümeceviriyorsun bu deneme sürmünü windowsun kendi sitesinden de indirebiliyorsun zaten... öenmli olan sağlam crack bulmak onuda buldugunda orjinalgibi kullanıyorsun windowsun kendi güvenlik testi bile bunu anlamıyor :)
    Cogu kisi kullanılabilirligini fln begenmemis ama sen kullanmıs biri olarak cok iyi diyorsun,
    bende öyle dediginize göre bir oyun pcsi yapıyorum.Kasım ayının basında alıcam ona win8 kurarım
    ancak suanda win8'in korsanı yok diye biliyorum ben o nasıl olucak :D Ayrıca win8 ve win8 pro
    diye 2 adet sistem var ve win8'de dokunmatik özelliği fln var normal masaüstü bilgisayarlarda
    win8 kullanılabilme açısından nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 3 Eylül 2013; 11:02:19 >

• Genelde öyle olur. Yenilikler kabullenilene kadar pek beğenilmezler açıkcası. İnsanlar çzellikle metro arayüzü ve başlat menüsünün olmayışından ötürü beğenmiyorlardı...
    Ufacık ir program eklentisi kuruyorsun hiç o tablet moduna girmiyor sistem , başlat menüsü oluyor ve kullanıyorsun.
    Win8 in korsanı ise çok uzun zamandır var.
  • Özelden bir kac sorum olucak ordan devam edelim isterseniz,tesekkurler.,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.