Şimdi Ara

Vatan Bilgisyardan Ryzen 2 Serisi İşlemci Alanların Dikkatine Division 2 Kodunuzu Almayı UNUTMAYINNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
5.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaslar vatan bilgisayardan ryzen 2 nesil işlemci alan (09 ocak ile 6 nisan arasında) DİVİSİON 2 kodu gönderiyor.Oradaki calısanlar veya aldığınızda herhangi bir bilgi vermemişlerdir.Yapılacakları sıralıyorum.

kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com adresine mail atıyorsunuz.

ad soyadı:
    Tel:
    Fatura Numarası:
    İşlemci Modelı:
    S/N:
    ve son olarak Fatura resmi.

Not: S/N (seri numarasıdır.)İşlemci kutusunun üstünde yazar.

Bu adrese gönderin kodunuzu almayı unutmayın arkadaşlar.Son zamanlarda vatandan indirimler oldugu için alan bir cok arkadas oldugunu düşünerekten paylastım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyyy -- 30 Mart 2019; 10:13:44 >

• Sadece ryzen 2 icin mi bu ryzen 5 2600 de gecerli mi
  • adonise kullanıcısına yanıt
    Sizin zaten ryzen 2 nesil oluyor 2600 2600x 2200g 2700 yani 2 ile baslayan işlemciler 2 nesil oluyor 2600 varsa olur
  • Ben 1 aydır onun savaşını veriyorum, 19 şubatta hem ryzen işlemci hem rx ekran kartı aldım

Ekran kartı için oyun kodunu gönderdiler, işlemci için bilgimiz yok diyorlar.... Mail sürecini bekliyorum, olmadı Amd ye msj atacam en son...
  • Kobarsterm kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini ara gerı donus yapıyorlar dostum bende ryzen 2600 vardı dun kodu aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyyy

Müşteri hizmetlerini ara gerı donus yapıyorlar dostum bende ryzen 2600 vardı dun kodu aldım
    Zaten aradım, bilgileri yokmuş dedi, mail atın dediler, mail attım, aradım, form gönderdim, bekliyorum sonucu...
    Tekrar arayın hocam ben dun aradım gonderdiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyyy

Sizin zaten ryzen 2 nesil oluyor 2600 2600x 2200g 2700 yani 2 ile baslayan işlemciler 2 nesil oluyor 2600 varsa olur
    Teşekkürler cevap için hocam.
  • adonise kullanıcısına yanıt
    Eyer gondermezlerse sana bana gelen maili gonderirim sende onlara gonderırsın 6 nisana kadar geceli cunku
    Ekran kartı hangisi alınca hediye ediliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rryzen

Ekran kartı hangisi alınca hediye ediliyor ?
    rx 570 yada 80 aldıysan 2 oyun seçebiliyorsun. vega veya 590 ise 3 oyun veriyor.

Division 2

Devil may cry 5

Resident evil 2 remastered.

ben ilk ikisini aldım keyifli oyunlar. Ekran kartınıda vatandan almıştım.
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Ben 570 aldım ne yapmam lazım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rryzen

Ben 570 aldım ne yapmam lazım şimdi
    kampanya@vatanbilgisayar.com a AMD rewards kampanyasından yararlanmak istediğini belirten bir mail ve faturanızın fotografını ekleyin onlar gönderiyor kodu zaten.
    Tamamdır teşekkür ederim . Alırken hiç bahsetmediler bu hususta n
  • Ben de aynı tarihlerde hem Ryzen 7 2700 hem de RX 570 almıştım. Şimdi 2 tane mail attım RX 570 ile 2 oyun göndermeleri gerekiyormuş sanırım. 1 tane de olsa yeter hiç kimse söylememişti alırken kampanya var diye çok teşekkürler valla. Sonucu buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Ben de aynı tarihlerde hem Ryzen 7 2700 hem de RX 570 almıştım. Şimdi 2 tane mail attım RX 570 ile 2 oyun göndermeleri gerekiyormuş sanırım. 1 tane de olsa yeter hiç kimse söylememişti alırken kampanya var diye çok teşekkürler valla. Sonucu buraya yazarım.
    Tek bir kod ve link gönderiyorlar üye oluyorsunuz amdrewards.com a telefon istiyor ancak mobil kod ulaşmıyor :) onun içinde AMD support a mail atiyorsunuz :) verilen kodu siteye girince 2 oyun kredisi yüklüyor zaten 3 oyun var bana sorarsanız division zaten banko. 2. Olarak dmc 5 öneririm
  • vatandan 9 gündür RTX kart için kod almaya çalışıyoruz ama göndermediler.amd olunca mı gönderiyorlarmış?
    Ayrı ayrı faturalardaydı o yüzden 2 tane attım :) Ha sadece Division 2 olsa o bile yeter. 2.oyuna gerek yok birine de razıyız. Çok teşekkürler açıklama için gönderirlerse sırayla yaparız artık :)
  • Başvuru yaptım bilgilendirme için teşekkürler.
  • Ayrı bir pc toplayacagimda vatanda kredi kartina taksit olayi var mi bilen var mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.