Şimdi Ara

Vatan Cardfinans %25 indirim / 6 taksit Kaçırmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE VATAN DAN GELDİM.FİNANS KARTA %25 İNDİRİM VE 6 TAKSİT YAPIYORLAR.TÜM ÜRÜNLERDE...
  • VATAN' ı YağmalıyorlaAARRRR ! ! !
  • Vatan Bilgisayara giderken bence bir kere daha düşünün. O ürünlerin çoğu kullanılmış olabilir. Benim başıma geldi umarım sizin başınıza gelmez!!! Çok dikkatli yapın alışverişinizi özellikle tvler konusunda . İyi alışverişler.
  • 26U2000K alıcktım kalmamış
  • Bostancı Vatan' da Bravia 40W2000 alıyorlardı.
  • %25 indirim yapılabildiğine göre mağaza kar payları oldukça fazlaymış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kantarcio

%25 indirim yapılabildiğine göre mağaza kar payları oldukça fazlaymış...

Hesaplamak kolay.
    Aynı mal yurtdışında buranın yarı fiyatına satılıyor. Gümrük vergisi %10 KDV %18 in üzerine bir de en az %25 kar ekleniyor.
  • Biraz önce Ankara Vatan'dan geldim. PC'yi almak için 1,5 saat kuyrukta bekledik. Montaj için 2 saat sonra gelin dediler. Vatan Com. Ankara'da açıldığından beri ilk kez bu kadar kalabalık gördüm.
  • LG 37LB1R 2000ytl / 6 harika fiyata aldım arkadaşlar piyasada 2700-3000 ytl arası
  • vatanbilgisyarın server ları çöktü herhalde....internetten bağlanılmıyo......
  • az önce finans banktan mesaj geldi.vatanın 25.yılında %25 indirim+6taksit diye.bu güne özel.
    internetten alışveriş'te bu kampanyadan yararlanabilirmiyiz?
  • internetten yararlanamazsın arkadaşım bizzat gitmen lazım.
  • Panasonic 42 PV70 'i 2.700 küsüre 6 taksitle aldım Bu kampanya ilaç gibi geldi. Bu fiyata Tekofaks garantili ve taksitli. Piyasada peşine almak bile çok zor bu paraya.
  • Bende az evvel cep telefonu aldım Cardfinans %25 indirim, 6 taksit. Şaka gibi vallaha.

Bu gece 23:00'a kadar açıklar, mal almak sıkıntı değil ödemek tam bir işkence, gidecek olan arkadaşlara duyurulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 10 Eylül 2007; 17:05:23 >
  • stoklar ne durumda arkadaşlar
  • Millet bedava dağıtılıyormuş gibi alıyor arkadaşlar, ben ödeme kuyruğunda iken en son artık dış kapıları kapattıydılar izdihamdan, o kadar diyim yani.

Varın stokları siz hesaplayın...

Bence en mantıklısı bugün ordan LCD veya Plazma almak, çünkü onlarda inidirimi daha çok hissedersiniz, kutu kutu millet Toshiba ve LG ile sıralarda bekliyorlardı.

Not: Ben Topkapı(cevizlibağ) şübesinden bahs ediyorum bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 10 Eylül 2007; 17:19:16 >
  • Bence için okadarda avantajlı bir kampanya değil arkadaşlar. ( En azından benim tv için. ) Mesela benim 40D3000 nin 12 taksit fiyatı 5160 Ytl bundan %25 düşerseniz 3900 Ytl ye geliyor ve buda aylık 650 Ytl lik bir ödeme yükü. bense bu tv yi 4150 Ytl 12 taksite almıştım. Tabii genede bu taksit miktarını ödeyebilecekler için avantajlı. Benim asıl merakım nekadar karları varki %25 indirim yapabiliyorlar.
  • İncelemeden kullanım saatlerine bakmadan almayın!!!! Bu ürünler bir kere alınıyor o yüzden dikkatli olun derim !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: senol1979

Bence için okadarda avantajlı bir kampanya değil arkadaşlar. ( En azından benim tv için. ) Mesela benim 40D3000 nin 12 taksit fiyatı 5160 Ytl bundan %25 düşerseniz 3900 Ytl ye geliyor ve buda aylık 650 Ytl lik bir ödeme yükü. bense bu tv yi 4150 Ytl 12 taksite almıştım. Tabii genede bu taksit miktarını ödeyebilecekler için avantajlı. Benim asıl merakım nekadar karları varki %25 indirim yapabiliyorlar.

Avantaj TV lerde değilde PC Bileşenlerinde gayet güzel, Ankaradaki PC toplayanlar malı götürdü!!!
  • offff of bu ne kalabalık.
    İzmir-Vatan.............................

LG42pc1RR......................2470 ytl
    matrox ext harddisk 320 GB 2 adet..............adeti 126 ytl
    HP c4180 printer-tarayacı............................150YTL.

kartı doldurduk.

tanıdık olmasa hala kuyryuktaydım sanırım..................

not: 42PC51 baktık baktık, sonunda RR aldık.

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbes -- 10 Eylül 2007; 18:11:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.