Şimdi Ara

Vatan Cardfinans %25 indirim / 6 taksit Kaçırmayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

Orjinalden alıntı: kantarcio

yağma olduğuna göre yüzlerce de teşhir ürünü kaynamıştır araya
    ürün alan arkadaşlar kurulum esnasından kesin kontrol ettirsin

ya ben zaten ondan kıllandım. Servis gelince çalışma saatini kontrol ettircem

Ben teşhir ürünü olduğunu bilerek aldım ne sakınca olacak ki?

Mesela çalışma saati kaç olursa ürünü iade etmek gerekir veya teşhir ürünü ise ve tv de bi sıkıntı yoksa neden sorun olsun.Aydınlatırsanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: qwert200

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

Orjinalden alıntı: kantarcio

yağma olduğuna göre yüzlerce de teşhir ürünü kaynamıştır araya
    ürün alan arkadaşlar kurulum esnasından kesin kontrol ettirsin

ya ben zaten ondan kıllandım. Servis gelince çalışma saatini kontrol ettircem

Ben teşhir ürünü olduğunu bilerek aldım ne sakınca olacak ki?

Mesela çalışma saati kaç olursa ürünü iade etmek gerekir veya teşhir ürünü ise ve tv de bi sıkıntı yoksa neden sorun olsun.Aydınlatırsanız sevinirim.

Öncelikle teşhir ürününü daha ucuza alma imkanınız var. Sakin sakin inceleye inceleye ve pazarlık yaparak.

Diyelimki plazmanın ömrü 40.000 saat, 1 yıldır teşhirde duran bir ürünse kafadan bir 5.000 saati kullanılmış olur.
    Biliyorsunuz plazmalarda hassas olmak lazım. İlk 100 saat ayarları kısık tutun vs. denir. Renk, çözünürlük, parlaklık vs. Bunlara mağazalarda dikkat edilmez
    Saatler boyu aynı ekran sabit kalabilir , burn-in vs. olabilir
    Hor kullanılmış olabilir, üzerinde çizik, kırık olabilir.

Tabi bunlar en kötü senaryo
    1 aydır da teşhirde duruyor olabilir. Gayet dikkatli kullanılmış olabilir. Ama zaten teşhir üründe alınabilecek indirim paldır küldür alınmış oluyor.

Neyse hayırlı olsun. Siz yine de servis gelince kullanım saatine batırın.

En nihayetinde, teşhir ürünü ve sıfır ürün aynı fiyata satılmış oldu dün. Bu durumda teşhir ürünü alanlara haksızlık olmuş oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantarcio -- 11 Eylül 2007; 17:17:07 >

• Teşekkürler ben lcd aldım mesela ne kadar saat kullanıldı ise uygun dur sizce????Ama adamlar açık açık söylediler teşhir kaldı elimizde diye.
  • LCD almak yine plazma almaya oranla daha makul..
    En azından Burn-In derdi yok. İlk 100 saat vs. ıvır zıvırı yok.
    Hele yeni bir modelse çok fazla da kullanılmamıştır.

Şimdi düz mantık %25 indirim var , demek ki TV ömrünün %25'inden az kullanılmışsa iyi alış veriş olur.
    Ama bence %1-2 bile kullanılmış olsa %25 den fazla değer kaybedebilir TV. Bu benim fikrim sadece beni bağlar tabi.

Başkasıda TV 1000 saat kullanılmış, ömrünün yüzde 2 si. Ama %25 indirim var der güle oynaya alır. Bunun kararını siz vereceksiniz.
    Sizin içinize sindikten sonrası boş...
  • bana da demin servis geldi baktı çalışma saatinin öğrenilebildiğini yeni öğrendim, adamları aradım ama bilgimiz yok dediler sonra merkezi aradım çizik yoksa, birde garanti belgesinin üzerinde teşhir yazmıyorsa(yasal olarak yazması lazımmış), ürününüz teşhir değildir dedi.
  • sizce dünkü izdihamdan sonra vatanın stok durumu nedir?? az önce samsung 22inç e baktım ve enteresan olan normal bir zamanda bakmış olsam 1-2 mağaza dışında diğer mağazalarında stokta olmazdı ama dünkü izdihama rağmen bütün mağazalarında stokta bulunuyor...bence dün mağazanın erken kapanmasının nedeni malların geri çekilmesi ve satılan bir çok ürünün teşhir ürünü olmasıdır (özellikle lcd, plazma tvler ve laptoplar)
  • Evet dün alışveriş furyasında teşhir ürünlerini alanların ( haberleri olmadan alanlar ) şimdi uğraşacak bir dertleri oldu işte.Lütfen elektronik ve pahalı olan aletler konusunda dikkatli olalım sonaki pişmanlık pek bir işe yaramıyor.Ben yaşadım başkaları yaşamasın.
  • Teşhirdeki mallar satılıyordu, ama işin ilginç yanı üstünde "satılmıştır" yazan plazmalardan bir ikisi hala teşhirdeydi, yani açıktı, yayın gösteriyordu... Alanın mutlaka uyarması lazım yeter artık kapatın, veya kutulayın millet daha fazla kurcalamasın diye.

Yer: Ankara vatan, saat: 18:30 civarları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.