Şimdi Ara

Vatan Cardfinans %25 indirim / 6 taksit Kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşlar vatan da cardfinansa sadece pztesi günü için 10.09.2007 tüm elektronik ürünlerde %25 indirim ve 6 taksit uygulanacaktır.Kaçırmayın üzülmeyinnn....

• 6 taksit değil 4 taksit ayrıca kesindeğil olmayabilir salı ya sarkabilir.
  • arkadaşlar bu kesin mi? eğer kesinse hemen gidip istediğim tvyi alacam özellikle fiyatı yüksek olanlarda 1 milyara kadar fark var bence harika bi kampanya kesin olduğunu bilen bi arkadaşımız varsa yazarsa çok sevinirm
  • güzel fırsat. cardfinansa normalde % 10 indirim uygulanıyor ama o zaman da 12 taksit uygulanabiliyordu sanırım.
  • arkadaşlar bunlar söylenti gerçekliği tartışılır, ben içerden biriyim şu anda %15 indirim var ve birazdan bitecek eğer bir başka karar çıkmazsa. Yarın için ise şöyle söyliym: söylentiler var ama büyük ihtimalle anlaşma sağlanamadı bankayla.
  • arkadaşlar biraz önce atv'de altyazı geçti kampanya geçerli yarın %25 indirim ve 6 taksit cardfinansa sadece bi günlüğüne bence kaçırmayın
  • arkadaşlar buhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26264 lcd televizyon cardfinansla indirimli fiyatı ne olur bide normal kartlarla indirimli fiyatı ne olur? söliyebilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 9 Eylül 2007; 22:49:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vivera2

arkadaşlar bunlar söylenti gerçekliği tartışılır, ben içerden biriyim şu anda %15 indirim var ve birazdan bitecek eğer bir başka karar çıkmazsa. Yarın için ise şöyle söyliym: söylentiler var ama büyük ihtimalle anlaşma sağlanamadı bankayla.

Arkadaşım ben tv yi sipariş bile verdim telefonla sen ansıl içerden sin anlamadım adam pztesi mail order ile karttan parayı çekecek 37LB1R aldım 2000 ytl ye geldi.Bence senin eksik b ildiğin bişey var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

arkadaşlar buhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26264 lcd televizyon cardfinansla indirimli fiyatı ne olur bide normal kartlarla indirimli fiyatı ne olur? söliyebilirseniz çok sevinirim

1257 ytl ye gelir arkadaşım kampanya sadece cardfinansla sınırlı diğer kartları kapsamıyor.
  • peki bu cardfinansladaki fiyatı mı şimdi biz advantageyle gelsek bu fiyata mı alırız yarın?
  • alınmazzzzz
  • arkadaşlar bu haber gercekten dogrumu yoksa uydurmamı? şaka yapmıyorsunuz değil mi?
  • ilgilenen arkadaşlar konuyu buradan takip edebilir http://forum.donanimhaber.com/m_17418267/mpage_1/key_/tm.htm ayrıca şaka değil bu televizyonda reklamı bile yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green apple -- 10 Eylül 2007; 0:16:57 >
  • ah ellerinde olacaktı toshiba regza 37x3000 yağmalardım orayı
  • gri kardeş philips 37PFL5322 ellerinde varmış görünüyor..buna ne dersin önerirmisin?
  • bugün cevahir'de dikmen philips te inceledim bahsettiğin modeli güzel bir model gibi eğer benim gibi 1080p takıntılı değilsen işini görür. tasarımı ile de hoş bir ürün. kağıt üzerinde özellikleri de doyurucu görünüyor. tabi daha çok lcd ni ne için kullanacağına bağlı
  • Arkadaşlar kampanya doğru, dün ulusal kanallardan birinde televizyonda da gördüm reklamını..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwert200

Arkadşlar vatan da cardfinansa sadece pztesi günü için 10.09.2007 tüm elektronik ürünlerde %25 indirim ve 6 taksit uygulanacaktır.Kaçırmayın üzülmeyinnn....

Tüm elektronik ürünlerde değil, Vatan da ne varsa hepsinde varmış. Ankara vatanı aradım 207 94 00 bugün için geçerlidir ve sadece cardfinansa dediler...
  • peki world vea advantageye varmıymış?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

peki world vea advantageye varmıymış?

VATAN Finansbankla anlaşmış sanırım...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.