Şimdi Ara

Vatan da AOC monitör fırsatları 23' iPhone Dock istasyonlu 375tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce bir arkadaşım haber verdi bende satın aldım faydalanmak isteyen olursa fiyat gayet uygun [Anlaşmalı kartlara]

1. iPhone iPad Dock istasyonlu

2. Bu da AOC 3D

• nasıldır bu monitör ihtiyacım var alınır mı ?
  • Hocam ben araştırdım sahibinden de bile 500tl ye satılıyor gold da da fiyat beşyüz küsür. Hdmi çıkışlı iş görür monitör ve 3yıl garantisi var.Testini yapmış olan siteler var izle yine fikrin olsun emin olmadan alma
  • işyerinde AOC e2343Fs kullanıyorum, kimseye tavsiye etmiyorum.
    yanında duran LG'nin görüntü kalitesini aratıyor.

bütün gün baktığım için iğrendim artık monitorden,
    paraya kıyıp dell veya philips alacakları günü iple çekiyorum.
  • Stok yok diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

Stok yok diyor.

Evet 3D de stok tükenmiş sanırım Hatta iki üründe tükenmiş gerçekten iyi fiyattı neyseki aldım iPhone dockludan bir adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfk86 -- 22 Nisan 2013; 16:35:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

işyerinde AOC e2343Fs kullanıyorum, kimseye tavsiye etmiyorum.
    yanında duran LG'nin görüntü kalitesini aratıyor.

bütün gün baktığım için iğrendim artık monitorden,
    paraya kıyıp dell veya philips alacakları günü iple çekiyorum.

vatan ın sitesinde monitörler kısmında monitör tipi olarak led veya wled yerine ips olanını (aldığınız tarihte varmıydı bimiyorum) seçildiğinde görüntü kalitesiyle ilgili bir sıkıntı yaşanması olası değildir. teknoloji geçiş dönemidir.

vatan da standart led veya wled çok tutunamadığı için indirim uygulamıştır muhtemelen.

standart monitörleri ucuz diye almayın, aldırtmayın . detaycılar almasın en azından. film, oyun izleyip geçecekler alsın. uzun süre detaylı bakacaklar mutlak kaliteli serileri tercih etsin. zaten sürekli değişiyor gelişiyor, üstdüzey monitörler 1000 tl den başlıyor.

aoc firmasının 2 monitörünü kullandım. standart ve birçok üstdüzey ürünü var ,standart ve ucuzları türkiye den talep görüyor haliyle olay ticari olduğu için. memleketimde ince, diye hafif diye monitör alınabiliyor yani tuhaf seçim kriterlerimiz var , firmalar bu seçimleri kendi çıkarları için kullanıyorlar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 aydır kullanıyorum tepkime süresi haricinde çok iyi diyebilirim ayrıca bide bir kaç modu var theater modu açıp oyun oynarken eğer arkanızdan sağlam bir ekran kartı geliyorsa grafikler mükemmel oluyor + 36ay garanti

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-vs238h-23-vs238h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58029

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Nisan 2013; 17:44:01 >
  • bu monitor mat ekrana mi sahip yoksa parlak mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanciful86

bu monitor mat ekrana mi sahip yoksa parlak mi ?

notebook ekranı gibi parlak değil ama tam matta değil standart ayarında
  • peki onerebileceginiz, mat ekranl monitor varmi acaba? 23" olur, 21.5" olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanciful86 -- 24 Eylül 2013; 23:34:45 >
  • fanciful86 kullanıcısına yanıt
    sistem tavsiyelerine açmanı öneririm monitör konusunda uzman değilim yanlış yönlendirmeyim sizi
  • ne hortlatıyosunuz konuyu. monitör arıyordum gülerek tıkladım ağlayarak kapatıyorum :D
  • Arkadaşlar ben konuyu açtığım gün almıştım monitörü ancak şimdi ihtiyaç fazlalığından satmayı düşünüyorum faturası felan duruyor ilgilenen olursa pm atsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.