Şimdi Ara

Vatan'da Teknik Servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Ben bir PC toplayacaktım, Vatan'dan öneri aldım. Verdikleri belgenin hemen alt kısmında özetle ''Topladığım bilgisayarla birlikte işletim sistemini de buradan almazsam bilgisayarımın herhangi bir parçası bozulduğunda o parçayı söküp teknik servise götürecekmişim, tüm kasayı götürürsem servise alınmayacakmış''
    Bu tamamen insana daha fazla para harcatmak için yaptıkları bir şey diye düşünüyorum. Hayır ben mal mıyım kasayı açıp 2 saat bulmaca çözer gibi arızalı parçayı arayayım?
    Böyle bir durum daha önce başına gelen var mı? Gerçekten de kasayı servise almıyorlar mı? Bi yardım edin...

(konuyu nereye açacağımı bilemeyerek sistem tavsiyelerine açtım, özür dilerim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trollertravian -- 16 Temmuz 2014; 13:42:50 >

• Tek sorun parçayı kasadan sökmekse vatana kasayı götür, parçayı onlar sökerler. Dert etmeyin bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killabyte -- 16 Temmuz 2014; 13:48:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

Tek sorun parçayı kasadan sökmekse vatana kasayı götür, parçayı onlar sökerler. Dert etmeyin bu kadar

İşte ne bileyim, kasa servise alınmaz diyorlar ya kararsız kaldım :D
  • Up... Daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba Vatan'dan toplayıp?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.