Şimdi Ara

Vatan’daki şu sisteme bir bakar mısınız lütfen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://bulk.fsp-europe.com/fsp600-60ahbc-85

Yok yani dediğim gibi eğer canınız rahat olsun istiyorsanız bütçeyi biraz aşıp HYDRO 600W 80+ alırsınız, TİER 1 zatende 85+ dediğim gibi ve kendini pek çok defa kanıtlamış kaliteli bir markanın PSUsu.
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    HYDRO serisi komple tier 1, Hydro G 750W 80+'lık model belirtilmiş sadece Allahım yarabbim sen bana sabır eyle.
    1060 alabilecekken 1050Ti almak...

R5 1600 ile 8400 arasındaki fark minimal iken 1060 6G ile 1050Ti arasındaki fark fazla, hangisini tercih edersin? 8400 ile 1050Ti mi 1600 ile 1060G mi? AM4 sokete 4 yıl destek gelecek, işlemciyi rahatlıkla upgradeleyebilecekken bu konu İntel için geçerli değil. Stok soğutucu hayli hayli yetermiş, 72 Derece stress test'te baya yeterli sanırım.https://pcpartpicker.com/forums/topic/248001-temp-for-coffee-lake-i5-8400).

İşlemci kullanımını hesaba katmıyorum bile, R5 1600'a stok soğutucu ile OVERCLOCK yapılabilecekken overclock yapılamayan i5 8400'ü önermenin sebebi nedir be adam?!

Üstte yazdığım reply'a bak istersen, Tier listing sadece tomshardware'e limitli birşey değil.. Çoğu sitede belirtilmiş FSP HYDRO serisinin oldukça iyi olduğu, anlamıyorsun sanırım.
  • aynı sistemden bende var sadece kasa farklı, battlefield 4 1080p ultra ayarlarda 100 130fps arası değişiyor.Burada yok şöyle kazık böyle kötü diyenlere bakma, üstte yorumu olan bir genç sistem paylaşmış bunu al şunu al diye kafasına göre.Herkesin bütçesi farklı bunu anlayamayacak kadar sığ düşünceli insanlar var.Mesela benim bütçem 2500tl di bu sistemi aldım.Adam gelmiş 3 bin 4 binlik sistem öneriyor 1060 1070 li ekran kartı al felan filan diyor boş muhabbet yapıyor.Misal üstteki üye gitmiş 4 bin tllik pc önermiş ekran kartı yine 1050ti eee? 2500 e aldığım pc dede aynı kart var.Sadece işlemcisi bi tık yüksek ? neymiş vatan pc kazıkmış, senin topladığın sistem çok mu fp ? Tamam vatan pc pahalı olabilir ama en azından güvenilir bir firma.Benim psu bozuk çıktı mesela hemen ücretsiz değiştirttim.Daha önce internet uzerınden birkaç kez alışveriş yapmış biri olarak internette geri iadede çok sıkıntı yaşadım kimse malını geri almak istemiyor ama vatan müşteri memnuniyeti konusunda iyi davranıyor bu yüzden üç beş kuruş piyasa üzerine pahalı satmalarını göz ardı edebiliyorum.

• Ben sadece Fsp marka güç kaynağı için yorum yapmaya geldim. Fsp hyper 700 kullanıyorum ve çok memnunum. İnternette araştırıp buna siz karar verebilirsiniz. Ayriyetten ufak bir piyasa araştırması ile daha uygun alınabilir sanki.

Geçen ay bir arkadaşım msi gaming 1050ti ve ryzen 5 1400 işlemcili bir sistemi 2500 civarında toplamıştı ve gayet memnun kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay ben nerelere gidem, vay başımı nerelere vuram..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.