Şimdi Ara

Vatan’daki şu sisteme bir bakar mısınız lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun yıllar oyun oynadıktan sonra yaklaşık 4 yıldır oyun ve pc dünyasından uzak kaldım, teknoloji almış başını gitmiş. Mağaradan çıktığım şu günlerde Vatan’daki şu kasa fena gelmedi gözüme. İstediğim şu ki High 70-80 fps alabileceğim bir gta V, 140-150fps high alabileceğim bir cs go, ya da high fifa 2018 oynayabileceğim orta halli bir pc.

http://www.vatanbilgisayar.com/amd-1200-asus-gtx1050ti-gigabyte-ga-a320m-ds2-8gb-ram-oyun-bilgisayari-30414.html

Bu sistem yorumlarınızı merak ediyorum, yanına da AOC 23.6 bir monitör düşünüyorum. Bu mağara adamına yapacağınız yorumları esirgemeyin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Frisby PSU'ya sistem emanet edilmez.
    Anakart en düşük chipset. OC yapamazsın.
    Bellek tek kanal, bu multiplayer oyunlar için önemli bir eksiklik.

Bu arada 1050Ti uzun ömürlü bir kart değil. Ama sürekli yeni oyunları tüketmek gibi bir beklentiniz olmadığından size yetecektir.

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama şöylesi size daha uzun ömürlü olacaktır;

• Vatan'a gidip sistem toplatmak istedim, bu sefer sitedekinden farklı bir sistem çıktı ortaya, sizin gönderdiğiniz de gayet uygun benim için. Bu gönderdiğimi de yorumlar mısınız? Şimdiden çok teşekkürler :) Vatan’daki şu sisteme bir bakar mısınız lütfen?
  • hakorman H kullanıcısına yanıt
    4000TL gibi bir bütçe ile 7. nesil İ5 alınmaz, ölü yatırım. Şöyle birşeye yönelin:

http://prntscr.com/hc578r
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi tercihlerim iyi olmuyor demek ki. Tavsiyeleriniz için çok sağolun, bu yüzden burayı çok seviyorum
    Rica ederiz, bir sorunuz varsa yeni bir konu açıp beni mentionlayabilirsiniz veya direk PM atabilirsiniz. Hiç çekinmenize gerek yok.
  • Şöyle bişey de olabilir intel sistem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • skyline1892 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuya hakim olmadan önce öneri yapmamanızı öneriyorum parayı AŞIRI çarçur etmişsiniz.

MSI 1050Ti 4GT alınarak fiyat düşürülebilir.
    3000/2400 SSD'yi ne için kullanacak? Arkadaş onlarca GB'lık video renderlamıyorsa//stoklamıyorsa doğru düzgün kullanma şansı olmayacak. Adata 128GB SU800 koyularak fiyat düşürülebilir.

Kasa V2X Red veya Dark Dragon 3X12CM Fan alınabilir, böyle bir bütçeye çok süslü püslü bir kasa gereksiz.

Koyduğunuz PSU aşırı kötü, FSP600-60AHBC koyulabilecekken Zalman PSU'ya emanet etmek sistemi çok kötü bir seçim olur.
    Aşırı kazık sakın alma.

Mümkünse vatandan çöp almayın.

Seçim yaparken yanlış ssdyi seçmişim ama bilen biri anlar hangisi olduğunu. Corsair 120 gb ssdyi seçmek istemiştim. Zaten 1050 Ti kullandım konuya hakimim gayet gaming x olması gerekmez. Aero alabilir tabiki tamamen kullanıcıya bağlı. Sakin olun biraz

• skyline1892 kullanıcısına yanıt
    Sakinim zaten? İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz, bilen bilir dediğiniz nedir? Gösterdiğiniz SSD stoklarda bulunuyor, demekki o SSD'yi belirtmişsiniz. Önerdiğiniz ürünler yanlış ve konuya hakim değilsiniz, tomshardware vb. sitelerden bilgi alıp sonra sistem önerin lütfen.
  • Düzelttim, maksat yardımcı olmak ram 8 de yapılabilir keyfinize göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline1892 -- 18 Kasım 2017; 21:15:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakorman

Vatan'a gidip sistem toplatmak istedim, bu sefer sitedekinden farklı bir sistem çıktı ortaya, sizin gönderdiğiniz de gayet uygun benim için. Bu gönderdiğimi de yorumlar mısınız? Şimdiden çok teşekkürler :) Vatan’daki şu sisteme bir bakar mısınız lütfen?

Kazık.

Sistem;

Monitör

TOPLAM : 4200 TL

Daha güçlü işlemci, daha iyi anakart, çift kanal bellek, daha hızlı daha yüksek kapasiteli SSD, daha büyük ve yüksek tazeleme hızına sahip monitör.

Vatan'da mağaza fiyatları internet fiyatlarından yüksektir hocam.

Adamlar mağaza maliyetini böyle çıkarıyor.

2 kat kazık yani anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan Memedov -- 18 Kasım 2017; 21:18:58 >

• Kenan Memedov kullanıcısına yanıt
    Ben de ryzen 1500x kullanıyorum intel fanı değilim ama arkadaş sırf oyun için istemiş yüksek fpsler falan. İntel i3 8100 daha mantıklı duruyo sanki siz ne düşünüyosunuz ?

Bu sistemi topluyorum şu an sinerji'den ve sanırım alacağım, yalnız güç kaynağı kafama takıldı.

FSP FSP600 (224 TL.) yerine 80+ olan ve hemen hemen aynı fiyat bandında yer alan Thermaltake TR2 600W 80+ 12Cm Fanlı PSU (292 TL.)ya da High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı (267TL.) seçilebilir mi?
    http://www.sinerji.gen.tr/thermaltake-tr2-s-600w-80-12cm-fanli-psu-pmu406071
    http://www.sinerji.gen.tr/high-power-600w-85-bronze-45a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi-pmu402215

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakorman -- 19 Kasım 2017; 9:44:12 >

FSP600 PSU 85+ yalnız, + Thermaltake TR2'nin daha Tier'i bile belli değil.http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2547993/psu-tier-list.html

High Power 600W 85+ Bronze ise kaliteli değil zaten. FSP'ye yönelin. Eğer bütçeniz yetiyor ise Hydro 600W 80+ alın tier 1 PSU + içiniz rahat olur.
  • Tamam, teşekkürler. FSP'yi ekledim siz öyle öneriyorsanız. Tom's Hardware sitesini öğrendiğim de iyi oldu, güzel yazılar, incelemeler vs. var. İyi pazarlar..
    Arkadaşın önerdiği FSP psu'nun kalitesi bile belli değil.

Tier list sıralaması atmış , önerdiği PSU listede yok .

O yuzden o psu ya bulasmayin bile.

Size tavsiyem nanokatalog dan Evga 500B ya da Seasonic S12II 620W.

i5 8400 lu sistem kurabilmeniz lazim 4000 liraya cok rahat , F/P sistem olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 19 Kasım 2017; 10:3:11 >
  • Hoooop flying carpet.. Kafa gene karıştı, çok sağolun valla :( Ben gideyim kumda oynayayım en iyisi...
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    8. Nesil anakartları fiyatları ve RAM fiyatları bu kadar uçuk iken 4000TL'ye i5 8400 mü öneriyorsunuz? Ekstra soğutucuda alacak fuzuli masraf hepsi. R5 1600 soğutucuyla geliyor ve 8400 ile aralarında bu kadar fark yok. Kalitesi belli değil mi? google'a birşey yazmadan boş yaparsanız olacağı bu zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.