Şimdi Ara

Vatan'dan pazarlıkla telefon aldık ! ! !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa süre önce yaşadığımız, beni şok eden bir olayı paylaşmak istiyorum sizine.

2 tane kuzenim telefon alacaklardı. Birisi Iphone, diğeri de Lenovo. Vatan'daki fiyatlara baktık. İnternetteki fiyatların 200-250 lira daha üstünde.

Ama bunlar illa "Vatan olsun" diyorlar. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Gittik Vatan'a. Ben de hâla ısrar ediyorum internetten alalım diye. Bunu duyan Vatan çalışanları 2 telefonda toplam 300 lira indirim yaptılar.

Hangi Vatan olduğunu da söyleyeyim: Gaziantep Muammer Aksoy Bulvarı'ndaki Şube

Böyle bir şey duydunuz mu daha önce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Querorz

Arkadaşlar kısa süre önce yaşadığımız, beni şok eden bir olayı paylaşmak istiyorum sizine.

2 tane kuzenim telefon alacaklardı. Birisi Iphone, diğeri de Lenovo. Vatan'daki fiyatlara baktık. İnternetteki fiyatların 200-250 lira daha üstünde.

Ama bunlar illa "Vatan olsun" diyorlar. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Gittik Vatan'a. Ben de hâla ısrar ediyorum internetten alalım diye. Bunu duyan Vatan çalışanları 2 telefonda toplam 300 lira indirim yaptılar.

İndirim falan değil.(Vatan computer'ı kötülemek gibi olmasın)Fiyatını 300tl attırıp siz internet ısrar edince 300tl indirim yapıp müşteriyi kendilerini sevdirtme çabası gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir teknoloji mağazasındaki ürünün fiyat ve model isim yazılan kagıdı resim çekip götürdüğünüzde o fiyata veriyolar.Teknosada uygundur ama vatandan almak istersin resim çeker vatana gider alırsın o fiyata ya da tam tersi vatandan çeker teknosadan alırsın.
    Ama internet üzerinden satılan ürünler için geçerli değildi diye biliyorum şaşırdım bende doğrusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihankc -- 13 Ekim 2016; 0:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihankc

Başka bir teknoloji mağazasındaki ürünün fiyat ve model isim yazılan kagıdı resim çekip götürdüğünüzde o fiyata veriyolar.Teknosada uygundur ama vatandan almak istersin resim çeker vatana gider alırsın o fiyata ya da tam tersi vatandan çeker teknosadan alırsın.
    Ama internet üzerinden satılan ürünler için geçerli değildi diye biliyorum şaşırdım bende doğrusu :)

Senelerce teknosa magazalarinda promotorluk yani firma elemeanligi yapmis, onlara urun tedarik etmis biri olarak diyorum ki bir tarafini yirtsan teknosa asla magaza icinde fiyat indirimi yapmaz ha oldu ki sabanci holding de calisiyorsunuz inanin magaza mudurleri en az 10 yere mail atarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Orijinalden alıntı: Querorz

Arkadaşlar kısa süre önce yaşadığımız, beni şok eden bir olayı paylaşmak istiyorum sizine.

İndirim falan değil.(Vatan computer'ı kötülemek gibi olmasın)Fiyatını 300tl attırıp siz internet ısrar edince 300tl indirim yapıp müşteriyi kendilerini sevdirtme çabası gibi geldi.

Mehmet Bey, o süreçte 2-3 kere Vatan'a gittik. Ayrıca internetten de fiyata baktık. O kadar da keko değiliz.

Konuya bu kadar az yorum gelmesine şaşırdım. Benim neznimde skandal bir olaydı :) .

• hocam inanın ben de şaşırdım Vatanın kişiye özel indirim yaptığına çünkü ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi. ayrıca teknosa'dan da teşhir ürünler için indirim talebinde bulunabilirsiniz, ben bir keresinde teşhir klima için indirim talebinde bulundum çalışanlar mail attılar yaklaşık 1000 liralık bir indirim yapmışlardı ama her ürüne indirim olacağını zannetmiyorum.
  • Teşhir ürün olarak Lumia 920'yi bende zamanında pazarlık yaparak almıştım :)

• Şaşırtıcı

• Bu yıllardan yaşanan konu.
    Bu kadar az cevap gelmesine bu nedenle sasirmayin.
    Aslinda ben konuyu görünce neden bu kadar duyulmus bir olayın hem neden başlıkla hemde unlemler ile açıldığına şaşırdım.

• Bende kablo almıştım pazarlıkla vatandan 🤓

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan hafta içi %25 fiyatları arttırır hafta sonuda şok %25 indirim diyip pazarlamaya başlar.
  • Teknoloji mağazaları kişiye özel indirim yapar ama bunu mümkünse gizli gizli yapar. Bir kaç defa teknosa'dan pazarlıkla laptop ve tv alan bir arkadaş görmüştüm
  • Normal bir olay bu. Daha onceki yaptigim isten dolayi bir cok buyuk teknoloji marketleri, distributorlerle diyalogum oldu hepsinde pazarlik mevcut. En son 15gun once vatanin bir magazasinda Lenovo S1 icin pazarlik yapmistim ve yazdiklari fiyatin altina veriyorlardi.

• bundan sonra vatana her gittiğimde yap bi güzellik ayağımız alışsın dicem
  • Gayet normal teknosadan siemens bulaşık makinesi aldım 350 tl indirttim fiyatı. Bi yerlere mail attı eleman kabul edilirse siZe dönerim dedi ertesi gün aradı gelin alın makineyi dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxplanck -- 16 Ekim 2016; 22:32:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogrendigim iyi oldu takasta yapiyolarmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.