Şimdi Ara

Vatan'dan PC toplucam Acil yardımlarınızı bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CPU Core2 Duo E4500, 2.2Ghz, 64 Bit,
    Ram 2X CORSAIR XMS2 1GB DDR2 CL4
    Ekran Kartı MSI NX8600GT-T2D256-OC DX10
    HDD SAMSUNG 320 GB 7200 RPM 16MB CACHE SATAII
    Klavye Microsoft BLACK VALUE PACK 2.0
    Kasa TA-9A1 350W SİYAH ATX KASA

Monitör olarakta Samsunun 206BW si kafama çok yattı fakat 223bw ile arasında 80 lira gibi bi fark var acaba hangisini alsam diye düşünüyorum..

PC mi yukarıdaki gibi toplamak istiyorum.. Listede birbirinden uyumsuz herhangibir parça varmı?? p35 ds3l board a e4500 uyumludur sanırım birasda o.c yapacam. Ayrica 500 watt fsp psu m var.

Üstatlar yorumlarınızı lütfen esirgemeyin yarın vatana gidip parçaları görücem daha sonrada netten siparişi vericem.

• anakart tavsiye edilen bir anakart..

hazır fiyatlar inmişken e6750 yada Q6600 tercih edebilirsin senin yerinde olsam...

ram yeterli..

ekran kartı için yorumum yok.

fakat harddisk seagate 250 gb var. 16 mb cache.. ncq.. sitede mevcut.. 620as yazar ama değil yanlış yazmışlar sitesinde düzeltmemişler.... bende aldım 410as çıktı.. bence iki tane al ve raid yap.. ve forumda müthiş tavsiye edilen bir harddisk..

klavye logitech internet pro desktop seçebilirsin..

kasa için yeterli olur kanısındayım..

monitör için eğer fazla oyun oynamıyorsan kesinlikle 971P al.. bende de var mükemmel...

kaçırma hemen al çünklü stokları eriyor..

hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 13 Aralık 2007; 21:23:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: delvirina

Anakart GIGABYTE P35-DS3L 1333FSB
    CPU Core2 Duo E4500, 2.2Ghz, 64 Bit,
    Ram 2X CORSAIR XMS2 1GB DDR2 CL4
    Ekran Kartı MSI NX8600GT-T2D256-OC DX10
    HDD SAMSUNG 320 GB 7200 RPM 16MB CACHE SATAII
    Klavye Microsoft BLACK VALUE PACK 2.0
    Kasa TA-9A1 350W SİYAH ATX KASA

Monitör olarakta Samsunun 206BW si kafama çok yattı fakat 223bw ile arasında 80 lira gibi bi fark var acaba hangisini alsam diye düşünüyorum..

PC mi yukarıdaki gibi toplamak istiyorum.. Listede birbirinden uyumsuz herhangibir parça varmı?? p35 ds3l board a e4500 uyumludur sanırım birasda o.c yapacam. Ayrica 500 watt fsp psu m var.

Üstatlar yorumlarınızı lütfen esirgemeyin yarın vatana gidip parçaları görücem daha sonrada netten siparişi vericem.

8600 almakta kararlıysa gt sonic + almanı tavsiye ederim

• Vatanda sonic+ yok. Hatta palit, marka olarak yok. Alacağı en iyi 8600 GT MSI.
  • Tamam klavyeyi logitech olarak değişitiriom... Ama yukarda yazan samsung hdd zaten 16 mb sata2 ncq lu. Seagatetende ayrıca sessiz.. Az hdd eskitmedim oradan biliom. Raid konusundada bildigim kadarıyla bu anakartın raid özelliği zaten yok bende raid e sıcak bakmıorum o kadar raid e ihtiyaç duyacak kadar işim olmuo.. Ben CAD programları ve DVD ağırlık alıorum pc yi zaten oynadığım tek oyun age of empires..

Başka düşüncesi olan varmı acaba bu parça olmamış değişsin dediğiniz..
  • E2xxx al işlemciyi E4300 alana kadar
    oc ile kimleri gecmiyor ki

E2xxx

corsair ramler iyidir imzama bakabilirsin,,
    monitörü almısken 22" al derim..
  • Monitörlere bakmaya vatana gidicem... Beğendiğimi alıcam artık... İşlemciyi sanırım e4500 alıom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıda yazan sistemin aynının sadece ramsiz halini sipariş ettim. Ram kalmamış vatanın net adresinde yau.. Onuda artık başka yerden aldım.
  • hocam sistemime bak gayet stabil bence 8600gt sonic+ al gigatekte war
  • Saolasın citafettin kardeşim... Verdim artık siparişi ram ler i de bakınıyom işte corsair leri nerden bulursam oradan alacam. Gigatekk le konuştum p tesi gelcekmiş ellerine.
  • ben carsamba gunu vatandan sipariş verdım
    bugun cumartesi hayla ürünler gelmedi, üstelik sipariş takip bölümündede hep aynı şey yazıyor
    işleme alındı
  • quote:

Saolasın citafettin kardeşim... Verdim artık siparişi ram ler i de bakınıyom işte corsair leri nerden bulursam oradan alacam. Gigatekk le konuştum p tesi gelcekmiş ellerine.

keşke gigatekten ramlerle beraber 8600gt sonic + alsaydın neyse hayırlı olsun
    bu arada vmod yap o karta gpu nun o/c kapasitesi yüksekse bayağı çıkabiliosun
    walla benim kartla vmod da 520 ohmda 880/1050 hızına artifactsız çıktım gerisinde kart çok ısınır diye tırstım
  • o.c yapacak kadarlık bir performansı kullanamam ki zaten oyun için almadım bu ekran kartını.. sadece cpu ya o.c yapam diorum e4500 ü 3 ghz de günlük stabil kullanabiliyormusun.
  • walla cpu stabil aslında 3,2ye kadar çıkıyor fakat orhtosta stabil değil
    orthosta 3.0 tam stabil olarak çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

ben carsamba gunu vatandan sipariş verdım
    bugun cumartesi hayla ürünler gelmedi, üstelik sipariş takip bölümündede hep aynı şey yazıyor
    işleme alındı

üstat bende cuma akşam tam 20,00 da siparişi verdim aynı şeyler yazıyor. Hattta 2-3 kez 444 56 56 yı arama girişimde bulundum.. Ama hiç yetkiliyle görüşüpte yardım alamadım. Sürekli sıra var arkadaş bi arıom Sıranız 15 ortalama bekleme süreniz 15 dk diyo. Arayıp sorucam ne zaman kargolayacaksınız diye bayramdan önceye yetişirse iyi olur ben çünkü sürekli seyahat ediyorum.. Ne zaman nerede olcağım belli olmuyor. Siparişin onaylanıp eline geçerse buradan yada PM ile msj atarsan sevinirim. 444 56 56 yı aradınmı hiç?

• quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

walla cpu stabil aslında 3,2ye kadar çıkıyor fakat orhtosta stabil değil
    orthosta 3.0 tam stabil olarak çalışıyor

Kardeşim bence 3,0 Ghz gayet iyi bir değer... Sencede değilmi? 3,0 Ghz ye hiç zorlanmadan çıkabilirsem e4500 le başkada bişey istemem..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

ben carsamba gunu vatandan sipariş verdım
    işleme alındı

üstat bende cuma akşam tam 20,00 da siparişi verdim aynı şeyler yazıyor. Hattta 2-3 kez 444 56 56 yı arama girişimde bulundum.. Ama hiç yetkiliyle görüşüpte yardım alamadım. Sürekli sıra var arkadaş bi arıom Sıranız 15 ortalama bekleme süreniz 15 dk diyo. Arayıp sorucam ne zaman kargolayacaksınız diye bayramdan önceye yetişirse iyi olur ben çünkü sürekli seyahat ediyorum.. Ne zaman nerede olcağım belli olmuyor. Siparişin onaylanıp eline geçerse buradan yada PM ile msj atarsan sevinirim. 444 56 56 yı aradınmı hiç?

hocam ben cok iyi biliyorum o 444 56 56 yı çünkü uzun bi süre bende o bölümde çalışmıştım vatanda, lanet bi yer inanırmısın taş çatlasın 2-3 kişi bakıyodur teelfonlara o yuzden sıra oluyor zaten, bende aramayı denedim ama hep 12-13 sıradan başlıyor, zaten felaket uzun bekliyeceğimi bildiğim için hiç beklemedim, walla bayramdan onceye banada yetişirse süper olur yoksa başka bir ilde olucam, alamıcam, işleme alındı ne demek acaba kargoya verilince kargo ya verildi diye yazıyormu acaba, bilmiyorumki , bugun 4.gun hayla aynı şey yazıo,
    sen ararsan banada bilgi verebilirmisin acaba,wallahı ne kötü bişey bu beklemek

• espirtlotus pm attım sana
  • yüksek ihtimalle 3.0 la kullanırsın fakat dram oranını kısman gerekebilir
    birde vatandan aldıysanız görmeniz gerek siparisin kargoda olup olmadığını
    ben hepsiburda.comdan alıyorum vallahi hangi parçanın nerde olduğunu hangisinin beklendiğini görüyorum
    kargodaykende yurtiçi ile anlaşmalı oda dakika dakika bildirio nerde olduğunu
  • Kargoya verseler Max 1 günde geliyor işim gereği sürekli kargoları kullanıyorum en dandik firmanın bile ist ten izmire sabah verildimi akşamına geliyor kargo.. Yarın bi arıcam bakalım sabah 10 da açılıo adamların mesai saati 10. İlk ben arıcam bakalım denk gelirsem bi konuşucam bilgi alabilirsem burayada yazarım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.