Şimdi Ara

Vatan'dan sistem topluyorum. Yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşyerine yeni bilgisayarlar alınacak ve hem yakın olduğu hem de bilinen bi firma olduğu için Vatan Bilgisayardan almak istiyor patron. Bilgisayar çok şatafatlı birşey olmayacak. Şöyle söyliyim şuan Athlon XP Barton çekirdekli 2600+, 1GB ram, fx5200'lu sistem var. Cad/Cam işi yapıyoruz bu bilgisayar bizim kullandığımız programa yetiyor ama yeni çıkan programlarda biraz kasıyor. Yeni sistemi de şöyle düşündüm. Tabii bunlar Vatan Bilgisayar Topkapı'da olan ürünlerden seçildi. Sizin tavsiyelerinizi de bu yönde bekliyorum.

AMD Athlon 64 X2 4000+........................................................79$
    MSI K9AGM3-FIH 690G SB600 Chipset HDMI AM2 ANAKART...........76$
    KINGSTON 1 GB DDR2 667 MHZ PC2 5300 RAM........................2*29$
    SEAGATE ST3160811AS 160 GB 7200 RPM 8MB SATAII NCQ.........65$

Anakart'da biraz şüpheliyim herkes Biostar'ı tavsiye ediyor ama Vatan'da yok malesef:( Onun yerine MSI koydum ama sizin biligilerinizi bekliyorum. Bir de İşyerine uygun o kadar kaliteli olmayacak bir kasa tavsiyesinde de bulunursanız sevinirim.

Herkese şimdiden teşekkürler,
    Alper

• Cad cam işi yapıyorsanız intel toplamanızı tavsiye ederim.İntel ofis uygulamalarında daha hızlı işlem yapıyor. Gerçekten başarılılar bu konuda
  • intel c2d E2160 ile gigabyte g33 s2 de düşünebilirsin..biras daha artıyo fiyat ama cad cam işinde daha hızlı olursun..

seçim senin topladığın makinede gayet gusel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isomania -- 24 Kasım 2007; 11:05:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.