Şimdi Ara

VATAN LENOVO M2X 10inç Tablet Bilgisayar 208 tl (Fiyat Hatalı Büyük İhtimal) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
7
Favori
9.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da "iptal işlemleri başlamıştır" diye mesaj atmışlar. Öğlen "sipirişimi ne zaman kargoya vereceksiniz" demiştim. Buna da "Siparişiniz en kısa zamanda gönderilecektir" demişler. Tam komedi.
  • Hakem Heyetine posta yoluyla da başvurabilirsiniz, e-devlet şart değil.
    İnternetten bulabileceğiniz hazır dilekçe örneğini 3 suret halinde doldurup imzalayın. Ekinde Vatan Bilgisayar' dan emailinize gelen sipariş özeti, kredi kartı güncel dönem işlem dökümü, iptal edildiğine dair yazı ve nüfus cüzdan fotokopinizi ekleyip taahhütlü posta ile gönderin.
    Eklerin 1 suret olması yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de arkadaşlar nasıl satmaz ki ürünü öyle bir hakkı yok.Ben de satış işinde çalıştım çok olmasada 4-5 ay kadar Özdilek te çalıştım ve yeni kanuna göre müşteri bir ürünün fiyatını ne olarak gördüyse alabilir.Tabi mağazada barkoda bakılır aynı barkodsa haklıdır müşteri alır.Netten ise daha basit.O ürünün fiyatı 200 tl yazdığı belli yani yanlışlık müşteriyi ilgilendirmez ki.Vatan bilgisayar oraya madde koymuş beşeri hatalar cart curt ama kanunda da müşteri gördüğü fiyattan alır diyor ne yapcaz şimdi?Buga mı girdik topluca :D
  • frodho1515 kullanıcısına yanıt
    Ama Burada hakkını arayınca yetim hakkı yemiş hatta birkaç kişinin işinden olmasına sebep oluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 27 Eylül 2014; 18:51:47 >
  • İmzamdan mı etkilendiniz bilmiyorum da ne alakası var :D Satıcı yanlış yazdıysa o müşterinin problemi değildir ki ne gördüysen odur.Yanlışlıkla 1500 liralık ürünü 15000 yazsalar ve bir kişi dahi olsa çıkıp alsa onu sonrasında derler mi satıcılar acaba yanlışlık olmuş buyrun 13500 lira geri iade ediyoruz ürünün asıl fiyatı 1500 lira diye ? Yok.ee o zaman düşük yazıldığında da aynı şey geçerli
  • 27.09.2014 İnternet Satış Sipariş iptal.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ama Burada hakkını arayınca yetim hakkı yemiş hatta birkaç kişinin işinden olmasına sebep oluyorsun

ayni maldan farkli hesaptan 2 ser tane alip bunlari kar amaciyla satarak siz hakka girmiyorsunuz yani? tabii satmazsiniz aileniz genis dagitip kullanirsiniz tahminen o yuzden ihtiyaciniz oldugu uzere cokca aldiniz

• THH'ye verecek olan var mı? Ve versek kazanma ihtimalimiz var mıdır? :)
  • bence herkes thh ye versin vatan da thh kararini tanimayip mahkemeye verir bu alanlari akabinde sozlesmeden allayip pullayip bir sey cikartip guzelcene avukat masrafini size yollarlar.vatan bilgisayar gibi milyonluk sirketin calistigi hukuk burosu emin olun size bir zirnik vermez vermeyecegi gibi size guzel bir fatura cikartir umarim.Adamlar acikca yanlis yazmis olay bu sadece bundan faydalanmanin ne anlami var biri efenim 9 liraya alip 1000 e satmis otekisi ayri hesaplarla 10 tane almis burada size akil veren adamlar birden fazla siparisin ticari sayilip iptal edilecegini bildiginden 10 tane farkli hesapla kirk takla atip 10 tane alan insanlar.azicik insanlik olsun icinizde , firmayi sevmeyebilirsiniz ama yanlis yaptiginiz seyi burda savunmayin bazilari hala hakkimiz diye zeytinyagi gibi uste cikiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

THH'ye verecek olan var mı? Ve versek kazanma ihtimalimiz var mıdır? :)

Gönderecez bakalım ilgili dosyaları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkamet şartı olduğundan malasef benim İlçe Hakem Heyeti beni kara listeye aldı hatta "Posta ile gönderme almayız" dedi.
    Ben bu tepki üzerine şikayet dilekçe ve eklerimi Ağır Ceza Mahkemesi kanalıyla göndereceğim.
    İsterlerse almasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

bence herkes thh ye versin vatan da thh kararini tanimayip mahkemeye verir bu alanlari akabinde sozlesmeden allayip pullayip bir sey cikartip guzelcene avukat masrafini size yollarlar.vatan bilgisayar gibi milyonluk sirketin calistigi hukuk burosu emin olun size bir zirnik vermez vermeyecegi gibi size guzel bir fatura cikartir umarim.Adamlar acikca yanlis yazmis olay bu sadece bundan faydalanmanin ne anlami var biri efenim 9 liraya alip 1000 e satmis otekisi ayri hesaplarla 10 tane almis burada size akil veren adamlar birden fazla siparisin ticari sayilip iptal edilecegini bildiginden 10 tane farkli hesapla kirk takla atip 10 tane alan insanlar.azicik insanlik olsun icinizde , firmayi sevmeyebilirsiniz ama yanlis yaptiginiz seyi burda savunmayin bazilari hala hakkimiz diye zeytinyagi gibi uste cikiyor.

Vatan gibi milyonluk şirket 15-20 tane ürünü müşteri memnuniyeti adına yollasa ya. O kadar milyonluksa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI

Aldım, bunun için insan hakları mahkemesine bile giderim :)

nick mesaj uyumu
  • havale ile alanlarin iptal etmiyorlar mi acaba? benim iptal olmamis hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

İkamet şartı olduğundan malasef benim İlçe Hakem Heyeti beni kara listeye aldı hatta "Posta ile gönderme almayız" dedi.
    Ben bu tepki üzerine şikayet dilekçe ve eklerimi Ağır Ceza Mahkemesi kanalıyla göndereceğim.
    İsterlerse almasınlar

E normal kara listeye almaları aylik heralde uğruyorsundur 3 4 kez

• quote:

Orijinalden alıntı: okulaptus

havale ile alanlarin iptal etmiyorlar mi acaba? benim iptal olmamis hala

Hocam bende havale ile aldım.bu gün aradılar göndermiycez dediler.sonra hesabıma baktım.sipariş iptali bile gözükmüyor.ama daha ödemeyi yapnamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Best Buy'ın Kanada'daki bazı mağazaları da 1$'dan Xbox One satmıştı.Ama adamlar hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar.Alanlar faturayı gostermişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Zamanında Best Buy'ın Kanada'daki bazı mağazaları da 1$'dan Xbox One satmıştı.Ama adamlar hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar.Alanlar faturayı gostermişti.

Medeniyetin gözünü seveyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Zamanında Best Buy'ın Kanada'daki bazı mağazaları da 1$'dan Xbox One satmıştı.Ama adamlar hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar.Alanlar faturayı gostermişti.

Orası Kanada burası Türkiye. Fark burada zaten...
  • makelonur kullanıcısına yanıt
    imzanızdaki ensturmanları hepsini çalıyormusun? Birde mey yazmışsın ney olacak herhalde ? :) @makelonur
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.