Şimdi Ara

VATAN LENOVO M2X 10inç Tablet Bilgisayar 208 tl (Fiyat Hatalı Büyük İhtimal) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
7
Favori
9.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş iptali vatan'ın sitesinde siparişlerim menüsünde gözüktü
  • Hakem heyetine başvuracaklarmış. Hakkınız mı bu sizin? Haktan anladığınız bu mu yani?

Cidden anlayamıyorum sizi. Sonra da müslümanım diye ortalıkta dolaşırsınız.
  • beyler tamam fiyat hatası olabilir.
    ben ilk etapt gün içerisinde arayan bayanın konuşmalarından sonra pek üstelememeyi düşünüyordum. Ama şu an biraz sinirlenmiş vaziyetteyim. siparişlerim sayfasında hiç alışveriş yapılmamış gibi nebir sipariş nede sipariş iptali gözüküyor.Ne amaçla neyi saklamaya çalışıyolar anlamıyorum.ne gelen iptal sms i var ne bir mail var.İptal ediyosan orada ipatl olarak belirt sanki vatan çok etik çalışıyor.Hep hatayı tüketici yapıyor.Bazen vatan bilgisayar bazı şeyleri hak ediyor diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

Hakem heyetine başvuracaklarmış. Hakkınız mı bu sizin? Haktan anladığınız bu mu yani?

Sana ne kardeşim. Vatanın sahibi misin? Vatanda mı çalışıyorsun? Ayda en az 3-5 defa hata yapıyorlar. Niye hep vatan yapıyor? Eleman sorunluysa çıkarsın. Yoksa o da uğraşır durur. THH ye veririz, oradan çıkan karar bizi bağlar. Sırf mesaj atmak için yazanları anlamıyorum. Hele bir de son cümlen, sen kimsin milletin ne olduğuna hüküm veriyorsun.
  • Adamların sıcak paraya ihtiyacı var belli ki. Dün ekran kartı bugün bu. 1 hafta sonra paralarınızı gönderseler işleri görülmüş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

quote:

Hakem heyetine başvuracaklarmış. Hakkınız mı bu sizin? Haktan anladığınız bu mu yani?

Sana ne kardeşim. Vatanın sahibi misin? Vatanda mı çalışıyorsun? Ayda en az 3-5 defa hata yapıyorlar. Niye hep vatan yapıyor? Eleman sorunluysa çıkarsın. Yoksa o da uğraşır durur. THH ye veririz, oradan çıkan karar bizi bağlar. Sırf mesaj atmak için yazanları anlamıyorum. Hele bir de son cümlen, sen kimsin milletin ne olduğuna hüküm veriyorsun.

Ticaretinde bir adabı kanunu nizamı var.Bu işi vatan bilgisayar olarak yapıyosan işini iyi yapçaksın .Yapamıyosanda bazı sonuçlarına katlanacaksın.Kanuna nizamada uycaksın.Neymiş efendim fiyat yanlış girilmiş oldu o zaman onlarca sitede onlarca ürün var yazıyo üzerinde %50 %70 %80 hatta %90 indirimle.bunların mantığına göre böyle ürünler hiç alınmaz.Her işine gelmeyeni kendi kafana kanuna nizama karşı iptal edersen.Bu da çok yanlış.

kardeş yanlışlıkla alıntılamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses-59 -- 27 Eylül 2014; 21:58:28 >

• Online da başvuruluyor galiba.

ALINTIDIR.

Size en yakın Tüketici Hakem Heyetine burayı tıklarak online başvuruda bulunabilirsiniz.

http://www.tuketici.gov.tr/index.snet?wapp=nasilbasvurulur_tr
  • quote:

Senin gibiler oldukça vatan ve benzeri trol firmalar milleti daha çok keklemeye devam eder

Adamlar besbelli bilerek yapıyor bunu, ok??? Buraları biraz takip ediyorsan bunu çok iyi anlayıp bilmen lazım!!!

Ne ala memleket, benim param 2-3 gün adamlarda duracak,paramı işletecek, onlar da sadece bir MH araması ile bu işten sıyrılacaklar öyle mi?!?

Geçen ay n11 yüzünden 142 TL parafly puanım yandı gitti, % milyon haklı olduğum halde, normal fiyatlı 2200 TL'lik bir siparişteki ürünü 35 gün göndermeyip iptal etti ve yanan Parafly puanlarım ve n11 kuponum için o kadar aramalar, yazışmalar 600 TL'lik uçuş puanı, vakit kaybıma vs karşılık sadece ve sadece 100 TL'lik n11 kuponu teklif ettiler ok???

Bu firmaların alayı böyle!!! Gelip burada bunları savunmaya kalkma!!!

Milletin müslümanlığını da hiç ağzına bile alma!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 27 Eylül 2014; 22:08:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Senin gibiler oldukça vatan ve benzeri trol firmalar milleti daha çok keklemeye devam eder

Adamlar besbelli bilerek yapıyor bunu, ok??? Buraları biraz takip ediyorsan bunu çok iyi anlayıp bilmen lazım!!!

Ne ala memleket, benim param 2-3 gün adamlarda duracak,paramı işletecek, onlar da sadece bir MH araması ile bu işten sıyrılacaklar öyle mi?!?

Geçen ay n11 yüzünden 142 TL parafly puanım yandı gitti, % milyon haklı olduğum halde (normal fiyatlı 2200 TL'lik bir sipariş, 35 gün göndermeyip iptal etti ve yanan Parafly puanlarım ve n11 kuponum için sadece ve sadece 100 TL'lik n11 kuponu teklif ettiler ok???

Fiyatın yanlış yazılma durumlarında sipariş veriyorsunuz, sipariş gelirse ne ala memleket. Eğer gelmezse paramı işlettiler paraflylarım gitti. Bu fiyattan almaya kalkıyorsan riskte almayı göze alıyorsun demektir. Vatan veya Hepsiburada, babamın oğlu değil. Eğer paranızı işlettiklerini düşünüyorsanız, bu tarz durumlarda bu sitelerden bu ürünleri sipariş etmezsiniz. Eğer reklam yaptıklarını düşünüyorsanız, kişisel tavrınızı ortaya koyarak bir daha o sitelerden alışveriş yapmazsınız. Sizinki fırsatçılık, birde pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Geçen ay n11 yüzünden 142 TL parafly puanım yandı gitti, % milyon haklı olduğum halde (normal fiyatlı 2200 TL'lik bir sipariş, 35 gün göndermeyip iptal etti ve yanan Parafly puanlarım ve n11 kuponum için sadece ve sadece 100 TL'lik n11 kuponu teklif ettiler ok???

Fiyatın yanlış yazılma durumlarında sipariş veriyorsunuz, sipariş gelirse ne ala memleket. Eğer gelmezse paramı işlettiler paraflylarım gitti. Bu fiyattan almaya kalkıyorsan riskte almayı göze alıyorsun demektir. Vatan veya Hepsiburada, babamın oğlu değil. Eğer paranızı işlettiklerini düşünüyorsanız, bu tarz durumlarda bu sitelerden bu ürünleri sipariş etmezsiniz. Eğer reklam yaptıklarını düşünüyorsanız, kişisel tavrınızı ortaya koyarak bir daha o sitelerden alışveriş yapmazsınız. Sizinki fırsatçılık, birde pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Başlarken hatalısın, dk1 gol 1

Ne diyosun, "Fiyatın yanlış yazılma durumlarında sipariş veriyorsunuz". Sen buna inanıyorsan olay bitmiştir zaten

• Birkaç kişi THH ile davalarını kazansın bakalım vatan efendi bir daha trollük yapabiliyor mu

Ürünü alanları eleştiren bazı kişilerin anlayamadığı bu zaten
  • Bu konu böyle sürer gider... Bence dileyen herkes THH ne başvurabilir ama bu konuda THH nin lehinize karar vermesini beklemek baya bir iyimserlik olur. Anlamadığım bir diğer şey ise siparişi iptal olan arkadaşların ne olacak büyük firma gönderiverse, fiyatları yanlış girmeseydi serzenişleri bu da kişinin "kendine müslüman olması" deyimine oldukça güzel bir örnek. Yani burada olayı en fazla manipüle eden arkadaş tanesini 208 liradan aldığı 3 tableti 6.000 liraya satıp yattığı yerden 5400 lirayı havadan cukka yaparsa güzelde vatan bilgisayar bu alışverişten 5000 lira zarar etmiş onun umurunda mı? Hiçbir firma zarar etmek istemez hasbel kader zarar etse bile o zararı mislisiyle çıkarmak için her şeyi yapar. Sen cebini doldur normal müşterinin alacağı ürüne 3-5 lira zam gelsin senin umurunda mı?

vallahi bölüm bir kaç yıldır boş, beleşçi, mezarcı, tüccar insanlarla doldu diyorduk meğersem bunlardan başka bir de adını cinlik, akıllılık, fırsatcılık koymuş sahtekarlıkla bildiğin firmaları, bankaları tokatlayan yüzü kızarmayan pişkin bir karine oluşmuş burada.

• Mesnetsiz yorumların kime faydası var acaba? Ortadoğu kafasının klasik tutumu : "inkar et, yalan söyle, oyala, karşıyı suçla, son olarak da konuyu genelleme yapıp, varsa birkaç kötü Örneği de hep böyledir diye vurgulayarak özünden koparma..

Hukuk niceliğe değil esasa göre tecelli etmesi prensibiyle önkabul edilir.. Zaten aksini düşünenlerin sayısı azınlıkta kalmadıkça medeniyet seviyesi yükselmez.. Sebebini bilmesem de bu meyandaki yorumlar ve ifadeler Üzücü..

Herkes istediği ile dilediği şekilde polemiğe girmekte özgür elbette..

Bu konunun esası :

1 ürün gayet makul ve tüm afişlerde görmeye alıştığımız oranda bir indirimli fiyatla satışa sunuldu; birkaç defa paylaşıldı fiyat bilgisi..

Ürün normal bir hesapla ve normal bir prosedürlerle satın alınıp, ödemesi tahsil edildi. Sipariş onayı ve SÖZLEŞME yollandı. Sipariş onayında Ürünün indirimsiz fiyatı Açıkça Yazılmış ve üstü çizilerek karşına indirimli fiyatı kırmızı punto ile Yazılmış halde Açıkça bulunuyordu.

Kimin ne amaçla, ne niyetle yaptığı , varsa ihlaller ve usulsüzlükler, o Kişiyi bağlar.. Bunun konunun esasıyla ilgisini kuramıyorum..

Sipariş onayı sonrası 3 gündür "stok yok" "kart Arızalı" " iade ettik, bir daha gelmeyecek" bahaneleriyle müşteriler oyalanırken, üstüne üstlük dalga geçer gibi firma bu Mesajları yazıp, telefonla arayıp stok yok derken Ürünün indirimsiz fiyatla satışına devam edilmesi sanırım her Kişilik sahibi bireyi rahatsız eder. Cuma günü arandığımda bunu söylediğimde, ürün olsa gönderilir denilince, ben de Satışta şuanda hala dediğimde , anlık Değişiyor o zaman yok olabilir gibi akıl dışı cevap aldım.. Özetle tam siparişten sonra ürün stoğu bitmiş, sipariş iptal mesajı yolladıklarından sonra stoğa girmiş olabilirmiş.. Hadi canım sen de.. Neyse..

Herkesin yaklaşımı farklı olabilir.. 3 gün çocukça ve gerçek dışı beyanlarla oyalanıp, sonra %50 indirimli Satışa sunulan bu ürün için " piyasa fiyatı 200 usd olan bir ürünün fiyatı 2 usd" yazılırsa sipariş iptal edilir gerekçesiyle tek Taraflı ve kanuna Aykırı iptal yapılırsa hakkı olduğunu düşünen her bilinçli ve kişilikli tüketici
    Yasal Halkını arama yoluna gider ve bunu da özgüvenle beyan eder..

benzer durumlarda çok sık rastladığım ve bu konuda da bahsi geçen diğer bir mevzu da "firma yetkilisi hata yapmıştır, işinden olur" savıdır.. Aynı Ortadoğu Kafası " patron isterse kovar" haklı adam diye düşünüp, haklı sebep olmadan bunun olmayacağını kendi mantık çerçevesinde anlamlandıramaz. Kaldı ki bu durumun " kamyonla 2 üniversite öğrencisini ezip, mahkemede tahliyesi isteyip benim bir Çocuğum var, ben hapse girersem, Çocuğum mağdur olur demesinden daha mantıklı değil.. Eğer bir firmada görev yetki kavramı varsa ve sorumlu olan var, süreç işler.. O anlayışla, bazı kişilere yetki ve sorumluluk verilmesinin anlamı da yok.. Gariban edebiyatını da Anlamlı bulmuyorum.

Ben aklım erdiğince ve yaşadığım olaylar çerçevesinde durumu ele almaya çalıştım..

Dediğim gibi herkesin tavrı farklı olabilir...Hukuki açıdan yaklaşılırsa , olacaksa..medeniyet seviyesinde ilerleme kaydedilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

quote:

Orijinalden alıntı: Bordo_BERE

bence herkes thh ye versin vatan da thh kararini tanimayip mahkemeye verir bu alanlari akabinde sozlesmeden allayip pullayip bir sey cikartip guzelcene avukat masrafini size yollarlar.vatan bilgisayar gibi milyonluk sirketin calistigi hukuk burosu emin olun size bir zirnik vermez vermeyecegi gibi size guzel bir fatura cikartir umarim.Adamlar acikca yanlis yazmis olay bu sadece bundan faydalanmanin ne anlami var biri efenim 9 liraya alip 1000 e satmis otekisi ayri hesaplarla 10 tane almis burada size akil veren adamlar birden fazla siparisin ticari sayilip iptal edilecegini bildiginden 10 tane farkli hesapla kirk takla atip 10 tane alan insanlar.azicik insanlik olsun icinizde , firmayi sevmeyebilirsiniz ama yanlis yaptiginiz seyi burda savunmayin bazilari hala hakkimiz diye zeytinyagi gibi uste cikiyor.

Vatan gibi milyonluk şirket 15-20 tane ürünü müşteri memnuniyeti adına yollasa ya. O kadar milyonluksa :)

size kıyak geçmek zorunda mı vatan hatalı girdiyse?

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Mesnetsiz yorumların kime faydası var acaba? Ortadoğu kafasının klasik tutumu : "inkar et, yalan söyle, oyala, karşıyı suçla, son olarak da konuyu genelleme yapıp, varsa birkaç kötü Örneği de hep böyledir diye vurgulayarak özünden koparma..

Hukuk niceliğe değil esasa göre tecelli etmesi prensibiyle önkabul edilir.. Zaten aksini düşünenlerin sayısı azınlıkta kalmadıkça medeniyet seviyesi yükselmez.. Sebebini bilmesem de bu meyandaki yorumlar ve ifadeler Üzücü..

Herkes istediği ile dilediği şekilde polemiğe girmekte özgür elbette..

Bu konunun esası :

1 ürün gayet makul ve tüm afişlerde görmeye alıştığımız oranda bir indirimli fiyatla satışa sunuldu; birkaç defa paylaşıldı fiyat bilgisi..

Ürün normal bir hesapla ve normal bir prosedürlerle satın alınıp, ödemesi tahsil edildi. Sipariş onayı ve SÖZLEŞME yollandı. Sipariş onayında Ürünün indirimsiz fiyatı Açıkça Yazılmış ve üstü çizilerek karşına indirimli fiyatı kırmızı punto ile Yazılmış halde Açıkça bulunuyordu.

Kimin ne amaçla, ne niyetle yaptığı , varsa ihlaller ve usulsüzlükler, o Kişiyi bağlar.. Bunun konunun esasıyla ilgisini kuramıyorum..

Sipariş onayı sonrası 3 gündür "stok yok" "kart Arızalı" " iade ettik, bir daha gelmeyecek" bahaneleriyle müşteriler oyalanırken, üstüne üstlük dalga geçer gibi firma bu Mesajları yazıp, telefonla arayıp stok yok derken Ürünün indirimsiz fiyatla satışına devam edilmesi sanırım her Kişilik sahibi bireyi rahatsız eder. Cuma günü arandığımda bunu söylediğimde, ürün olsa gönderilir denilince, ben de Satışta şuanda hala dediğimde , anlık Değişiyor o zaman yok olabilir gibi akıl dışı cevap aldım.. Özetle tam siparişten sonra ürün stoğu bitmiş, sipariş iptal mesajı yolladıklarından sonra stoğa girmiş olabilirmiş.. Hadi canım sen de.. Neyse..

Herkesin yaklaşımı farklı olabilir.. 3 gün çocukça ve gerçek dışı beyanlarla oyalanıp, sonra %50 indirimli Satışa sunulan bu ürün için " piyasa fiyatı 200 usd olan bir ürünün fiyatı 2 usd" yazılırsa sipariş iptal edilir gerekçesiyle tek Taraflı ve kanuna Aykırı iptal yapılırsa hakkı olduğunu düşünen her bilinçli ve kişilikli tüketici
    Yasal Halkını arama yoluna gider ve bunu da özgüvenle beyan eder..

benzer durumlarda çok sık rastladığım ve bu konuda da bahsi geçen diğer bir mevzu da "firma yetkilisi hata yapmıştır, işinden olur" savıdır.. Aynı Ortadoğu Kafası " patron isterse kovar" haklı adam diye düşünüp, haklı sebep olmadan bunun olmayacağını kendi mantık çerçevesinde anlamlandıramaz. Kaldı ki bu durumun " kamyonla 2 üniversite öğrencisini ezip, mahkemede tahliyesi isteyip benim bir Çocuğum var, ben hapse girersem, Çocuğum mağdur olur demesinden daha mantıklı değil.. Eğer bir firmada görev yetki kavramı varsa ve sorumlu olan var, süreç işler.. O anlayışla, bazı kişilere yetki ve sorumluluk verilmesinin anlamı da yok.. Gariban edebiyatını da Anlamlı bulmuyorum.

Ben aklım erdiğince ve yaşadığım olaylar çerçevesinde durumu ele almaya çalıştım..

Dediğim gibi herkesin tavrı farklı olabilir...Hukuki açıdan yaklaşılırsa , olacaksa..medeniyet seviyesinde ilerleme kaydedilir..

burdaki insanlar ürünü kullanmak için alsa ihtiyaçları için alsa hiç bir şey yazmaz kimse zaten.kimi 3 tane almış 3 tane alan ne için alıyor sanki? akrabalarına dağıtmak için mi?

• Bordo_BERE kullanıcısına yanıt
    Satıp parasıyla kart borcunu kapatmak için...

• H.sonları bindirim üzerinden güay %30 indirim yapan bir firma olan Vatan, bu h.sonu da reklamını yaptı böylece...

Burada hala yanlış fiyat/insan hatası vs diyen insanları gülüyorum tek kelime, ya çok saflar ya da vatan'ı tanımamışlar...

Bu kadar üst üste fiyat hatası oluyorsa bu hatanın kaynaklandığı DB vs sistemlerinin başında duran elemanlar ya büyük torpilli ki adamın babasının oğlu olsa kovulur ya da birçok kişinin tezindeki gibi, "bilerek yapıyor"...
  • THH'ye başvurmaktan bahsedenler var ahh ahhh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 28 Eylül 2014; 0:33:13 >
  • aldım ancak iptal edeceklerini söylediler onun yerine güzel bir cep telefonu aldım,şimdi kargoda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernumara

aldım ancak iptal edeceklerini söylediler onun yerine güzel bir cep telefonu aldım,şimdi kargoda..

cep telefonu alıpta kargoya verilmesinin konuyla ilgisi nedir

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.