Şimdi Ara

VATAN LENOVO M2X 10inç Tablet Bilgisayar 208 tl (Fiyat Hatalı Büyük İhtimal) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
7
Favori
9.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi tableti havale seçeneğiyle alıp daha havalesini yapmayan arkadaş varmı?
    şimdi benim sipariş sayfamda hiç bir şey gözükmüyor.Ne birsipariş nede iptal edilen bir sipariş.Sadece mail adresime gelen satış sözleşmesi var.Şimdi ben bu havaleyi yaparsam nolur. Daha sonra thh den hak talep edebilirmiyim yaparsam. yapmazsam nolur?

bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramses-59

Arkadaşlar benim gibi tableti havale seçeneğiyle alıp daha havalesini yapmayan arkadaş varmı?
    şimdi benim sipariş sayfamda hiç bir şey gözükmüyor.Ne birsipariş nede iptal edilen bir sipariş.Sadece mail adresime gelen satış sözleşmesi var.Şimdi ben bu havaleyi yaparsam nolur. Daha sonra thh den hak talep edebilirmiyim yaparsam. yapmazsam nolur?

bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim.

Ben yaptim ama havalesi pazartesi ulascakmis. Siparisimde gozukuyor sistemde iptal edilmedi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışma ve hakaret içeren mesajlar silinmiştir.

Lütfen düzgün bir üslup ile fikir paylaşınız.

İyi forumlar,
  • Kimseyi yargılamıyorum ahlak derside değil.
    İki çift lafım var okudum onca sayfayı da üzüldüm ne hale gelmişiz.
    Herkes biliyor aslında hakkı hukuku eğriyi doğruyu.

Sistemde açık var diye stokta yok ibaresi görülen üründen 3 erşer tane alan
    ve bunu bkm express harici stok yok diye hata veriyor diyen arkadaşlar açık açık yazdılar.
    Bu ticaret hukukuna uygun mudur ? Tamamen bu kişinin vicdanıyla ilgili.

Acaba bizim malımız olsaydı nasıl davranırdık ? bunu iyi bir düşünmeliyiz.

Şahsi görüşüm şudur ticarette karşılıklı uzlaşma, iki tarafında razı olması vardır.
    Bir taraf razı değilse bu iş başka yerlere gider. Bu benim inancımla alakalı.

Vatan bu şekilde her hafta aynı hatayı yapıyorsa hatalarından ders almalıdır. Oda ayrı konu.
    Artık hala binlerce ürünü elle giriş yapan firmamı kaldı. Helede vatan hiç sanmam ama neyse.
    Kaldıysa ve bu hataları öngöremiyor ise bu şekilde başları hep derde girecektir.

İlave not.
    Birde vatan benim paramı kullanmak için bunu bilerek yapıyor diyen arkadaşlar.
    100 tane satsa 200 liradan 20.000 lira yapar. Bir ay çalıştırsa ne tutar faizi
    Vatan için üç beş gün çalıştırılacak paramı bu. Yav düşünüp konuş bari.
    Neyin kafası bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 29 Eylül 2014; 8:52:15 >

• Az önce Taahhütlü posta ile Hakem Heyetine şikayet dilekçe ve eklerini gönderdim.

• vatana site üzerinden siparişimi iptal etmenizi istemiyorum diye mesaj atmıştım cevap vermişler

quote:

Sayın xxx yyy,

Ücret iade talebiniz işleme alınmış olup 10 iş günü içerisinde hesabınıza ücret iade havalesi yapılacaktır. Detaylı bilgi için 444 56 56 numaradan bilgi alabilir siniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
  • Ne oldu son durum şimdi. Hepsiburada ürün felan öneriyor ucuz sattığı ürüne vatan kafasına göre ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı geri yatirmislar kredi kartına. Demekki Vatan da triskadan bi firma oldugu belli oldu. En azindan benim gibi bir tane siparis edenlere gondermeleri gerekirdi.

• arkadaşlar son durum nedir. ben havale ile sipariş vermiştim havale yapmadım daha. ne tavsiye edersiniz
  • Herkes hepsiburadayi bimere thh ye şikayet edeceğim diyor. Ama Vatan kafasına göre iptal yapıyor kimse bu konuya yazmıyor.

• yirthan kullanıcısına yanıt
    hocam thh yi kazanirsak üst mahkemeye tasinirsa konu sonra avukat masrafini filan kaybedersek biz oduyormusuz dogru mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulaptus

hocam thh yi kazanirsak üst mahkemeye tasinirsa konu sonra avukat masrafini filan kaybedersek biz oduyormusuz dogru mu bu?

O kadar bilgim yok maalesef Tuvnera ya soralım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 30 Eylül 2014; 15:09:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

arkadaşlar son durum nedir. ben havale ile sipariş vermiştim havale yapmadım daha. ne tavsiye edersiniz

bende aynı durumdayım havale yapmadım.ama siparişimi iptal etmişler zaten.
  • Bizim siparis iptal oldu ama hala para iadesi yapmamislar. ..

• ramses-59 kullanıcısına yanıt
    Ben havaleyi yaptim dekontu gondermemi istediler siparis tekrar geldi sonra bugun iptal oldu aradigimda havaleden dolayi dendi iletecegim dedi

• Herhangi olumlu sonuca ulaşan var mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.