Şimdi Ara

vatan modem ihitiyacı olanlar asus n16,ZYXEL VMG1312-B10D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
5.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: i.y4114

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Alıyım mı almayım mı alıyım mı derken 202.55 oldu fiyat

hocam fiyat hala aynı

fiyat şuan bendede değişti mesajı yazdıktan 1 dk sonra son 2 üründe satıldı
  • quote:

quote:

hocam fiyat hala aynı

hocam, veysel 149 asus 202..
  • quote:

quote:

quote:

hocam fiyat hala aynı

hocam, veysel 149 asus 202..

hocam sizin mesajın arkasından sonra ben 2-3 dk sayfayı yeniledim farklı tarayıcılarda açtım fiyat aynıydı size cevap yazdıktan 1 dk sonra tekrar baktım 202 oldu bende kaçıracakmışım az kalsın 1 saat farkla almışım

• Size modem sart olmus 3 dakika geri kalmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta arladaşa aldık asus n16 35mbit turk. Net hizi 32mbit olarak ölçüldü. Güzel modem. Tek handikapı usb port olmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancestorman

Maksimum 5 mbit hız alabiliyorum, santrale çok uzak olduğum için değerler de çok kötü. Bu kadar kötü internete bu cihaz lüks kaçar mı? Bunun yerine 50 tl'lik ttnet modemlerinden almak daha mantıklı mı olur sizce ?

Yok mu anlayan yardımcı olabilecek birisi ?
  • Ancestorman A kullanıcısına yanıt
    kronik sıkıntısı yoksa 50tl lik is gorur
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam cevap için.

• vatan ürünleri kaç günde yolluyor hayla kargo aşamasında yazıyor benim ürün hepsiburada üzerinden aldığım ürünler 1,5 günü geçmeden geliyordu
  • Modem geldi ama bağlantı yapamadım. Kullanmış olduğum modem rj45 girişli(cat 5 kablo ile) . Asus ta rj11 giriş var. Bu kablonun ucuna rj11 takılır mı? Takılırsa renk sıralaması nasıl olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: byerdem42

Modem geldi ama bağlantı yapamadım. Kullanmış olduğum modem rj45 girişli(cat 5 kablo ile) . Asus ta rj11 giriş var. Bu kablonun ucuna rj11 takılır mı? Takılırsa renk sıralaması nasıl olmalı?

https://www.asus.com/tr/Networking/DSL-N16/
    hocam belki yardımı olur sayfanın
  • turknet kullanıcısıyım modemi kuramadım. ince ayarlarına kadar birsürü kombinasyon denedim bırak 30 saniyeyi 3 saattr uğraşıyorum. var mı bi çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paclobutrazol

turknet kullanıcısıyım modemi kuramadım. ince ayarlarına kadar birsürü kombinasyon denedim bırak 30 saniyeyi 3 saattr uğraşıyorum. var mı bi çözüm

hocam kullanıcı adınız çok önemli onu hatalı girerseniz kabul etmiyor ben 2 rakamı atladığım için akşama kadar uğraştım telekomun sesli yanıtı hiç anlaşılmıyor sms sifresi ile aldım en son hatayı öyle farkettim
    https://teknodestek.com.tr/kullanim-kolayligi-saglayan-asus-dsl-n16-modem-kurulumu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 30 Kasım 2017; 23:0:40 >

• Evet biliyorum kullanıcı adı ve şifresini tekrar da aldım hatta 2 farklı modem ile bağlantı sağlayabiliyorum. Kullandığım internet 50 akn 16 mbit. Diğer modemlerde VPI-VCI ayarları olan 8-35 değerlerini de girdim. WAN ayarlarını ADSL, VDSL, Ethernet olarak denedim. ( Asus modem Otomatik olarak VDSL ayarlıyor bu arada)

Neyse halledemedik bugün Pirelli modem ile devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paclobutrazol -- 30 Kasım 2017; 23:6:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paclobutrazol

Evet biliyorum kullanıcı adı ve şifresini tekrar da aldım hatta 2 farklı modem ile bağlantı sağlayabiliyorum. Kullandığım internet 50 akn 16 mbit. Diğer modemlerde VPI-VCI ayarları olan 8-35 değerlerini de girdim. WAN ayarlarını ADSL, VDSL, Ethernet olarak denedim. ( Asus modem Otomatik olarak VDSL ayarlıyor bu arada)

Neyse halledemedik bugün Pirelli modem ile devam

hocam o zaman asusu arayın ben aradım yardımcı oluyorlar
    bende ttnetten aynı paketi kullanıyorum 50 mbs 200 gb eski modem ttnetin verdiği td w9970 modeliydi şuanki modemle kıyaslayacak olursam çekim gücü tplinke göre baya bir düşük 2 oda öteye gitmiyor tplink dairenin bir başından diğerine alıyordu usb girişi yok artı yönü kablosuzda daha iyi diğer modemde cep telefonundan 35 mbs üstü çıkmaz iken bunda son hızı alıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 30 Kasım 2017; 23:17:50 >

• Asus teknik desteği aradım yaptığım işlemlerden farklı birşey söylemediler. Turk.net ile alakalı sorun olabilir dediler. Turknet müşteri hizmetlerinden yetkili birine ulaşamıyorum online olarak arıza kaydı oluşturabildim ancak farklı modem ile bağlantı sağlanıyor. Asus N16 kurulumunda var bir sıkıntı. Turknet kullanıp da modem kurulumunu yapabilen var mı ?
  • quote:

quote:

Modem geldi ama bağlantı yapamadım. Kullanmış olduğum modem rj45 girişli(cat 5 kablo ile) . Asus ta rj11 giriş var. Bu kablonun ucuna rj11 takılır mı? Takılırsa renk sıralaması nasıl olmalı?

Ttnet müşteri hizmetleri ile görüştüm. Hattıma bu modem uyumlu değilmiş. İhtiyacı olan varsa aldığım fiyattan verebilirim.

• quote:

quote:

quote:

Ttnet müşteri hizmetleri ile görüştüm. Hattıma bu modem uyumlu değilmiş. İhtiyacı olan varsa aldığım fiyattan verebilirim.

ben ttnet abonesiyim ttnetin bana söylediğide şu oldu elimizde asus modemin içeriği olmadığı için kurulumda modem arayüzüne destek veremem uyumsuz denilmedi son olarak eklemek istediğim modemden memnun kalmadım iade etmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 2 Aralık 2017; 15:23:36 >

• Almış olduğum Asus N16 yı iade etmeyi düşünüyorum ben de keşke ZYXEL alsaydım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.