Bildirim
vatan modem ihitiyacı olanlar asus n16,ZYXEL VMG1312-B10D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
12 e modeli n16 değil zyxel aynı fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda09 -- 24 Kasım 2017; 15:12:41 > -
daha geçen hafta 240a almıştım vatandan, napsam alıp diğerini iade mi etsem acaba? -
Bana lazım. Hangisi ? -
Kablonet ile kullanılır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: chnbs
Kablonet ile kullanılır mı?
Kullanılmaz kablonet uyumlu modemleri turksat harici pek satan yok ülkemizde modelde yok pek fazla -
Vatanın sitesi çöktü. -
peki bu iki model mi yoksahttp://www.hepsiburada.com/tenda-v300-4port-wifi-n-300mbps-vdsl-modem-p-HBV000003Z1LB?magaza=%C4%B0nce%20hesap tenda v300 mü ? var mı tavsiyesi olan -
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz
quote:
Orijinalden alıntı: chnbs
Kablonet ile kullanılır mı?
Kullanılmaz kablonet uyumlu modemleri turksat harici pek satan yok ülkemizde modelde yok pek fazla
Teşekkür ederim. -
teşekkür ederim paylaşım için, asus bi ara baktığımda 300 TL civarındaydı nerdeyse yarı yarıya düşmüş -
10 lira kargo çıkıyor. Mağazadan alamaz mıyız bu fiyata. -
quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
10 lira kargo çıkıyor. Mağazadan alamaz mıyız bu fiyata.
alınmıyor az önce ben denedim 212 lira fiyat çıkıyor mağazada -
Arkadaşlar asus / zxyel / tenda hangisini tercih edelim, özellikle türk.net için soruyorum -
Cevap için teşekkürler. -
Hangisi daha iyi. -
Tenda v300 11.11 gelmeden önce 130tl kargo bedavaydı n11'de -
ASUS DSL-N16 aldım. Sağolun. -
bizim evdede hala airties rt206 var türknetten tam verim alamıyorım asus n16 tıyı alsammı ne yapsam -
Geçen hafta düşeydi iyiydi, airties 5760 aldım ikinci el. Asus daha stabil geliyor bana.
Benzer içerikler
- kırmızı fırsat 16 gb
- algida ile kazan kod
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
- burger crush
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X