Bildirim
Vatan NVIDIA GPU fiyatlarına ne oldu??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de fiyatlar normal -
Yanlış görmüş olmalısınız, şuanda o fiyata GTX 780 görünmüyor oradaquote:
Orijinalden alıntı: Mortuuus
ben de fiyatlar normal -
Sanırım yanlış gördünüz çünkü bende öyle gözükmüyor.
Belki vatan fiyatı yanlışlıkla indirmiştir. -
Aynen bende tam o sıra msi r9 280x e bakıyodum 670 civarıydı. R9 270x 474 tl idi inanamadım fiyatlara.Sanırım kdv siz fiyatlarıydı bi hata yapmış olmalılar.quote:
Orijinalden alıntı: Mortuuus
ben de fiyatlar normal -
Hata olmuştu r9 280x 600 gtx770 750 gtx780 1100tl'den satılıyordu düzeldi şimdiquote:
Orijinalden alıntı: MehmetcanEmekli
Aynen bende tam o sıra msi r9 280x e bakıyodum 670 civarıydı. R9 270x 474 tl idi inanamadım fiyatlara.Sanırım kdv siz fiyatlarıydı bi hata yapmış olmalılar.
Alıntıları Göster -
2 ye kadar indirim vardı gtx 780 1165 tl olmuştu gitti indirim
hatta sıcak fırsatlara konu açmıştım belki faydalanan olmuştur
http://forum.donanimhaber.com/m_90971908/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapkara Kartal -- 24 Nisan 2014; 14:17:48 > -
Fiyatlar yükseldi. Asus GTX 780 indirim ile 1300 oluyordu dün indirimsiz 1545'di şimdi yine indirim yok ama 1609 TL olmus.quote:
Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal
http://forum.donanimhaber.com/m_90971908/tm.htm -
Hata değil, indirim vardı lakin bitmiş.quote:
Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal
http://forum.donanimhaber.com/m_90971908/tm.htm -
Peki bir hatamıydı yoksa birdaha böyle birşey görebilecekmiyiz? Bir an ter bastıquote:
Orijinalden alıntı: Pisagor
Fiyatlar yükseldi. Asus GTX 780 indirim ile 1300 oluyordu dün indirimsiz 1545'di şimdi yine indirim yok ama 1609 TL olmus.
Alıntıları Göster
-
quote:
Peki bir hatamıydı yoksa birdaha böyle birşey görebilecekmiyiz? Bir an ter bastı
2 saat indirim mi olur ya hadi madem indirim yapıyorsunuz. Herkese bildirin böle indirim olmaz. -
Tam o sırada alacaktın işte...quote:
Orijinalden alıntı: Pisagorquote:
Peki bir hatamıydı yoksa birdaha böyle birşey görebilecekmiyiz? Bir an ter bastı
2 saat indirim mi olur ya hadi madem indirim yapıyorsunuz. Herkese bildirin böle indirim olmaz.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Faradayy
Tam o sırada alacaktın işte...
Alabildiğim tek şey 1 TB harddisk oda 180 TL'den 115'e düşmüştü. Bende görüp aldım zaten ama başka bir indirim var mı diye bakmadım. -
Hocam tam 1147 TL ile ihtiyacim olmamasina ragmen MSI gtx 780 i aldim ve geliyor... Şimdi 1300TL civarlarina yükselmiş... -
Arkadaşlar bugün bu indirimler kaçmazdı.quote:
Orijinalden alıntı: Ozgn13
Hocam tam 1147 TL ile ihtiyacim olmamasina ragmen MSI gtx 780 i aldim ve geliyor... Şimdi 1300TL civarlarina yükselmiş...
Bir arkadaşım aldı. ve fiyatlar tekrar yükseldi.
Herkese geçmiş olsun... -
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileklerimle... -
-
Teşekkür ederim. Ben kullanmayacağım ihtiyacım yok görünce gaza gelip aldım... Eğer ihtiyacı olan arkadaş olursa Vatandan alabileceğinden daha ucuza kutuyu açmadan satabilirim. Bilginiz olsun :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozgn13
Teşekkür ederim. Ben kullanmayacağım ihtiyacım yok görünce gaza gelip aldım... Eğer ihtiyacı olan arkadaş olursa Vatandan alabileceğinden daha ucuza kutuyu açmadan satabilirim. Bilginiz olsun :)
Suanda o kartın ne kadar Asus GTX 780 olmasını isterdim. Anlayamazsın.
Edit : Asus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 24 Nisan 2014; 17:38:40 >
Benzer içerikler
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- göz yormayan monitör
- dled nedir
- oyun için amd mi intel mi
- hotfix nedir
- litografi makinesi
- atx 3.0 nedir
- darboğaz testi
- işlemci kıyaslama
- mediatek dimensity 9300+
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X