Şimdi Ara

Vatan Ve Amazon Arasındaki monitor fiyat farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Monitorhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qe-genis-ekran-led-monitor.html 1594 lira vatanda ancak amazonda http://www.amazon.com/gp/product/B00B2HH7G0/ref=s9_psimh_gw_p147_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=187EVWVEMDGPB3W9QX7R&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop aynı monitorü 767,84 liraya sipariş edebiliyorum ben bu monitorü amazondan sipariş etsem herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım, teşekkürler.

• Gümrük vergisi ödersin ne kadar bilmiyorum ama.
  • Hocam maliyet nasil hesapladiniz bilmiyorum ama 51$ kargo 52$ vergi ile 1000 lirayi geciyor ben sepete atinca urunu. gitti gidiyorda urun 1240 liraya kadar var. bence turkiyede garantisinin olmasi 200 liradan degerli ama siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannb35

Bu Monitorhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qe-genis-ekran-led-monitor.html 1594 lira vatanda ancak amazonda http://www.amazon.com/gp/product/B00B2HH7G0/ref=s9_psimh_gw_p147_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=187EVWVEMDGPB3W9QX7R&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop aynı monitorü 767,84 liraya sipariş edebiliyorum ben bu monitorü amazondan sipariş etsem herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım, teşekkürler.

1050,00tl gibi bir fiyat çıkıyor yanlışım yoksa.
    239dolar monitör+51,45 dolar taşıma+52,28 gümrük parası=342,73dolara geliyor oda 1050,00tl.
    ürünler neden ucuz,normalda dahada ucuz olacakya işte dolar olmuş 3tl daha nolsun.Normalda elektronik aletler yurtdışında daha ucuz,ama bizim gerek bizim paramızın adamların parası karşısında değeri olmaması,gerek üzerine koyacakları kar oranı,gerek vergisi vs fiyat zıplıyor.Ha şunuda belirteyim,bildiğim kadarıyla uluslararası garantisi olan çok az ürün var ve diğerlerini tr getirdirsen bunun gibi garanti trde garanti için servise veremiyorsun ama duyduğum kadarıyla amazona gönderebiliyorsun tamir için.her üründe varmı, vs iyi araştırılması gereken bir konu. :) bende düşünüyorum amazondan monitör almayıda neyi alacağıma kararveremedim,hemde ekonomik olarak biraz zaman istiyor...

• Ölü pixel falan pişman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Ölü pixel falan pişman olursun

Amazona geri gönderip değiştiririz herhalde,sorun yapacaklarını sanmıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Geri giderken kargo ücretini sen ödüyorsun değişim yok iade var. Bu ay monitör aldim şartlar bunlardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

quote:

Geri giderken kargo ücretini sen ödüyorsun değişim yok iade var. Bu ay monitör aldim şartlar bunlardı.

Ürün elimizde varsa bir ay içersinde değişim ya da para iadesi yaparız diyorlar ama tabi şuna katılıyorum ürün gelipte arıza çıkınca ya da istemediğim bir yanı bulunca tekrardan yurdışına gönderme incelenmesi tamiri vs uzun iş oluyor.Gönderme parasını sadece ürün kaynaklı bir arızaysa ödüyoruz diyorlar anladığım kadarıyla.Senin siparişin neydi ve ne kadar zmaanda geldi ?

• 700 liralık monitörü 1594 fiyata mı satıyormuş? bildiğin kazık vatan
  • Gönderme kargo ücretini kendilerine göre hesapliyorlar, örneğin ben kargoyu 45 tl'ye ptt kargo ile göndermiştim, bana 8 dolar yatirmislardi. Oda sadece mouse yolladim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.