Bildirim
vatan websitesinde bu gece asus r7370 2gb kampanya olacakmış
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
amd facebook sayfasından duyurdu zaten. fx 8300 ve a10 7870k'da da indirim olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: gerschenkirschen
arkadaşlar selam,
vatan websitesinde bu gece asus r7370 2gb modelinde cılgın fiyat olacakmış :) mağazadan arkadasımdan duydum.
ihtiyacı olan mutlaka aksam 10da siteye girsin bir baksın. adetler cok olmayacakmış.
Not: sıcak fırsatlara yazmaya calıstım da sitede hata oluştu.
takip -
Ellerinde kalan malları satmaya çalışıyorlar.Kaç kişi arıyordur ki o işlemcileri ve ekran kartını?Üstelik bir de Vatan web sitesiyse kutusu açılmış,kullanılmış ürünleri gönderirler ki oohh mis gibi. Bir de canları isterse 1 hafta da bekletirler.Yeme de yanında yat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 10 Mayıs 2016; 19:02:21 > -
Kaç lira olmuş r9 370 ? -
yazin kuzene 265 aldirmistim 469 liraya mi ne almisti simdi 370'i bu fiyat yapmislar cok aman aman bir indirim degil.amd 8300'u 389 yapmislar bu islemci zaten bu fiyatti dolar firlamadan once. -
vatan cennet vaat etse yine birsey almam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X