Dikkat garantipay ile ödemelerde gecerli. Belki birinin işine yarar. |
vatanbilgisayar.com'da 600 lira bonus(sadece internet sitesindeki alisverislerde geçerli)
-
-
Geçen hafta alamadığım i5 11. Nesil notebook tekrar indirimde 8299₺ olmuş. Vade farksız 12 taksit üstüne 600tl çip puan ilaç gibi geldi. Teşekkürler -
Rica ederim kardeşim. Elektronik kampanyasi var bir de sanırım onunla da birleşir. 2000/75
-
Bende ona baktım, elektronik üye işyeri listesinde yok.e-ticaret üye işyeri
-
5000e 600 üstüne 12 taksit harika bence. -
Garantipay'le ödeme yapabilen oldu mu ben ödeme alanın da dijital ödemelerden garantipay'ı seçip numara veya tckn yi girmeme rağmen bir türlü ödeme yapamadım. -
Bankalar bu aralar ard arda kampanya yapmaya başladı. İyi kampanya gerçekten. -
Ben de görünmüyo ama kişiye özel mi acaba ? -
Kartım yok başvuracam da 215 TL kart ücreti gösteriyor?
-
Hangisi hocam ben bulamadım o fiyata ?
-
İlk sene kullanıp iade edersin kart ücreti ilk sene alınmıyor diye biliyorum yanlış değilse -
Katılım şartı görünmeyen bir kampanya olarak geçiyor.
www.vatanbilgisayar.comGarantiPay ile 600 TL Bonus Fırsatı !https://www.vatanbilgisayar.com/garantipay-ile-600tl-bonus-firsati/ -
Oyun bilgisayarı aramıyorum ama 6-7 yıl götürecek, klavyesi iyi, güzel ses veren, IPS ekranlı model önerisi olan var mı arkadaşlar?
-
Bu muydu hocam sizinki:Acer Swift 3 Evo 11.Nesil
www.vatanbilgisayar.comAcer Swift 3 Evo 11.Nesil Core i5 1135G7-8Gb-512Gb Ssd-14"-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/acer-swift-3-evo-11-nesil-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-14-w10.html -
Ben aldım, bu fiyata çok iyi cihaz bence...
www.vatanbilgisayar.comHP PAVILION AERO 13-BE0012NT AMD RYZEN 5 5600H 3.3GHZ-8GB-512GB SSD-13.3"AMD-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-aero-13-be0012nt-amd-ryzen-5-5600h-3-3ghz-8gb-512gb-ssd-13-3-amd-w10.html -
600TL puan yanında Bonus elektronik kampanyasından 75TL puan daha kazanılıyor... Toplamda 675 TL puan çok avantajlı...
Garanti Pay ile satın alım için onaylanınca ek taksit seçeneği çıkıyor ve +6 taksit seçilebiliyor...
-
Hangi ürünse siZe zahmet paylaşında biz de nasiplenelim -
Hocam kullanınca batarya ömrü ile ilgili bilgi vermeniz mümkün mü? Cihaz benim de çok ilgimi çekiyor ama kimi incelemeler 4 saati zor çıkarıyor derken kimileri de 10 saatlerden bahsetmiş.
-
Apple Watch 7 aldım.
600 + 120 (kişiye özel) + 75 TL ile çok iyi fiyata geldi.
Watch 7 41mm, 6000 TL’ye geldi. İkinci el fiyatına gelmiş oldu.
Benzer içerikler
- ziraat bankası digiturk kampanyası 2024
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- pratik finansman kart nedir
- ziraat bankası prestij kart
- akbank artı para nedir
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- letgo komisyon alıyor mu
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- hepsiburada hisse yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X