Vatanbilgisayar'da müşteri memnuniyet ve ilgi sıfır 28.12.2012 tarihili siparişim alım yaptıktan iki gün sonra ürün kalmadı tedarik sürecimiz 30gün beklemek istermisiniz diye soruyorlar.Ürününü yılbaşı siparişi olucağını defalarca yazdığım halde geç gelmesi ayrı bir konu birda telefonla 30gün beklemek istermisiniz diye soruyorlar bu adamların çivisi çıkmış. Şikayetvar.com'a yazıyım diye düşündüm 1728 şikayet var almış başını gitmiş.Bu durumda para iadesi yapmak en doğrusu diye düşündüm 10gün içinde para iadesi yapıyoruz dediler. :) Elini veren kolunu alamıyor aman diyim akıllı olun uzak durun.
Türkiye' de bu konuda mağdur olanların şikayet edebileceği bir merci yokmu bilen arkadaşlar bir konuya el atarlarsa sevinirim.
Keyifli forumlar.
Ah bu konuyu görünce yazmadan edemedim. 2 hafta once vatandan samsung laptop alma enayiliğini gercekleştirdim. istanbul topkapı vatandan aldım . lüleburgaz da oturuyorum eve geldik neyse kurulumdan sonra anladıkki ekranda bir sorun var tüm driverlar guncel her sey on numara olmasına ragmen ekran her daim karlı- karıncalı gosteriyor. Neyse bir hafta sonra götürebildik . para iadesi vereceklerin isoylediler hala bekliyoruz o ayrı. Ben de enayilik cok ya olmustur bir olay deyip 2. side beni bulmaz ya dedim ve bu sefer toshiba nın iyi ürünlerinden birini sectim. Gene aynı olaylar oldu. ekran ne yaptıysak karlı pixel pixel goruntuyu gideremedik. 2 gun sonra işten izin alarak istanbula gittim ordaki arkadasa sorun oldugunu kabul ettiremedim. ne olacak şimdi diyince isterseniz servise gondeririz dediler . orda vermedim kendim goturdum toshiba servisine bekliyoruz bakalım. yani insan parasıyla 2 kez rezil olması da ayrı bi guzellik. vatan bana bu güzelliği yasattı ya teşekkürler . ne zaman reklamı cıksa vatan ta ta ta tan yerine " vatan yalan atan " yada " vatan kazık atan " şeklinde duyuyorum reklamları.
Evet benimde bu son alış verişim oldu.bir dahakine 10 yada 20 tl fazla verip hizmet alabileceğim biryerden mal alcam hiç değilse kafam rahat etsin.
bana göre bu tur alısveris yerlerinden en iyisi vatan boyle seyler hıc basıma gelmedı urun arızalandıgında goturdum bır hafta sonra 2 yıllık urunun yenısını verdıler bu arada gecmıs olsun
quote:
Orijinalden alıntı: onurb3
bana göre bu tur alısveris yerlerinden en iyisi vatan boyle seyler hıc basıma gelmedı urun arızalandıgında goturdum bır hafta sonra 2 yıllık urunun yenısını verdıler bu arada gecmıs olsun
sizin adınıza sevindim. Umarım şansınız hep böyle güzel gider :)
quote:
Orijinalden alıntı: onurb3
emin ol iyi bir firma olsaydı sikayetvar.com'da 1723 şikayet açılmazdı ve hiç birinde geri dönüş yok anla yani.