VatanBilgisayar Gece kampanyası televizyonlarda %15 indirim bana baya indirimli geldi.
önce bindirim sonra indirim gece kuşları yer mi bunu
Oled b7 yi 9000 e satıyorlar. Geçiniz
55c7 7200, oda stokta yok
c7v 7200 stok yok ama mağazalarda baya uygun kaçırmayın
quote:
Orijinalden alıntı: fact0
c7v 7200 stok yok ama mağazalarda baya uygun kaçırmayın
Ne kadar mağazalarda
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Yani bir şeyler yazıyorsunuz inanın yorumunuz da doğru şeyler aramaya çalışıyorum.
2017 deki fiyatla şimdiyi kıyaslamışsınız.
Doları hiç takip ediyormusunuz. Ekran kartını takip etmişsiniz domatesi, patatesi soğanıda ettiniz mi. Hayat top yekün pahalanmışken ekran kartı satıcısı mı utanmalı.
İlk tespitinizde yanlış. Bu forumdaki Çoğu kişi elektronik marketlerin bazı kampanyalarında geceden sabahtan kuyruğa girmiş sizin yok farzettiğinşz kategorilerden ürün almıştır.
Hee şu ara niye iyi kampanya yok. Yahu adamlar batıyorlar daha indirecek hallerimi kalmış. Giden darty, electro world, gold, bimeks ten sonra yine iyi dayanıyorlar
Siz bence bahsettiğiniz ürünlerin yurt dışı usd fiyatına bakın. Ötv KDV ekleyin. Birde bunların fahiş mağaza kiralarına göz atın ( çoğu dövizle kiralar avm de) sonra bir daha düşünün
açmasın bizmi diyoruz avm de dükkan aç diye.ümraniyede aynı yerde 2 şubesi var 500 mt mesafede. aynı zamanda yanında medya market ve teknosa var hepside bomboş.onların kirasını masrafını bizmi ödicez habire şube açıyorlar eczane gibi.internet varken ne işimiz olur.
zotacing
kullanıcısına yanıt
Malesef ulkemizde ki buyuk magazalar urunleri dusuk kurken alip stoklayamiyor cogu urunun odemesi magazada urun satildiktan sonra gerceklesiyor o yuzden de kurdaki degismeler direkt fiyata yansiyor
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
açmasın bizmi diyoruz avm de dükkan aç diye.ümraniyede aynı yerde 2 şubesi var 500 mt mesafede. aynı zamanda yanında medya market ve teknosa var hepside bomboş.onların kirasını masrafını bizmi ödicez habire şube açıyorlar eczane gibi.internet varken ne işimiz olur.
Olur.. Kirasını masrafını sen ödemezsin firmalarda amme hizmeti yapar. Vakıf zaten ya bu
İşletme maliyeti denen bir şey var. Salt ürünün alış satış arasındaki kara göre ticaret yapamazsın.. Yaparsan batarsın.. Personel kira elektrik su vergi ıvır zıvır
Kusura bakma kardeş.. Ben işletmede çifçide yanlış görmüyorum.. İnan verebilseler daha ucuza verip bol satış yapmak isterler
Ülkenin ekonomik gerçeklerini görün.. Kendi vatandaşımıza çimkirirken ötv yi KDV yi vergi sistemine de çimkirin
Avm konusuna gelince. Siz nereye giderseniz oraya açarlar. Demek ki oraya gidiyor insanımız.. Dağa açsın kirası ucuz olur derseniz bilemem
gopgop
kullanıcısına yanıt
Dolar artışı yüzde 30 ,fiyat artışı yüzde 100
Suçlu kim?
Ne sıklıkla oluyo bu kampanya ilgilenmediğim zamanlarda gözüme çarpıyordu
Son indirimdé ben düşünürken tv bitti
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
Dolar artışı yüzde 30 ,fiyat artışı yüzde 100
Suçlu kim?
Çünkü Dolar ile birlikte sadece ürün fiyatı yükselmiyor, ona bağlı tedarik zincirini etkileyen tüm kademeler etkileniyor. Ulaşım,lojistik,kargo,kiralar,faturalar,personel maaşları vs. Dolayısıyla hepsinin dengesini yansıtacağı tek yer sattığı ürün oluyor mağazaların. Ekran kartı sadece elektronik bir çipten ibaret değil ki, içindeki köpük para, kutusu para, taşıması para, sergilenmesi para, depoda beklemesi para, mağazada teşhir edilecek süresi para. Para da para. Dolarda hepsinin ortak kuru olduğuna göre çekeceğiz. Dolar yükseliyor belki ABD dahil bundan rahatsız ama bizim paramız tüm dünya piyasalarına göre değer kaybediyor. Saman bile balya balya %40 zamlandı bu ülkede. Ülkenin ekonomik gerçeklerini anlatın çevrenize. Bu sonuca hepimiz razı olmadık mı ?
hyprosoft
kullanıcısına yanıt
Dolar yüzde 30 arttı, sünger de yüzde 30 topla yüzde 60; kutu da yüzde 30 bir yüzde 10 da kafadan ekle etti sana yüzde 100 öyle mi?