Şimdi Ara

Vatanda İndirim VAR(MIŞ) gibi Davranılması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kizarak mi soruyorsunuz yoksa normal haliniz mi bu anlayamadim fakat bilmediginizi dusunerek aciklik getireyim. Amazon.de den aldiginiz urunlerde 2 yil amazon garantisi mevcut, bu garanti neleri kapsiyor? garanti suresi boyunca sizden kaynaklanmayan ariza veya sorunlarda kargo ucreti amazon tarafindan karsilaniyor, siz bir ucret odemiyorsunuz.
    biliyorum beni sevmezsiniz ama olsun belki biri faydalanir. yorumu konu tarihinden cok sonra okuyanlar guncel bilgileri sorsun. Bunun en hizli yolu amazon a direk mail atmaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arizali urun degisimi 2 max 3 hafta falan sürer, bilmiyorum sizi sasirtip daha erkende halledebilirler. 14 gun icindeki iade durumunda parayi geri yolluyorlar zaten, ayni gun baska urunu siparis edebilirsin ne yapar 4-6 gun falan. ama 5 ay sonra ariza durumunda urunu kontrol etmek isteyebilirler az bir bekleme suresi olabilir. Cok farazi konusuyoruz zaten ama amazon un magdur etmemesi lazim.

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    amazon iki yil içinde her üründe direk birebir değişim veya para iadesi yapıyor amazonun garanti yöntemi üretici gibi değil yani amazon senin ekran kartini psunu vs deneyemez bunun için altyapıları veya birimleri vs yok.

sana stokta ürün varsa aynısı yoksa bir üst modeli veya para iadesi yaparlar iki yilin sonunda ise amazon garantisi biter varsa üretici garantisi devam eder.

ptt şubelerinden turpex kargo ile 3 günde amazona gider amazon onaylar yenisini gönderir hediye diye yazdıkları için bir kuruş ödemeden gümrükten geçer.

benim işlemcim de ufacık nem kaptı diye (kapalı kutuydu kargoda olmuş sanırım) aynı gün yedek ürün hızlı kargo ile çıktı bende elimde ki ürünü yarın göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FF1132B -- 17 Şubat 2019; 22:22:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kızgınlık yok aynı yakın fiyatsa ülkedeki garanti seçeneği daha iyi anakart gibi büyük ölçüdeki ürünleri geri yollarken çok yüksek kargo ücretleri çıkabiliyor 100₺ için bu riske değmez.

Ramleri geri yollarken Amazon de kargo ücretimi yatirmamişdi. Sadece kurdan dolayı az bi karım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 17 Şubat 2019; 22:28:25 >
  • İlk 1 aydan sonra ürün arizalanırsa ne yapıyorlar o ürünü ? Gigabytese oranin servisine msi ise msinin servisine.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    üretici ile amazonun bağı yok almanya için tamir seçeneği veriliyor ama türkiye için bu seçenek verilmiyor ya para iadesi yada sıfır ürün gönderiliyor iki üç defa sırf bu neden ile müşteri hizmetleri ile konuştuğumda da bu söylendi.

amazon.de ptt ile gönderilen her kargonun bedelini öder ups vb şirketler ile gönderilen kargolarda ise durumu bilmiyorum

yakin ve ayni ise hem fikiriz zaten fakat bak Dr.Greenthumb ürününü degistiriyor problem olmadan odemeden. Acaba sizin zamaninizda amazon.com.tr yok muydu? Bir zaman karmasasi var galiba. Siz simdi amazona mail atsaniz size verecekleri cevap benim ki gibi olacaktir. Yanliz soylede bir durum var mesela ariza veya sorun yoksa keyfi iadede kargo ucretini isteyebilir hepimiz siparis verelim begenmedik diye almanyaya geri gonderelim bu olmaz zaten. Adamin kutusu islanmis iade ediyor bak. Para odeyecek olsa soylerlerdi. Ariza durumunda da direk degisim yapiliyorsa kusura bakmayinda Turkiye dekinden daha iyi bu durumda. burda asil 2 ay kaybediyor millet THH ye gidiyorda hakkini zorla aliyor.

Ramlerden biri arızalıydı görselli olarak ilettim hatayı , Amazon de , Amazon com , Amazon com tr bu üçüylede alışverişlerim var. Fiyat konusunda hemfikiriz aradaki az bir fark için arıza uyuşmamazlık gibi riskler için o stresi yaşamaya değmez ben fiyatları yüzdelik olarak kıyaslıyorum mesala Deep cool gammaxx 400 Amazon de de 175₺, yurt içinde 250₺ tabiki burada Amazon de den alinmali ama Anakart alicaksin misal burada 600₺ orada 535₺ ben bunu almam mesala. Kolay gelsin.

Ayrıca yolda olduğumdan sizlerin yorumlarinizi cevaplarken hata aliyorum sil başdan tam detayli cevaplayamiyorum kusura bakmayin bu konuda üzgünüm.

• Aliexpres bile 1 haftada ucret iadesi yaparken, rezil firma vatan 4 gündür bi parayı iade etmedi. Turkish style.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Ramlerden biri arızalıydı görselli olarak ilettim hatayı , Amazon de , Amazon com , Amazon com tr bu üçüylede alışverişlerim var. Fiyat konusunda hemfikiriz aradaki az bir fark için arıza uyuşmamazlık gibi riskler için o stresi yaşamaya değmez ben fiyatları yüzdelik olarak kıyaslıyorum mesala Deep cool gammaxx 400 Amazon de de 175₺, yurt içinde 250₺ tabiki burada Amazon de den alinmali ama Anakart alicaksin misal burada 600₺ orada 535₺ ben bunu almam mesala. Kolay gelsin.
    yani o kadar dusuk fiyatlar icin tabi ki tr den alin ama ben tomahawk aldigimda tr de 800liraydi 630 liraya aldim

• Fiyatlara akakce'den bakın.. teknofiyat'dan bakın.
  • Arkadaşlar cok fark yoksa tek tek ayrı sitelerden toplamaktansa tek bir yerden almak daha iyi bence servis vs konusunda aracı oluyorlar en azından .Vatanın yüzde 18 oem indirimi dışında fiyatlarını çok yüksek buluyorum .
  • şubat kullanıcısına yanıt
    THH ye de en cok bir yerden ve hazir sistem alanlar basvuruyorlar. Nereden alindigi cok onemli bence. Teknobiyotikten aldin ve sorunlu urun cikti... Ugras dur.. Kac tane konu oldu. Sikayetvar com a bakmak lazim ayrica... teknobiyotik ten psu aliyor, kirip sen kirdin diyorlar, anakarti bozuluyor muadili yok diyip low level kitelemeye calisiyorlar, hazir sistem aliyor bozuk cikiyor THH yi kazaniyor, 500 lira eksik gondermeye calisiyorlar sozum ona havale parasi, daha niceleri var.. bunun vatanla ilgili olani var, o firmasi var bu firmasi var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.