Şimdi Ara

Vatanda İndirim VAR(MIŞ) gibi Davranılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gördüğüm üzere herkes vatanda indirim var diye saldırıyorlar.Fiyatları şöyle bir inceledim ve sizin karar vermenizi istedim ;

İşlemci : En fiyat performans ryzen 2600 olduğu için baz aldım 1.077-TL , 2600X ise 1369-TL görünüyor. Bu işlemciler zaten sepet indirimi olduğunda 2 ay önceki inidirimde 1.024 ve 1.300 tl bandına aynı sitede geldi.Yeni ryzen işlemciler çıkacak bu aralar yapılacak indirimlerin daha cazip olması gerekirken ve dolar 5.27 iken işlemcilerde indirim olduğunu düşünmüyorum.Farklı sitelerde ryzen 2600 1.000-TL'ye 2600X 1.250-TL'ye kadar indiriliyor.

Anakart : MSI gaming b450m 488-TL 2-3 ay önceki indirimlerde gene daha ucuzdu.Asus Tuf B450 Plus 530-TL bandına geliyorken şuan yine daha yüksek 570-TL bandında diğer sitelerde B450 Gaming Plus 550-TL civarına alınabiliyordu.

Ram : Corsair Vengenance 343-TL'den satılıyor şuan en fiyat performans görünen nanokatologda 312-TL geçen hafta 302-TL idi.Ram konusunda zaten ryzen işlemci seçeneğinde dual daha doğru tercih 2'li alımda yine fiyat anlamında yüzde 15 bandında yüksek kalıyor.

HDD , SSD , Kasa ve PSU : Gördüğüm kadarıyla zaten indirim yok . Kasa ve PSU zaten burdan almayın seçenekler berbat , HDD en az 50-TL daha pahalı , SSD 480 yada 500 GB seçenekleri zayıf ve pahalı

Ekran Kartı : Sadece bu konuda olumlu olabileceğim oda bir kısmı için Rx ve Gtx serileri için fiyatlar berbat. sakın almayın. Rtx alınacaksa Ventus model güzel indirim var gibi birde taksit seçeneği olunca gayet mantıklı geldi.Rtx 2060 2.250 , Rtx 2070 3.180 TL benim tavsiyem rtx 2070 armor ama oda 3.500-TL normal fiyatı hemen hemen bu civardaydı zaten 3.400-TL bandı aşağısına hiç düşmedi gibi birşey.

Doğal olarak vatan sepette %10 indirim yapmadığı sürece bu fiyatları ekran kartı hariç tavsiye etmiyorum.Nasıl ki evlere fahiş fiyat çektiler kimse almadı 400 bin tl'lik evler 250'ye düştü bu piyasada da talep etmeyin arz edilen malzemeler ellerinde kalsın bakalım nolacak mecburen nasıl indirecekler görelim.

Not : Vatan karşıtı felan değilim mış gibi yapmaktan nefret eden bir insanım . Vatan'ın büyük bir firma olduğunu düşünmüyorum. Kredi kartından ekran kartını stokta olmasına ve sipariş verilmesine rağmen tarafıma "ürün tedarik edilemeceğinden iade yapalım" diyecek kadar küçük bir firmadır.

• Yav he he
    İnventusdan 6 taksitli r5 2600 e fazladan 400₺ verebilirsin tutan yok bu sadece bir parça.
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    r5 2600 hepsiburada ve vatanın kendi sitesindeki 2-3 ay önceki fiyatın ekran görüntüsü atayım istersen ?
  • Equal- E kullanıcısına yanıt
    Dediğin tarihde %18 harici sepetde %10,%5 indirim vardı bundan haberin varmı ?
    Sen yazımı okumadın mı ? Zaten bende onu diyorum ! Ryzen işlemciler 5. ve 6. ayda yenilerini sunacakken 2-3 ay önceki fiyatlardan daha yüksek fiyat sunarak insanlara indirim yapılıyor gibi gösteriyorlar. %10 , %5 bu fiyatlarada sepette indirim vermedikleri sürece bir indirim felan olduğu yok.
  • Equal- E kullanıcısına yanıt
    Bende diyorumki 6 taksitli inventusda 1375₺ ye inventusdan r5 2600 da alabilirsin kimse tutmuyor. fark 400 demişdim düzelteyim 300₺ miş.
    Bak bakalım ben yukarda inventus mu demişim ?
  • Dün amazondan gelen mail: Ryzen 2600 kargo gümrük dahil 998,TL + Division 2 hediye. Vatandaki indirimse bu ne oluyor
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    Taksit var mı hocam ?
  • c0mander C kullanıcısına yanıt
    Amazonda taksit imkanı yok, Enpara kredi kartı olanlar 3 Taksite bölerek ödeme yapabilir.
  • Aman aman bir indirim yok 860 evo ssd aldım 500gb en ucuz vatandaydı. N11,Webdenal yukko fiyatlarıan inmişler. Fiziksel amğaza ,sanal alışveriş sitleri kadar ucuzluk beklememelisn. Ben ryzen 1600 aldığımdda en ucuz vatandaydı .İşlemciyide vatandan almıştım.
  • "Farklı sitelerde ryzen 2600 1.000-TL'ye"

Hangi siteymiş o atsana insanlar nimetlensin. Ortaya bir şey atıyorsunuz kaynak yok bir şey yok.

Kaldı ki Vatan'dan çoğu kişi vadesiz 6 taksit alıyordur o ürünleri. Diğer sitelerde vade farkı var malum.
  • Amazon.de

Vatanda İndirim VAR(MIŞ) gibi Davranılması

Güncel fiyat icin amazon.de den tekrar bakilmasi lazim ama o zamandan bu zaman fiyat degismedi orda hala ayni.

Türkiye piyasasinda vatan en ucuzuydu son baktigimda...
  • ben üzülüyorum insanlara hiç bir ticari şirket veya faliyet zararına veya gerçekten batmadığı sürece stok boşaltmak için indirim yapmaz.

vatanda bu fiyatlara ürün satılabiliyorsa demek ki gerçek fiyatları bu şekilde bu ürünlerin.

sırf bu nedenle ben vatandan ürün almadım almam amazon.de kullanıyorum en ufak bir sorunda müşteri hizmetleri kalitesini görüyorum euro az daha düşse bu ülkede vatan falan kalmaz zaten.

Bende geçen ki kdv indirimini kaçırdım diye üzülüyordum ama amazon.de yi keşfettikten sonra kesinlikle tavsiye ederim.

Bu oluşumdan ürün alan arkadaşlara hayırlı olsun umarım bir sorun yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FF1132B -- 17 Şubat 2019; 21:0:40 >
  • Amazon de den 5 6 taksitli peşin fiyatina alabiliyormusun ?
    mesajda böyle bir ifade gördün mü? sorun insanların ucuza kaliteli mal alabilmesi bu fiyatlara düşüyorsa vatanda, gerçek fiyatları bu fiyatdır zaten.

keşke hep böyle ucuz olsa insanlar yararlansa.
  • Veya diyelim aldın Anakart bozuk çıktı kargo ücreti ve süreçten ne olacak ? 2 ay beklemek ve tonca para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 17 Şubat 2019; 21:34:59 >
  • zaten var, mevcut indirim 2 ay öncekine göre değil, şuanki anlık piyasada en ucuz hali olması önemli
    ne iki ayı sistemi bilmediğiniz çok belli 4günde ilk kargom geldi şuanda ki ise 6 gün?

nerede iki ay bekliyorsunuz acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.