Şimdi Ara

Vatanda Keita'ya pet şişeyi galatasaraylılar attı yazıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • prof.dr.yüksel güney diye bir herif antuda görmüştür büyük ihtimalle sonra cıkmıs linke bakın

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Al_birini_vur_otekine&Newsid=267755

Vatanda Keita'ya pet şişeyi galatasaraylılar attı yazıyor!!

hem vatana hem o prof. diye geçinen herife mail atcam herkez atsın bence adamlar resmen taraflı yayıncılık yapıyor şerefsizler

• ben vatan'a mail attım. yarın özür yazısı istiyorum dedim yoksa gazetenizi ne alırım ne de çevremdekilere aldırırım dedim. artık bekleyip görücez
  • Nerden mail atıyoruz? Alakasız bi yee atmayalım şimdi. :)
  • aynen nerden mail atcaz bende bulamadım
  • bizeulasin@gazetevatan.com

bu mu ?
  • ben ibrahim seten'e attım. yazının altında isim yazmıyordu ama köşe yazısında bardağı atan Galatasaray diye yazan ibrahim setendi bende ona mail attım.

ibrahims@gazetevatan.com
  • heryere yaycam bunu göndersin herkez mail olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam 2sine de yolladım
  • up
  • ibrahims@gazetevatan.com
    bizeulasin@gazetevatan.com
    ikisinede atın
  • Arkadaşalr İbrahim Seten'e boşuna atmayın, aldığım bilgiye göre bu adam pek maillere bakmazmış Bu bilgiye aldıkları kişi Yüksel Güney'dir. Kocaeli Üniversitesinde Fen Edebiyat Dekanı onada mail atmak için, yukselg@kocaeli.edu.tr. Zaten İbrahim Seten spor müdürü, yazıyı yazan o değildir.
  • şerefsizler ya kocaelideyim şeytan diyo git üniversiteye
  • Vatan gazetesinin GS ya bir düşmanlığı var galiba.

Bir ara her gazetede Arda ile Adnan Polat arasında medya önünde şakalaşma diye bir haber vardı.Tüm gazeteler yazmıştı.O gün Vatan ise Adnan Polat Arda'yı azarladı.Arda'nın morali bozuldu vs ler yazıyordu.Fenerbahçe maçına 4-5 gün vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • LİG TV Fenerliler'i yalanladı

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=213069

vatan sabaha kadar yazsın
  • up
  • Uefa ya atalım mail bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.