Bildirim
VATANDA TELEFONLARDA %5 İNDİRİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sabaha kadar indirim olsa ne yazar. Fiyatlar zaten şişirilmiş. Piyasaya bakıp öyle konu açın lütfen... -
Genel olarak öyle ama mesela xs 256 gb arıyordum hiç biyerde 8.200den aşağı yoktu. Şimdi 7.600tlye düşmüş bazı fiyatları bence gayet iyi ama diğerleri için bilemem. Benim gözlemim buquote:
Orijinalden alıntı: cagataybas
sabaha kadar indirim olsa ne yazar. Fiyatlar zaten şişirilmiş. Piyasaya bakıp öyle konu açın lütfen... -
vatan yüzde 20 yapsa yine kurtarmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 11 64 siyah beyaz mağazalarda .
iPHONE 11 256 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI 8.169,05 TL
Daha uyguna gören var mı, bindirim denilmiş ama?
edit: iphoneları kaldırdılar indirimden sepette düşüyordu indirim şu an düşmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManuaL -- 17 Mart 2020; 15:24:48 > -
turkcellde 8000 lira -
Kesinlikle Paranızı Harcamayın Lazım Olur
Fiyatlar Yakında Aşırı Düşecek
Piyasada Zaten Para Dönmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Mart 2020; 15:31:53 > -
xs 7.600tlydi tam alıcaktım geri çekmişler fiyatı vay arkadaş -
Sanmıyorum dolar yükseliyor cihazlarda dolar üzerinden geldiği için dolar düşmeden fiyatlar düşmez diye düşünüyorum
Vatana gelecek olursak telefon alacak olduğum zaman vatandan almam 15 gün içinde 200 TL zam yapmisti zamanında özellikle aradığım sorduğum halde bana söylenen 1999 TL stok yoktu 15 gün içinde geldi 2200 TL yaptılar cihazı ondan beri vatandan alışveriş yapmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeumyang01 -- 17 Mart 2020; 16:17:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanında tüm ürünlerde % 25 - % 30 lar olurdu. Ne kuyrukla oluşurdu ama. Az aşındırmadık Topkapı yollarını. Hey gidi günler hey.
milletin .ötünde ayı oynuyor ne telefonu -
Şimdi tim’den çıktım turkcell hattınıza tanımlı indirim varsa 8000miş normal alımda 8600tl dediler almadan çıktımquote:
Orijinalden alıntı: bhazer
turkcellde 8000 lira
indirim internet sitesinde zaten timde değil. onlar başından atmak için öyle demişlerdir. -
Umarım bu koronavirüs zamanında mediamarkt, vatan gibi kazıkçı firmalar batar gider, en azından kurtulmuş oluruz -
Aynen, sonrasında internetten aldığın firmalar da kazık satmaya başlar rahat edersiniz...quote:
Orijinalden alıntı: halit4121
Umarım bu koronavirüs zamanında mediamarkt, vatan gibi kazıkçı firmalar batar gider, en azından kurtulmuş oluruz
Bu tür zincir mağazaların pahalıya satıyor olsalar da hitap ettiği bir kitle var. Marka değerlerinden, ulaşımdan, ürünleri görerek inceleyerek alma imkanından dolayı fiyatları bir tık fazla. Daha doğrusu ürünü bunlar yerine internetten alman için online satış kanallarının sana maddi olarak daha cazip imkanlar sunması şart. Bu mağazalar olmasa bu şart ortadan kalkacak. Siz buralardan alışveriş yapmayınca kurtulmuş oluyorsunuz zaten batmalarına gerek yok. Mediamarkt, Vatan vs. dediğiniz firmaların iş istihdamı bile değer. -
Son zamanlarda gordugum en sığ dusunce bu, tebrikler
Gerçekten mi nikola tesla sen derin düşüncelerni aktarsana bize
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen, vatanla n11'deki herhangi bir basit satıcının aynı telefonu aynı fiyata ya da aynı televizyonu aynı fiyata aldığını filan mı zannediyorsun peki, vatan istese mevcut fiyatlarından çok daha ucuza ürünler satabilir ama yaptıkları tek şey yalan dolan indirimlerle insanı kandırmak ben buna gıcık oluyorum analatabildim mi. Yoksa gitsin 2 katı fiyatına satsın benlik bir durum yok hocam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sabaha kadar indirim olsa ne yazar. Fiyatlar zaten şişirilmiş. Piyasaya bakıp öyle konu açın lütfen...
|
zamanında tüm ürünlerde % 25 - % 30 lar olurdu. Ne kuyrukla oluşurdu ama. Az aşındırmadık Topkapı yollarını. Hey gidi günler hey.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X