Arkadaşlar yarin asağıdaki pc yi vatanda toplatmayi düşünüyorum. Son olarak sizden de bir tavsiye almak istedim. Genel olarak bütçem 2000 tl. Genel olarak pc yi çizim programlari biraz da mmo oynamak için topluyorum. Wow raidlerde çok sorun çıkartmayacak bişeyler. Ekran kartini şimdilik 6870 düşündüm zaten vatanda başka kartta kalmamiş hepsi satılmış. Seneye muhtemelen yenisini alırım. Sistem bu şekilde :
1- psu 600w ama %65 performans. bu sistem için yeterli mi? 2- ekran karti hakkında süphelerim var herkes bu markanin cift fanli olanini tavsiye ediyor. Isınma problemiyle karşılaşırmıyım? 3- işlemcide oc yapilabilen versiyonu secmedim pek oc ugrasmak istemiyorum. Fiyat farkini verip almaya deger mi? İleride işlemci eskiyip eski sistem konumuna geldiginde oc yapmak isi kurtarir mi ? 4- monitor de almayi dusunuyorum 200-300 tl arasi 1080 p ama karar veremedim markalarda (21" civari) 5- kasa ile birlikte islemci sogutucusu geliyor mu yoksa ayrica almak gerekiyor mu?
Tesekkurler
üstadım kaç sayfa yazdınız öyle diğerlerini silin bari
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme