Bildirim
Vatandan Aldığım Anakart Kullanılmış Mı ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel -
antistatik poşet açılmış mıydı? -
Yok bir tane bant vardı -
hocam ilginç yani iade ürün vermiş olabilirler. -
Hocam daha duruyor kutuda sistemi kurunca bakacağım bir problem var ise anakartta iade değişim istiyecem artık -
Bence beklemeyin götürün iade edin. Ürün kayıtlı görünüyorsa kullanılmış olmasa dahi seri numarası kullanılmış. Pek çok sebebi olabilir, siz neden mahrum kalasınız eğer varsa böyle bir şey yapmaya değecek bir avantajdan. -
Tavsiyem para iadesi alın.
-----
amazondan alın. -
Hocam benim aklıma gelen şey vatanda çalışan bir akıllı aldı kodu girdi baya bi kayıt yaptırınca ödül filan veriyor o yüzden. Sıkıntısı varsa iade etmem daha iyi olmaz mı -
Iade edin. -
Hocalarım alalı 20 gün oldu değişim isteyebilir miyim peki aynısından -
Beyler az önce Vatana gittim dedim böyle böyle oradaki kişi de arkadaşım sayılır dedi abi olmaz öyle büyük ihtimal Vatan kendi kaydetmiştir ulusal garanti için. Sistemi toplayınca sorunu varsa garantiye veririz dedi. -
Olur mu öyle şey, aptal mı bu insanlar. Hiç polemiğe girmeyin, direk para iadesi alın. -
Vatandan 3 den fazla kart aldim .hepsini de ben kaydettim. Oyle sey olmaz -
o kart iade edilmiştir vatanda kontrol yapıp kart sorunsuz deyip posetlemiş koymuş klasik vatan elinizde durmasın iade edilmiş kart o alan adamda msı a ürünü kaydetmiş msı ile görüsüp kimin kayıt ettigini bulman gerek -
Hocalarım sistemi yarın kuracağım hangi testleri yapmam gerekir bir sorun olup olmadığını anlamak için anakartta -
İşte kurma kutusunu açma vatan der sen girdin sen ettin. Ama kapalı kutu açmazsan bıcakla kesmezsen daha iyi olur maı arayıp seri noyu kimin girdigini bulman gerek ki. Vatan pc yede iade edebilesin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X