Şimdi Ara

vatandan haf912 ve gtx770 aldim pc acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sabah vatandan bu 2 donanimi aldim hp pavilion p6-2106et bilgisayarimin donanimini haf 912ye koydum ekran kartini taktim basta pc aciliyor fanlar donuyordu ama islemci fani dönmuyordu sonra sanirim on panel baglantilarinin yerlerini degistirdim hersey calisiyor simdide pc acilinca hp yazisi cikiyor altinda bootmenu icin esc bas falan yaziyor basmassam oyle kaliyor basarsam donanimlarin oldugu bir menu cikiyor ordada birsey yapilmiyor neyi yanlis yapmis olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: solomon159

Merhaba sabah vatandan bu 2 donanimi aldim hp pavilion p6-2106et bilgisayarimin donanimini haf 912ye koydum ekran kartini taktim basta pc aciliyor fanlar donuyordu ama islemci fani dönmuyordu sonra sanirim on panel baglantilarinin yerlerini degistirdim hersey calisiyor simdide pc acilinca hp yazisi cikiyor altinda bootmenu icin esc bas falan yaziyor basmassam oyle kaliyor basarsam donanimlarin oldugu bir menu cikiyor ordada birsey yapilmiyor neyi yanlis yapmis olabilirim

Sistemi kurdunmu win7-win8-xp ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

quote:

Merhaba sabah vatandan bu 2 donanimi aldim hp pavilion p6-2106et bilgisayarimin donanimini haf 912ye koydum ekran kartini taktim basta pc aciliyor fanlar donuyordu ama islemci fani dönmuyordu sonra sanirim on panel baglantilarinin yerlerini degistirdim hersey calisiyor simdide pc acilinca hp yazisi cikiyor altinda bootmenu icin esc bas falan yaziyor basmassam oyle kaliyor basarsam donanimlarin oldugu bir menu cikiyor ordada birsey yapilmiyor neyi yanlis yapmis olabilirim

Sistemi kurdunmu win7-win8-xp ?
    Ya hocam pc acilinca anakart markasinin ekrani gelir sonra format ile ilgili yer gelirya bende iste anakart yerinde takiliyor esc basiyorum donanimlarin yazdigi siyah ekran geliyor nromalde cd dvd falan mavi bir menude geliyordu ama siyah ekranda kaliyor

• Hocam bootmenüye gir cd yi tak boot atcaksın sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwspow -- 18 Ağustos 2013; 18:44:46 >
  • solomon159 S kullanıcısına yanıt
    Boot menüden sistemin kurulu oldugu hdd yi göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Boot menüden sistemin kurulu oldugu hdd yi göster.
    Simdi soylediklerinizi denedim ama anlatamadim boot menuye gecmek icin esc ye basiyorumya mantiken boot menude mavi bir menu cikiyordu cddenmi hdd denmi format atilsin ve recovery gibi secenekler bende mavi yer gelmiyor yani formst islemini baslatamadan donuyor baska tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Hocam bootmenüye gir cd yi tak boot atcaksın sanırım
    Hocam f2 veya f11 le bios menüye girmiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwspow -- 18 Ağustos 2013; 18:53:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    dvdyi tak sistemi çalıştır, sistem açılırken f9-f10-f11-f12 tuşlarına devamlı olarak bas dostum bilmiyorum hangisi bios tuşu senin sisteminde

-taktığın dvdyi, hdd ye göster ve kurulumu yap dostum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Soylediginizi denedim tik yok yine ayni aklima birseydaha geldi on panelden olabilirmi ben powere basinca pc acilmiyor resete basinca aciliyor eski pcde o minik kablolar tek bir kablo olarak takilmisti acaba yanlis takiyor olabilirmiyim hic bir yerdede boyle boyle bir duzene gore takacaksiniz yazmiyordu

YAnlış bağlamışssınız muhtemelen. anakartınızın modeli nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 18 Ağustos 2013; 19:04:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

dvdyi tak sistemi çalıştır, sistem açılırken f9-f10-f11-f12 tuşlarına devamlı olarak bas dostum bilmiyorum hangisi bios tuşu senin sisteminde

-taktığın dvdyi, hdd ye göster ve kurulumu yap dostum.

Alıntıları Göster
    F10 f11 esc falan basinca boot menuyu acmasi lazimya ama bootmenuden once arkaya sistem ozelliklerini yaziyor sonra boot menu aciliyor ama bende bu tuslara basinca ozellikler geliyor sonra pc donuyor

• quote:

YAnlış bağlamışssınız muhtemelen. anakartınızın modeli nedir ?
    Model zotac 2gb gtx770 ekran kartindan oturu bir sorun oldugunu dusunmuyorum keza onun fanlari donuyor powerimi falan bagladim

Anakart yazıcaktım ekran kartı yazdım değiştirdim anakartınızın modeli nedir
  • quote:

Anakart yazıcaktım ekran kartı yazdım değiştirdim anakartınızın modeli nedir
    Hocam direk pc modeli veriyim pcden yazzmiyorum link atamiyorum ama modeli google yazinca hemn ilk sirada hp pavilion p6-2106et m-atx anakart

Resetle pover düğmelerini yanlış bağlamışssın elliki kartın üzerindeki bağlantı noktasında ve kasadaki kabloların üzerinde yazanlara göre yeniden bağla... user manuel i bulamadım nette elinde kitapcıgıda yok anlasılan anakartın...

Peki bios a girebiliyormusn ?
  • quote:

Resetle pover düğmelerini yanlış bağlamışssın elliki kartın üzerindeki bağlantı noktasında ve kasadaki kabloların üzerinde yazanlara göre yeniden bağla... user manuel i bulamadım nette elinde kitapcıgıda yok anlasılan anakartın...

Peki bios a girebiliyormusn ?
    Bende bir klavuz ariyorum simdi bu arada bu reset tuslariyla ilgili bir rrsim buldum o sorun duzeldi ama hala donuyor acaba hdd yada driverimi okumuyor ama hp yazisindan sonra pc donuyor birsey yapamiyorum bu nedendir

• quote:

Bende bir klavuz ariyorum simdi bu arada bu reset tuslariyla ilgili bir rrsim buldum o sorun duzeldi ama hala donuyor acaba hdd yada driverimi okumuyor ama hp yazisindan sonra pc donuyor birsey yapamiyorum bu nedendir
    Güç kaynağı kaç watt? Hazır PC'de muhtemelen 350W civarı bir güç kaynağı vardır. GTX770 için yeterli olmaz.
    Ekran kartını yeni bağladıgın için ve driverı olmadıgı için sistem ekran kartını tanmaya çalışıyor bunuda yapamayınca orda takılıp kalıyor muhtemelen. format atman sorunu çözecektir tahminimce.
  • quote:

Ekran kartını yeni bağladıgın için ve driverı olmadıgı için sistem ekran kartını tanmaya çalışıyor bunuda yapamayınca orda takılıp kalıyor muhtemelen. format atman sorunu çözecektir tahminimce.
    Kasayi alinca 750 watt gx bronze geldi simdi driver cdsi ile birseyler deniyim ama format atamayacagimi biliyorum cunku donuyor biosa bootmenuye hicbirseye giremiyorum bu arada baslattim pcyinsonra ellemedim bekledim 2-3dk sonra hp yazisi yerine siyah ekran geldi ve - isareti yanip sonmeye basladi

• windows kaçı yükledin bios piline baktınmı bendede olmuştuda ondan sordum hdd ve diğer parçalar tam oturmamış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeineLife -- 18 Ağustos 2013; 19:40:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.