Şimdi Ara

Vatandan RX470 Aldim Kutudan Baska Kart Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
7.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oruç ya başına ya da ekran kartına vurmuş galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takipteyim.
    Donanımhaber işte bu. Her zaman efsaneler yaratır.
  • Bitcoin Madenciliği kısaca nedir nette okudum bişey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

20 adet rx470 aldın ha. arkadaş çok büyük hata yapıyorsun bence hiç bitcoin işlerine bulaşma ekran kartlarını kutudan açmadan iade et.
    yanlış yolsasın bitcon çıkarmak öyle sanırdığı kadar basit değilmiş. ha başka rakip bir alternatif coinlerden üreteceksen başka

ozbey08, selam seni takip etmiyorum ama bugün resmen içimden geçenleri insanlara söylüyorsun. Bende kesinlikle sana katılıyorum, bütcesi olanlar doğru düzgün elle tutulur, gözle görülür işlere yonelsinler, ne biliyim belediyelerin "büfe" ihalesine bile girse getirisi bu işe oranla çok daha fazla ve "helal" olacaktır.
  • 20 adet iyiymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

Bitcoin Madenciliği kısaca nedir nette okudum bişey anlamadım.

işin felsefesi şu diyeyim senin bavulunun 3 haneşi şifresi var.
    şifreyi kırmak için 000,001,002,003...999 diye tüm olasılıkları tek tek elle girmen gerekir bu işlem sana ne kazdar zamana mal olur diyelim 6 saate. peki senden 10 kat hızlı hareket eden ve olasılıkları hızlıca giren robot olsa 36 dakikada şifreyi çözer. 3 haneyi şifreyi kırınca bu sefer 4 haneli 4 haneli çözülünce 5 haneliye geçiyor böyle böyle iş zorlanıyor.
  • Polaris AMD kartları kimler bitiyor buyrun, görün...
  • o ekran kartı çöp, sen en iyisi bana yolla onu

• quote:

Orijinalden alıntı: KARABASUKA

quote:

20 adet rx470 aldın ha. arkadaş çok büyük hata yapıyorsun bence hiç bitcoin işlerine bulaşma ekran kartlarını kutudan açmadan iade et.
    yanlış yolsasın bitcon çıkarmak öyle sanırdığı kadar basit değilmiş. ha başka rakip bir alternatif coinlerden üreteceksen başka

ozbey08, selam seni takip etmiyorum ama bugün resmen içimden geçenleri insanlara söylüyorsun. Bende kesinlikle sana katılıyorum, bütcesi olanlar doğru düzgün elle tutulur, gözle görülür işlere yonelsinler, ne biliyim belediyelerin "büfe" ihalesine bile girse getirisi bu işe oranla çok daha fazla ve "helal" olacaktır.

ben de üretimden yanayım yani millipiyangodan 500 000tl çıksa ev araba,arsa gibi klasik yatırımları yapmam.
    gider bir imalathane açarım birşeyler üretirim. en basittinden ben Amatör fotoğrafçıyım Allah softbox ını bile Çinden getirtiyoruz, bu kadar basit bir şeyi biz neden üretip satmıyoruz ki. el yapımı bir sürü sofxbox var.
    yani yapılması çok zor bir şey değil. peki bu softbozların neden yerli hazır yapılmışı yok?
    veyahut geleceğin yatırımı elektrik dolum istasyonu açarım.şuan Türkiye'de elektrikli araç sayısı yokdenecek kadar az ama Avrupada bayağı elektrikli araç satışı varmış. 10 yıl içinde Türkiye de de ciddi bir elektrikli araç sayısı olur. özellikle şu Tesla s3 gibi yapay zeka otonom araçları bir seri üretime çıksın asıl elektrikli araç patlası o zaman olacak.
    Ayrıca Tesla nın elektrik çatıları da süper, o çatıların disbritorlüğünü kapmak veya bayiliğini almak da büyük yatırım olur.
    Endüstri 4 devrimini iyi yakalamak lazım.

• Kutudan hıyar çıkaran veletin videosu gözlerimin önüne geldi tebessüm ettim :)) Biz 1 tane bulamiyorken 20 tane birden ne diyelim hayırlı olsun..
  • Basligi gorunce yok artik ulan geri verilmis urunu satiyorlardi artik boyle seylerde mi yapiyor dusuncesi gecti aklimdan

• quote:

quote:

şifreyi kırmak için 000,001,002,003...999 diye tüm olasılıkları tek tek elle girmen gerekir bu işlem sana ne kazdar zamana mal olur diyelim 6 saate. peki senden 10 kat hızlı hareket eden ve olasılıkları hızlıca giren robot olsa 36 dakikada şifreyi çözer. 3 haneyi şifreyi kırınca bu sefer 4 haneli 4 haneli çözülünce 5 haneliye geçiyor böyle böyle iş zorlanıyor.

çözmek için uğraştıkları neyin şifresi oluyor ne elde ediliyo sonunda.

• Üyeliği kapat git hocam bütün forum duyar bunu

• quote:

quote:

quote:

sözde bitconin motorunun üretiiği sözde matamatik problemleriymiş,onları hesaplıyormuş,tabi yerseniz. bence şifre kırıcılık yapılıyor bildiğin arka planda neler döndüğünü bilmiyoruz.
    wşkileaks belgeleri nasıl ele geçildi,FBM veri merkezinin şifreleri nasıl kırılabildi? buna benzer iphone icloud hesaplarının saklandığı veri merkezinin şifresi nasıl kırıldı?
    10-20 kişi 10 yıl çalışsa o karmaşık kombinasyonun şifresini kıramazdı.
    ama işte böyle hesaplama gücü devasa sistemler şifreleri rahatça kıracaktır.
    benim dediğim komplo teorisi gibi görürsede insanın aklına şu soru geliyor? bu bitconin i yaratanların bu işten karı ne?

21 yüzyılda en değerli madden data'dır,veridir,bilgidir. birisi sizin veri merkezinde saklı olan patent bilgilerini,projelerini çalsa ne olur bir düşünün

• 20 tane nedir hocam satıyor musunuz?

• Yere düşen rx470 leri ne yapıyorsunuz hocam

• Efsane konular listesine aday olabilir

• Tek kartı kurmayı bilmeden 6-7 kartı sisteme kurup nasıl çalıştıracaksınız çok merak ettim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

sözde bitconin motorunun üretiiği sözde matamatik problemleriymiş,onları hesaplıyormuş,tabi yerseniz. bence şifre kırıcılık yapılıyor bildiğin arka planda neler döndüğünü bilmiyoruz.
    wşkileaks belgeleri nasıl ele geçildi,FBM veri merkezinin şifreleri nasıl kırılabildi? buna benzer iphone icloud hesaplarının saklandığı veri merkezinin şifresi nasıl kırıldı?
    10-20 kişi 10 yıl çalışsa o karmaşık kombinasyonun şifresini kıramazdı.
    ama işte böyle hesaplama gücü devasa sistemler şifreleri rahatça kıracaktır.
    benim dediğim komplo teorisi gibi görürsede insanın aklına şu soru geliyor? bu bitconin i yaratanların bu işten karı ne?

21 yüzyılda en değerli madden data'dır,veridir,bilgidir. birisi sizin veri merkezinde saklı olan patent bilgilerini,projelerini çalsa ne olur bir düşünün

Katılıyorum. Kimse kmseye matematik problemlerini çözdüğü için para vermez. Yakında ne tür verileri ne amaçla işledikleri ortaya çıkacaktır. Madenciler neye hizmet ettiğini bile bilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.