Şimdi Ara

Vatandan RX470 Aldim Kutudan Baska Kart Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
7.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üzülmeyin. Adam kaç tane kart almış farklı GPU ben de görsem benim de elim ayağıma dolaşır, APU taktığımı hatırlamazdım. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum.

Vatan Bilgisayar iyiki de yazmışsınız konuya girerken normaldir olmuştur kesin diye girdim
  • Hocam bu forumu terket.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin miningci dostum

• Hahaha çok iyiydi silinmesin konu

• ulan ya ne güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Ya bir kez salata da çıksa Vatan'dan almışsın merdiven altından değil, söke söke hakkını her türlü alırsın, ne bu öfke ve bilinçsizlik? Böyle bir durumda insan sevinir Vatan'a tazminat açacağı için, oysa kaynar sular dökülüyormuş kafaya, yabancı değil herhalde.

ilk olarak hayatımda amd işlemci kullanmadım içinde gömülü ekran kartı oldugunu bilmiyordum.
    ikinci olarak maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben ögrenci halimle 20bin lira sadece ekran kartlarına bagladım ve amd'nin kendi sitesinden indirdigim driveri kurdum baska bi kart ismi yazdı bilgisayarda. Kusura bakma ama o korkuyla AMD beni dolandırdı diye baslık acmadıgım için kendimi bi nebze serin kanlı gördüm. Sanki Vatan üretiyo ekran kartlarını da ben sucu vatana atıyomusum peh peh.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

Hocam bu forumu terket.

Allah allah ben inteli gönülden sevdiysem suç benim mi arkadaşım. ilk defa amd işlemci kullanıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Hocam artık ekran kartlarıyla bitcoin devri kapandı. Genelde ethereum falan çıkarıyorlar.

Konu sahibi arkadaş merakımdan soruyorum sürücüyü bile güncellemeden buraya dolandırıldım mı diye nasıl konu açtın hala çözemedim. Üstelik 20 tane kart almışsın

Hocam öyle demeyin 2 ay önce deneme amaçlı kurdugum rigin parası çıktı. Eth kazıyorum ben de. Ya sorma Allahtan vatan müşteri hizmetlerini aramadım :D
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    Ben kartları sipariş ettigimde ethereum daha 80dolar falandı. 3gün önce elime ulastı
  • euse1474 kullanıcısına yanıt
    Hangi bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgustaMangusta

Tek kartı kurmayı bilmeden 6-7 kartı sisteme kurup nasıl çalıştıracaksınız çok merak ettim :)

Hocam cok sacma ama basıma gelen şey. Ben amd'nin sitesinden driver indirip yüklüyorum -gerçi eski driveri ama- kartı görmüyor. yoksa daha önce 4 adet rig kurdum 6lı
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Kamu Yönetimi
  • İnternet kafemi isletiyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç : 20 tane ekran kartı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

Amaç : 20 tane ekran kartı aldım.

şimdi onu durumun ehemmiyetini gösterip hemen yardım edilsin diye yazdıgımı sananlar olacaktır ama amaç tamamen ilgi çekmekti tabii ki
  • aga o kartlar hızlıdır nerede bu internet kafe gidip oyun oyniyim
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Valla ne güzel oyun oynanır ama yan oda da madencilik yapıyo kartlar, ben low ayarlarda dota oynamaya devam :D
  • euse1474 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorması ayıp (masrafları çıkarmadan) günde ne kadar çıkarıyorsunuz? 7/24 mü çalışıyorlar? Ve tek kart günde ne kadar çıkartır?
    Ve bu işler için en f/p kart 470 sanırım doğru mudur?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 3 Haziran 2017; 11:56:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.